Renix
Bilgili Üye
burayıda okuyun yardımı olabilir Uzaktan Algılama ve CBS
sanırım bu işlemleri yaparken derin uykuda iken yapıyorsun.sabah kalkınca ne rüyaydı be demişsindir yani..Herkese merhabalar arkadaşlar uydu sistemi evet var ama abartılacak gibi Mossad uydusu felan bunlar hikaye ben kendimde uydu sistemleri üzerinden çalışmalar yapıyorum çalışmalarım da güzel gidiyor örnek bir arsaya bir teneke felan gömüyorum uydudan işlemleri yaptıktan sonra 2 3 metre sapmayla rahat ve güzel bir görüntü alınıyor
Kardeş sen o çubuklar ile suyu bulan adamla bir akrabanligin var mı ? Bu nasıl bir atmasyondur kardeş .Hayırdır sen bizi mı kekliyon yani .İşine bak işine .Zorunamı gitti Kanadalı moralımı bozma bak burdan kanadanın toprak altı taranması nı yaparım o zaman derin uykundan fırlayarak uyanırsın
kanijeli yanlış yapmış o zaman. Böyle yanlışlar bir dhaa olmaması için iyiki site de dile getirdin.Bir isi yapıyorsan hakkını vereceksin insanlar a umudu verip başka birşey elde etmek istemem hiç yakışmaz . Umarım gerekli bir sebebin vardır kanijeli Yoksa hayel kırıklığıBen kanijeli ustama kendi yerimin koordinatını verdim birşey varsa onu bulurum demişti akabinde bir süre sonra dönüş yaptı senin orda hiçbirşey yok 2 tane kuyu var site içinde onlarda dedi bir hoca kuyudan bahsetmişti bu sebeple kuyular nerde koordinat alabilirmiyim dedim vermedi google koordinatı 3x50 mt yanılabilir dedi gps ile taranması gerek bunlarda maddi güç isteyen işler bu güçte ne sende var nede bende var dedi.Durumum şükür bozuk bu aralar bunu anlatmıştım ustama maddi gücüm olmadığını biliyordu neyse.İlk tarama için herhangi bir görüntü de vermedi kuyu koordinatıda vermedi yani bu benim uydu konusunda birebir yaşadığım başımdan geçen olay net söylemek gerekirse koordinatı verdiğimle kaldım ve bir sonuç elde edemedim oysa ustam çok iddialı idi.