timur964
konularim
sadece yüzey var yer altı yok boş iş bunlar zaman ve para kaybı
bu işle alakalı başta bende uydudan yer tespiti yapılamayacağı yönünde görüşe sahiptim..ve bu işi yapabildiklerini söyleyenlere iyi gözle bakmazdım..en azından optik temelli bir rasat ile..konu hakkında baya bir araştırma yaptım yerli yabancı birçok site inceledim..inananların ve inanmayanların tezlerini çarpiştırdığı birçok tartışmaya şahidlik yaptım..yukarıda verilen sadece bir örnek.
senin data toplamak için kullandığın aletle ne kadar sinyal yer altına gönderip ne kadar alabildiğiyle alakalı bir durum.
sinyal gider,yer altında bulunan cisme çarpar ve geri döner.işin mantığı bu,
şimdi sen mantığınla olaya yaklaşıyorsun ben ise bu işi kendimiz yapıyoruz ve sadece kendi yerlerimize yapıyoruz.
senin söylediğin gibi adamlarda mevcuttur,mossad uydusundan baktık.uydudan bakıyoruz vs vs yalanlar silsilesi.
bakılacak yerin mutlaka çekimi alınıp yeterli datalar toplandıktan sonra programlarla çok rahat bir şekilde yer altı analizi yapılıyor.buradan birkaç resim paylaşacağım.
hastaneye gittiğinizde röntgen de kemikleriniz nasıl görünüyorsa,yer altındaki cizim o şekilde görünüyor.
bu cevabı sana neden yazdığıma gelince, yer altı haritası çıkartılıyor olması.
Evet kardeşim Haklısın
Oda,Mezar Rahatlıkla tespit edebiliyorum.altın veya minerali de tespit edebiliyorum. fakat sistem 1-3 metre arasında kayma yapıyor çünkü gps kordinatı verirken max 3 metreye kadar hata payı verebiliyor en az.bunuda geniş eşerek önlemiş oluyorum.
dediğin gibi; şurda şu varmış.aha şurda 10 ton altın var, vs vs gibi sonu gelmeyen yalancılara inanmamak lazım.kendi elinle gömsen ağırlığını tutturman zor.adamlar gram veriyorlar
avrupa birliğinin devreye almaya başladığı galileo uydu topluluğu projesi tam kapasiteye ulaştığında aynı amerikan gps,rus glonass uydularındaki gibi hedef tespiti max 1 metre hata payı ile yapabileceğiz.
selametle
madem öyle nasıl yapıldığınıda anlatsanda herkes faydalansa iyi olmazmı??Herkese merhabalar arkadaşlar uydu sistemi evet var ama abartılacak gibi Mossad uydusu felan bunlar hikaye ben kendimde uydu sistemleri üzerinden çalışmalar yapıyorum çalışmalarım da güzel gidiyor örnek bir arsaya bir teneke felan gömüyorum uydudan işlemleri yaptıktan sonra 2 3 metre sapmayla rahat ve güzel bir görüntü alınıyor
ben olmaz yok yada imkansız gibi birşey demedim zaten ama her gelen şöyle oluyor böyle oluyor diyerek başlıyor lafa.emin ol var.önce konum bilgilerini giriyorlar ve bal gibide tarattırıyorlar.