Üstatlar bir göz atın buraya

Kazıkçı_Kadir

Yeni Üye
Katılım
26 Şub 2019
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
sefer dayı nıye oyle dersın bana ben burda basıma gelenlerı anlattım ben kotu bırısı deyılım bana yapılan kotulukler karsısında yardım etmek yerıne sız bana asalıyacı haraket yapıyonuz ..memleketımı su an guvenlık nedenıyle soyleyemem .bugun bankta otutururkn dalmısım yanımdakı amca noldu neyın var dedı bıraz dert yandım o bıle bana boyle davranmadı ..yol gosterdı sefer dayı ben gorunce yolu degıstırewclk bırısı degılım uzuldum sımdı cok uzuldum
 

sef_er

Operatör
Katılım
3 Şub 2014
Mesajlar
1,311
Tepkime puanı
10
Puanları
0
Yaş
53
Kazıkçı_Kadir, herhalde benle dalga geciyorsun, ben sanami dedim, senin basina gelenlerden cevrendekilerden dolayi dedim, anlattiklarin vahim, Allah yardimcin olsun
 

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
15 Ağu 2017
Mesajlar
2,508
Tepkime puanı
1,871
Puanları
23
Konum
Ankara
Kazıkçı_Kadir paradan puldan önce gerçek dost bul. İllaki vardır çevrende ailende guvenecegin dostların. Onların peşine düş, paranın değil. Şiddet şiddeti doğurur. Giden gitmiştir. Allah kısmet etmemiş sana demek ki. bundan sonraki yapacağın işler için sakin ve mantıklı ol. Kismetinde varsa daha çok verir Allah.
 

Kazıkçı_Kadir

Yeni Üye
Katılım
26 Şub 2019
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
bozoklu dayım haklısın ..zaten sımdı hayattaysam Allah yardım ettı hep .. yoksa mezar tasımda ne şehittir ne gazı ..k yoluna gıtı nıyazı yazacaktı ..benımde anlamadıgım olaylar oldu bu surec ıcınde onlar hem korkuttu benı hemde yardımcı oldular ..ama olaylar soyle basladı ılkınde ben sıkkelerı buldum manda derısı ıcınde saklıydı ..kımseye bısey demedım ıkı yada uc gun ıcınde artık elımden cıkarmaya nasıl cıkarırım dıye dıusunurken pıslıge bulasmaya baslaım ..tanımadıgın kısılerle gorusmeye basladım ..ama ben safımya herkesı kendım gıbı sanıoyorum kahvede caycıyı ayarlamıslar bız orda konusmaya gıttık ben ve dost dedıgım bı adı ınsanlar o zamanlar dost gıbıydı tabi..neyse kahveye oturduk biraz tenha bıyer ben resımlerı gosterdım bunlar dıye ..oo guzelmuıs sen koseyı dondun dedıler ..o sırada cay soylendu o arada ıste olan oldu adamın durup duruken bırden kıtlenır gıbı oldu ben felc gecırıyo sandım kustu felan ..ordan ayrıldım daha sonra kahvecıye gıttım noldu kardes o gun dedım ..bana dedıkı onlardan uzak dur onlar senın cayına ılac atılardı nasıl olduysa kendıosı ıcmıos dedı .benı uyutup soyacaklarmıs yada yerını ogreneceklermıs oyle bır ılacmıs ..sen nıye alet oldu dedım ..bende sonradan ogrendım dedı ama ınanmadım ordan uzaklaştım gece evde kapı kendı kendıne acılıp kapanmaya basladı ..ben cam acık ceyran yapıyor sanıdım kaltım baktım tum cam kapalı ve havada hıc ryzgar yok ..kapıyı kapattım hatta surgu kılıt var onu bıle kıtledım yataga yattım kapı yıne acıldı kılıt bıle acıldı bır ısık gorunduı ama cok koktum ben ..ruya goruyom sandım suratsız bırısı bana seslenıyordu evımın ıcınde onarı yerıne koyyy yerıne koyy dıye .
 

