Üyeler ve Yönetimdeki Arkadaşlara

MendereS

Bilgili Üye
Katılım
11 May 2012
Mesajlar
350
Tepkime puanı
170
Puanları
7
Selam arkadaşlar bazı kurallarımızdan esintiler yayınlamak istedim.

1: Forumda, genel ahlaka aykırı ve küfürlü, argo niteliğindeki yazılar, şahsa yönelik hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Başka bir forum katılımcısını, üçüncü bir şahsı veya yayıncı, üretici kurum ve kuruluşları, herhangi bir ürünün marka veya modelini küçültücü veya ona hakaret edici yazı yazılamaz.

2:Başka forumlara Özel Mesajlarla davet edilmesi kesinlikle yasaktır. Bu durum tespitinde lütfen yönetici arkadaşlara bildiriniz. Ayrıca davet eden üye bu durumda süresiz forumdan uzaklaştırılır.

3: Forum kurallarına uyduğunuz sürece hiç bir kimse yazdığınız yazıya az biliyor, bilmiyor, yanlış yazdın gibi eleştiride bulunamaz. bu tür nedenlerden dolayı başka bir kişinin yazısını eleştiren olursa Yöneticide olsa forumdan uzaklaştırılır..

Son olarak: Üye arkadaşların arazi tecrübelerini foruma yansıtması gereklidir, sonuçta bu işi hiç birimiz tam bilmiyoruz yazdıklarımız ihtimalden öte değil, bir ihtimalde üye arkadaşların vermesi bilgi paylaşımına katkıda bulunacaktır, yukarıda belirttiğim gibi hiç kimse yazılan mesajlara az biliyor, bilmiyor, yanlış yazdın gibi eleştiride bulunamaz. bu site yönetim dahil tüm üyelerin kurallara uyarak yazışmak, bilgi ve görüşlerimizi paylaşmak, eğlenmek, sohbet etmek için kurulmuştur. herkese iyi forumlar dilerim. menderes. :)
 

kaan5557

Engellendi
Katılım
7 Haz 2012
Mesajlar
150
Tepkime puanı
19
Puanları
4
Konum
ISTANBUL
Evvet arkadaşlar..ben bu kuralların tümüne uyan biri olarak beni örnek alabilirsiniz...

''sen bilmiyorsun yada siz bilmiyorsunuz ben biliyorum'' öyle bir cümlem varmı? yok!...:D
 

tevfik

Aktif Üye
Katılım
30 Ara 2012
Mesajlar
139
Tepkime puanı
230
Puanları
9
Konum
Fethiye,,İzmir,,Manisa.
S.a. Sayın MenderS Ustam çok güzel bir konuya değinmişsiniz Allah Razı Olsun.Muhakkak'ki Ustalarım bu gibi davranışları engelliyeceklerdir.derim.
Saygılarımla.
 

Sedegor

Engellendi
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
2,153
Tepkime puanı
85
Puanları
8
Konum
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Bilen yada bilmeyeni zaten sonuclar belirler. Ben goruyorumki yorum yapilan konuda 10 kisi yoruma katiliyorsa 9 kisi bir cok yonde zaten hemfikir.A yrica celiskier olabilir buda bir zenginliktir. Ve ayrica bir konuda ayni fikirde olmayanlar varsa kunuyu eksik ele almaktanda kaynaklanabilir. Evet dogru kmse kmsenin uzerinde etik rol oynayamaz kural olarak ama icimizde kendim dahil once kendime soyluyorum zaten bir konuyu ele alirken 2 olcup bir bicmektede fazda vardir. Menders bey guzel bir konuya deginmis.
 

Sakin Adam

DogacıyıZ
Katılım
10 May 2012
Mesajlar
5
Tepkime puanı
2
Puanları
1
menderesciğim gerçekten çok yerinde bir konu açmışsın sizlere bişey diyeyim, ama inanın buna şimdiye kadar ne burda nede başka bir sitede görevliyken yada normal üye iken ne bir üyeyle tartıştım nede bir yönetici arkadaşla diceksinizki boş laf değil arkadaşlar doğru kendime yapılmasını istemediğim bir hareketi ve kelimeyi hiç kimsye kullanmam bir konuda biri yorum yapmışsa ve bana göre yanlışsa yanlış polimiği yaratmadan kendi fikrimi söyler geçerim ama diğer arkadaşın yorumna yanlış vurgusu yapacak bir kelime bile kullanmam itina gösteririm açılan konuya ve yorum yapan üylere kasdi bir davranış farkdersem nezaketli bir şekilde uyarırım yada özelden yaklaşımıını veya kullandığı kelimenin yanlış anlaşılacağını söyler uyarırım nezaketten ve saygıdan dışarı çıkmam. şunu çok yapmışımdır bir konu espiri ve şaka üzerine ise orda espiriler yapmışımdır hiç kimseyi incitmeden hoş bir ortam olmasına katkıda bulunurum saygılarımla.
 

sofi

Yeni Üye
Katılım
11 Şub 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yaş
36
Slm arkadaslar bende kendi fikrimi soyleme geregi duydum arkadaslar sitemizde acilan konulara lutfen biraz ilgi gosterelim hepimiz fikirlerimizi paylasalimki sitemize rabet artsin dasardan takip eden insanlar sitede gezindigi zaman burda gercekten acilan konularla ingilendigini gorsunler ve sitemize talep artsin bu bu site hepimizin bu siteyi kalkindirmak yonetim olarak hepimizin gorevi saygilarimla degerli arkadaslar ........
 

MendereS

Bilgili Üye
Katılım
11 May 2012
Mesajlar
350
Tepkime puanı
170
Puanları
7
konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı tşk ederim. üye arkadaşların kendi konuları dışında diğer konulara katkı sağlamaları açısından faydalı olacağını umuyorum. bin bilsende bir bilene sor sözü her zaman doğrudur, umarım bir bilende az biliyorum demez bildiklerini paylaşır bizde yeni bilgiler öğrenmiş oluruz.
 
L

likya

Misafir
Herkes birbirine Saygi göstersin bence yazilarda bazen hersey cikmaz belki anamaz herkes bu normal bence ve ona göre ben gülüp geciyorum cünkü kimin ne yaptigi ve ne yasadigini kimse bilemez ona göre baskasini öyle ve böyle seyler olsun yazmak ben yandis bulüyorum.Herkes birseylerden ugrasiyor ve kimse baska insana yazamaz onu sen bilemezsin bu böyle hersey varkli boyutlara girer ve yazdigim gibi Saygidan ve Saburdan birasdan zaten ne demek istedigi ortaya cikar.
Cok görürum Konudan cok uzak baska konular özel ve sahsi yorumlar yapiliyor ben bunu yandis bulurum ve kimse kimin ne oldugun ve Hayat akisini bilemez.
Güzellik,Saygi,hepimiz icin da güzel yerlere varmak demek.Toplum her zaman kazanir ve kimse tek hic birsey yapamaz bu dünyada.Saygilar
Bazen yazilardan üsten gecmek var ,ve derin ukumak var ,onun icin bence Türkceden hic bir ahlakasi yok bu isin ve kimse kimseye Türkce bilmiyorsun öyle seyler hos dil yazmak ve okumak bence en önemlisi burda saygi göstermek ve hos görmek.Benden bu kadar umarim herkes dogru anadigi ve ona göre gelecekte saygili davranir bu Arkadaslara.Saygilar:174:
 
Son düzenleme:

MendereS

Bilgili Üye
Katılım
11 May 2012
Mesajlar
350
Tepkime puanı
170
Puanları
7
konuya katılımda bulunan arkadaşlara tşk ler.
 
Üst