Boyle yerleri kapi kapak diye cok denedim. Gercektende benziyor, hani bunlar kapi kapak demiyorum. Senin gibi konu acip fikir aldigimda oldu.
Sonuc kimi yer 2 metre kimi yer 3 metreye kadar kirildi lakin hic bir sey yok.
işin enteresan yani ne biliyormusun kirip girmeye calistigin yer ileredikce yine şuphe cekiyor amaaa sonuc olumsuz.
Boyle girsler bilindigi uzere 20 cm 40 cm belki 50 en fazla bir metredir. Hadi bir bucuk olsun gerisi bana gore giris olsada zor iş yani diyorumki vurdugun an bosluk sesi yoksa orasinin goruntusune aldanma.
Senin gibi goruntuye bakip akabinde burda konu acip gidip masraf eden calisan biriyim hemde kac kez. Zaten SES alsaydin konu bile acmazdin demi. Orda giris yada kapi yok emin olabilirsin.
Bu demek degilki orda mezar yada saklanti yok, Elbet vardir, ciplak gozle iyi arastir , kanali takip et yukari cik, yada topraga bakmayi dene.
ilk resimdeki arazi kayalar ise kapakli sanduka tipi mezar yerlerine uygun.
Goruntuye bakarak yada fikir olsun diye yazmiyorum drek gecmis tecrubedir bu. Mezar yapimi oda yapimi icin denenmis, tas kesimi icin yarim birakilmiş, yada tas kesilen ocak diye bakabilirsinde. Isin sonu seni bu dusunceye sevk edebilir. Elindeki cihazlar iş yapmaz cubuk doner durur. Gpr tipi cihaz bulursan belki.