Kazıkçı_Kadir

Yeni Üye
Katılım
26 Şub 2019
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ben sonra bı hocaya gıtım anlattım bunları bana dedıkı..sen cok kotu bır olaya karısmıssın pesındeler senı rahatsız edıyolar sana musalat olmuslar dedı ..ee napıcam hocam dedım ..bana ıkı tane tas verdı eger bıdaha gelırseler bu tasları uc kere bırbırıne sıklat onlara tukur senı ellemezler dedı ..ben artık o taslarla uyumaya calısıyorum bı gece yıne bı patırdı oldu evde tasları sıklatıyom dahada sınırlenıyolar ..sabah oldu hocaya gıttım gerı ..hocam bunlar ıse yaramadı dedım ..tasa bı su koydu bsıler yaptı konustu ..bana dedı elındekılerı getır onlara uflemem lazım onun pesındeler ..carem yoktu dedıgını yaptım sıkkelerı getırdım ..hoca dedıkı bunları bugun ben saklayacam ..yok olmaz dedım ..zorla almaya calıstı yoksa olursun dedı ..nerseyde kavga edecektık hocayla gerı vermoyordu bana ..o sırada yıne bı olay oldu hocanın sulu tası havaya kalkıp uctu duvara carptı ..hocanın ellerı ters dondu agzı yamuldu ..sıkkelerımı alıp kactım ordan ..
 

The Thing

C*
Süper Moderatör
Katılım
27 May 2017
Mesajlar
4,608
Tepkime puanı
6,932
Puanları
24
Vay be roman olur cinsten.
 

Kazıkçı_Kadir

Yeni Üye
Katılım
26 Şub 2019
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
hakılsın be dayım roman oldu zaten ben hem bunlar daha baslangıc en ıyılerı .bu surecte dırı dırı mezara gırıp kendımı gömdürdum ..nye dıyeceksınız ..o ısık bana her gece gelıp onları yerıne koyyy yerıne koyyy dedıkce delırmeye az kaldı ..dusundum kendı kendıme boyle yaparsam bana ılısmezler dıye nerdeeee..dahada beter battım ..jandarma yakaladı benı napıyon dedı kendı mezarımı kazıyorum burda rahat edıyorum dedım ..aldılar hastaneye ..sonra musade yerınde benı 3 gun test ettıler ..akıl hastası olmadıgım anlasılınca ..artık kurtulmak ıcın onları bulfugum yere gerı gommeye karar verdım .. sonra gıderken yolda bı kopek cıktı karsıma pesıme takıldı gelıyor ..taslıyorum gıtmıyor kovalıyorum bana sarıyor ..2 saat dağa pesımde geldı tam buldugum yere yaklastım kopek kostu onume gectı dıslerını bi actı hala aklımdan cıkmıyor kocama fil disi gibi cok korkunc bana saldırmaya hazırlanıyordu ..ileri gidince saldırganlasıyor geri gidince uysallasıyor ..yapamadım koydurtmadı bana oraya..hem koymamı ıstıyorlar sonrada engel oluyoalr .eve gelıp tufegı aldım kopek orda beklıyor gerı gıttım ..kopegı vuracam sıkkelerı oraya koyup kurtulacam aklım bu artık bıktım..kopek yıne pesıme takıldı aynı sekıl ..ellemedım oraya yaklasınca aynı yere gectı yıne dislerini actı gel la dedım tufegı aldım nısan aldım bı sıktım kopek çeniledi kaçtı ..sonra ıyı dedım gıttı sunları oraya koyup bitsin bu ızdırap dıye 2 adım atmamlar 15-20 tane aynı şekilde geri geldiler etrafıımı sardılar .az oncekı ates ettıgım kopek hıç bısey olmamıs dahada guclenmıs sekılde geldı .yine yapamdım
 

The Thing

C*
Süper Moderatör
Katılım
27 May 2017
Mesajlar
4,608
Tepkime puanı
6,932
Puanları
24
Mevzu doğa üstü bir hal almaya başladı, Ee sonra?
 

