Kardeşim burada küçük bir yapının kalıntısı varmış gibi görünüyor ama bu resimden anca bu kadar yorum yapılabilinir.
allah utandırmasıneyvallah sağolun var olun, elbette ümit vermek olmaz, lakin ben buradan çook umutluyum, çünkü buranın altında çok büyük boşluk var,
sıra geldi değerli araştırmasına, kazı ruhsatı masrafları bana itelenirse diye
yakın zamanda ruhsat alıp şu kadar tutuyor diyene de rastlamadım gerçi
dadaş ustam video açilmiyor.arkadaşlar şimdilik bildiğim kadarıyla nasıl bakılır sizlere yaptığım video ile bildiğim kadarını paylaşayım. Herkes herşeye inanmak zorunda değildir. çünkü bazı insanlar çubuğa inanmazken bazı insanlarda elektroniğe malesef hala inanmıyorlar. Günümüz teknolojisini bilmeyene veya anlamak istemeyene anlatmak gerçekten çok zordur. Bu teknolojide gerçek manada benimde aklımda sorularım mevcuttur. Cevaplarını yakın bir zamanda inşallah almayı bekliyorum. Ama öğrenmek isteyen video daki gibi başlangıç seviyesinde başlayabilir.
Kardeşim o video acemilik çalışması olduğu için hatalar olduğunu gördüğüm için kaldırdım.dadaş ustam video açilmiyor.
ustam bu uydudan yer bulma konusunu nerden nasil öğrenirizkardeşim o video acemilik çalışması olduğu için hatalar olduğunu gördüğüm için kaldırdım.