AsmegaTurkBoss
Member
Teşekkürler ustamMedeniyet işi gibi görünmüyor, bir sistem üzerine oturtulması çok zor. Araştırmalarınızı eşkiyalar üzerin yaparsanız yararınıza olur. Selametle kal
Teşekkürler ustamMedeniyet işi gibi görünmüyor, bir sistem üzerine oturtulması çok zor. Araştırmalarınızı eşkiyalar üzerin yaparsanız yararınıza olur. Selametle kal
Yılan güneye bakıyor ustamtakip edebildiğim kadar birincisi yılan doğuya bakıyor kuyruğuda üçgenin ucu doğu gene 3-6-ve12 -21 bu sefer yön güneydoğu deyilmi yanılyormuyum
Bilgi ; Girişlerin bir yönüde güneydendir. Burda yılanın güneye bakıyor olması bir vurgudur 18 diyerek nokta varlığını tasdik ediyor.Nokta o yönde olabilirde olmayabilirde.Arkadaşımız bir sinyal almış olaydı iyidi , fakat iyi bir alan taramadan yana şansız oldugunu ifade etti.ozaman durum deyişebilir yeniden hesap yapmak gerek
Oralarda kimseler yok ustam2 Mezar görüntüsü var siyah çizgilerin benim çizdiğm , yazısız olanı bulamasamda hesaplamalar hep doğru yerde sinyal veriyor .Kapalı yerler var bazı yerlerin kırıldığı yada kendiliğinden açıldı gibi görünen yerler yapma yerler .
Peki nerelerde bu kimseler gelmediler mi dahaOralarda kimseler yok ustam
Yok daha gelmediler , ama ben bekliyorum gelmelerini ?Peki nerelerde bu kimseler gelmediler mi daha
Aynen :244:.Yok daha gelmediler , ama ben bekliyorum gelmelerini ?