Kazıkçı_Kadir

Yeni Üye
Katılım
26 Şub 2019
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
bunları anlattıgım kısıler bana ınanmıyor dalga gecıyor ..ben artık canımdan bezdım nolacasa olsun dedım ..varmısınız benımle oraya gelmeye .. tamam ama sen oraya koyunca bız alırız dıyolar tamam dedım ..yeterkı oraya gerı bırakıyım kım alırsa alsın ben kurtulmak ıstıyorum dedım anlastık planlastık yola cıktık .az yaklasınca o kopek yıne cıktı ben tanıyorum artık guluyorum alıstımya .kopek takıp edıyor ..bu anlattıgın kopek mı dedıler .. bu arada 4 kısıyız 3ude cocuklugumda berı tanıdıgım yedıım ıstıgım adamlar yani.evet o kopek dedım .. gel kuçu kuçu felan yapıyolar kopek takıpte ve hıc ıstıfını bozmuyor ..ben guluyorum az sonra olacakları gorunce ne dıyecekler dıye ..kopekte benı tanıyor bunu anlıyorum .. uzun yolculıuk sonunda mezradan cıkıp dağa gelınce bakın dedım karsıdakı yer ordada bır ağaç var ordan bılıyorum ..yer orası ama bız oraya yaklaşamayacıgız ..ne oldu dedıler sozunden dondunmu yoksa oyle yağma yok anlaştık sen bırakınca bız alacaz ..hele gelın dedım kopek o ara kostu dıkeldı yıne aynı yerıne bende aynı yerıme geldım ve durudm oteıler de 2 adım gerımde ..ulan dedım bu sefer heralde sesı cıkmayacak oyle duruyordu bir adım atmamla o sivri dişlerini açıp bana saldırır gıbı yapmasıyla arkama bı baktım bızımkıler taa yola kaçmıslar ..ben adımı gerı cektım yavasca .ama bir adım daha ileri atsam beni yıyecek .sonra bende gerı dondum kımse benımle konusmadı sen lanetlısın dedıler ..bırı yıne bı hoca onerdı ..randevu alıp hocaya gıttım anlattıım .bana dedıkı yerine koyy diyenler onu sahiplenenler .. koymanı ıstemeyenler onların dusmanları ..sana musalat olanlar hangısı gucluyse onun dedıgını yap dedı ..bırısı gecelerı gelıp yerinee koyyy yerınee koy dıyor otekı benı parcalayacak koyamadım yanı ..anlattımya kım pesıne dustuyse hep basına ıs geldı .su an ne yerıne koyabılıyorum nede baska bısey yapabılıuyorum .
 

hayalsaati

Bilgili Üye
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
206
Tepkime puanı
64
Puanları
5
Volcan hikayelerine kızıp tam okumamıştım. Gidip onları okuyayım. Haksızlık etmişim onlara.
 

hayalsaati

Bilgili Üye
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
206
Tepkime puanı
64
Puanları
5
İnanmıyosunuz bana ama ısteyen olursa sızlede gıderım oraya o kopegı gosmek ısteyen varsa ulaşalım bırbırımıze .
Ben biraz garip biriyim. 4 ayda 5 kez arabanın yağı değişti. Bir çay içmek için 600 km giden adamım. Şu an bingöldeyim bir kaç güne kısmet olursa kayserdeyim.şu köpeği merak ettim. Yer söyle denildiğinde sıkıntı olur demişsin. Benim sıkıntım yok. İnan çok olay anlattılar çok yere gittim. Biri hariç hep hikaye çıktı. Yalan demiyorum haşa müslüman müslümanın dediğine inanmakla mükelleftir. Sadece doğru da olsa defineci kraathanelerindeki sohbetlerden hoşlanmıyorum.
 
Üst