V ve Yılan

Asparagas

Yeni Üye
Öncelikle güzel bir yer bulmuşsun kolay gelsin V ve yılan işareti çoğunlukla eşkiya gömülerinde görülür bulunduğun yerde mağara araman gerek yılanın iki kıvrılan yeri var bu iki mağarayı işaret eder biri dolu biri boş ama ikiside tuzaklı mezar yine olabilir ama ganimet bu mağaralarda taş kapama yada Horasan sıva olabilir bölge eşkiya bölgesi alanı biraz daha araştır eşkiyalar tek işaret koymazlar kolay gelsin Allahım nasibinizi açsın inşallah

R00T

Profesyonel
Co Admin
Ben de derim ki Eşkiya eli değmiş olabilir.Yılan projelidir malzemeyi ve işi en az 3 e bölmüştür. Kuzeye Güneybatıya Ve doğuya.Bütün durum sanırım burda yılana yüklenmiş.V ile yılan sonradan yapılan işaretler.

Öncelikle güzel bir yer bulmuşsun kolay gelsin V ve yılan işareti çoğunlukla eşkiya gömülerinde görülür bulunduğun yerde mağara araman gerek yılanın iki kıvrılan yeri var bu iki mağarayı işaret eder biri dolu biri boş ama ikiside tuzaklı mezar yine olabilir ama ganimet bu mağaralarda taş kapama yada Horasan sıva olabilir bölge eşkiya bölgesi alanı biraz daha araştır eşkiyalar tek işaret koymazlar kolay gelsin Allahım nasibinizi açsın inşallah
Teşekkürler

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Ben de derim ki Eşkiya eli değmiş olabilir.Yılan projelidir malzemeyi ve işi en az 3 e bölmüştür. Kuzeye Güneybatıya Ve doğuya.Bütün durum sanırım burda yılana yüklenmiş.V ile yılan sonradan yapılan işaretler.
Maşallah @R00T kardeşim :) bir noktayı düzelteyim inş güneybatı değil , güney.O zaman ritüele oturur.12+6+3= 21

R00T

Profesyonel
Co Admin
kaynak ustam umarım haklı çıkarız .Allah utandırmasın.Mesafeleri uzağamı atıyor yakın mı.

kaynak

@kaynak ustam umarım haklı çıkarız .Allah utandırmasın.Mesafeleri uzağamı atıyor yakın mı.
Yukarda geçen yorumumda ilgili olarak 9 sayısını kullanmıştım. İşaret sunakları bir üçgen oluşturmuş.
30 demektir, işaretlerden çıkan böyle.

21+9 =30

9 teyit kazanmış olmuş oldu.
Burada şöyle bir manzara var nokta sayısı birden fazla ise?
Varsayalım üç taneler ? bunlar alanda tek sıramı? yoksa dağınıkmı ?

21 içinde ne görmemiz lazım ? asıl olan 7

Lahit ise 7*9=63
Diğer ikinci mesafe 7*7=49

Bunlar maxsimum

R00T

Profesyonel
Co Admin
49 rakamını daha evvel benzer durumda kuzeydoğulu görmüştüm Su yönünde. Sanırım 63 rakamı güneybatılı olan.Diğeri doğu istikametine düşer ise daha kısa mesafe olması lazım tecrübelerime göre.

Yukarda geçen yorumumda ilgili olarak 9 sayısını kullanmıştım. İşaret sunakları bir üçgen oluşturmuş.
30 demektir, işaretlerden çıkan böyle.

21+9 =30

9 teyit kazanmış olmuş oldu.
Burada şöyle bir manzara var nokta sayısı birden fazla ise?
Varsayalım üç taneler ? bunlar alanda tek sıramı? yoksa dağınıkmı ?

21 içinde ne görmemiz lazım ? asıl olan 7

Lahit ise 7*9=63
Diğer ikinci mesafe 7*7=49

Bunlar maxsimum
Güzel anlatım var da ben duruma çok yabancı kaldım :)

R00T

Profesyonel
Co Admin
Benim öngörüm Bir mezar Bir hediye Bir ana malzemenin olduğu yer şeklindedir.Ana nokta güneybatıda olabilir ....

kaynak

Benim öngörüm Bir mezar Bir hediye Bir ana malzemenin olduğu yer şeklindedir.Ana nokta güneybatıda olabilir ....
Benim ön görüm böyle bir imanın olmadığı yönünde ama bir oda olduğu kesindir...! Ne varsa bunun içinde...

R00T

Profesyonel
Co Admin
Varsın bir oda olsun oda hayırlısı ile bulunsun be kaynak ustam...:227:

kaynak

Varsın bir oda olsun oda hayırlısı ile bulunsun be @kaynak ustam...:227:
Biz böyle karşılıklı istişare ederken konu sahibide (espri) tırnaklarını yiyodur hatta iş başı yapmıştır diye düşünüyorum:)