sercan33 e yazdım şu uydu görüntüsünü araştırıyorum hacım falan dedim boşa zaman kaybıatmaya gerek yok kapıdan kov bacadan girer kapıyı kapat kapıyı kırar zarar verir yine girer amaç belli çünkü çıkar menfaat
Dostum sen buldun mu bisey probile.ilgili pc basina gecince onunla.ilgili yazi ekleyecem birazdansercan33 e yazdım şu uydu görüntüsünü araştırıyorum hacım falan dedim boşa zaman kaybı
dostum yanlış anladım o zaman kusur bakma malum hastalık baş ağrısıben görüntülemenin var yokluğu hakkında bir şey demedim adam milas demiş diyarbakır çıktı durumu.. senin paylaşacağın yararlı bilgi varsa başka konu açarak paylaş bence... @sercan33
eyvalllah dostum hafta sonuna kalkmam gerek konuyuda açtım umarım faydalı olurolay nasa araştırma yapmış nuhun gemisini şüpheli yerleri adam cıkmış bahçe fotoğğraflarım milas demiş bana da denk geldi olay bu sen iyileşmene bak dostum aman iyi ol geçmiş olsun
dostum yine unuttun ya çukur olan roma sözüm var kahbe bizans çıkmadı dahadostum iyileş alırım bir dal çukur bizanstann @sercan33
dostum yine unuttun ya çukur olan roma sözüm var kahbe bizans çıkmadı daha
o zaman beşi bir çukur lazım sanakolye yapacam ))