Ve başLadık... SeLam oLsun.

deli firat

DOĞACI
Katılım
2 Ara 2015
Mesajlar
4,241
Tepkime puanı
7,027
Puanları
24
Yaş
49
Konum
Türkiye
Mezar solda olacak ve kalp işareti ise gördugum tehlike var demek önce güvenlik selametlen
 

kaplumbaga

Member
Katılım
1 Nis 2017
Mesajlar
92
Tepkime puanı
26
Puanları
3
bu çizdiğim yerde işçilik varmı . hayırlı uğurlu kazasız işallah netice alınırEkli dosyayı görüntüle 136445
öncelikle teşekkür ederim... onun bende farkına vardım ama birtürlü anlam çıkartamamıştım...
evet işçilik var... buradaki paylaştıklarım zaten eksik kalan bazı durumlar varsa sizlerin görmesi yada bilgi beyan etmesi içindir... çizdiğiniz yer dıgrudur ama ne anlama gelir bilmiyorum.
fikrinizi alabilirmiyim
 

kaplumbaga

Member
Katılım
1 Nis 2017
Mesajlar
92
Tepkime puanı
26
Puanları
3
@kaplumbaga
resme çok dikkatli bak
kafa hafif yeşilliklere dönük
sol el ise kucağında veya o el de aynı bölgeyi gösteriyor olabilir
oymalarda aynı tarafta

başka bir kaç soru daha var
bu kişi, bay mı bayan mı?
bu kişi, bu mezarın bekçisi mi, mezarda yatan mı?

başında sanırım taç var
aşağıya dönük hilal düşün
o şekilde bir tacı var

sağ elde, kılıç veya benzeri bir şey var
bir soru işareti ise, kişinin ayaklarının altındaki taşı
neden, ana kayadan ayrı gibi resmedilmiş ?

selametle




Öncelikle şunu belirteyim kayadaki fügür okadar cok eskimişki elinde tuttugu şeyin ne oldugu hiç belli olmuyor... ama şunu soyleyebilirim kayadakinin bay oldugunu dikkat ederseniz çenesinde ama sadece cenesinde sakalın oldugu... ve fotoya yansımasada taç dediğiniz şeyin roma dönemindeki gibi tüylü bir migferin oldugu ve oturu vaziyetemi onunda tam belli olmadıgı bana kalırsa sanırım oturuyor onuda gectim kendisi sola ama kanal sağ tarafta yön veriyor oda bir sinir bozucu durum :) ve kayada bazı işaretlerin su dökülsede zaman suresi içinde kendini sildiği... yani kaya cok eski... ve inanın foto olmadıgı surece bu resimdekini göremiyorsunuz farkına bile varamıyorsunuz... ben başka yere bakarken tesadüf fotoda yansıdı.
 

Pscyhe

Engellendi
Katılım
4 May 2016
Mesajlar
1,026
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Kral mezari oldugunu sanmiyorum ama donemin yetkili birisi asker oldugunu dusunuyorum basindaki tac degil migfer elindekide kilic..kilictan destek almis gozukuyor yani gucunu kilictan almis buda o donemin buyuk komutani oldugu kanisina vardiriyor.kilic ve baktigi yon fotoya gore sol tarafi vermis ama ben ozellikle baktigi yonu dusunuyorum mezarina bakiyor belliki...bir diger konu ise baska bir mezari koruyucuda olabilir buda daha buyuk bir mezari bulmus ihtimalinizi artirabilir.tuzakli oldugunu tılsım olayinin olmadigini dusunuyorum tespit yapildiginda tuzak olayini dusunurek hareket edilmeli once can guvenligi..birde nacizane teklifim olacak kardesim.bazi yerler olur resim karesine girilir birseyler olur biz ona bile bazi aciklamalar yapiyoruz uygun bulmuyoruz.sizin bu isaret eger ellenmediyse buyuk birsey burda resim karesine girmek o arkadas kim bilmem kendini teshir etmesi sikintilar dogurabilir o yuzden bu konulara dikkat edelim..yetkili arkadaslarda o resmi forumdan kaldirirsa guzel olur..bu talebi yetkili arkadaslara iletip o resmi kaldirtirsanda daha uygun olur kardesim saygilar.
 

kabakburgiba

Operatör
Katılım
21 Haz 2014
Mesajlar
1,423
Tepkime puanı
369
Puanları
12
Ekli dosyayı görüntüle 136465hitap şeklimi sadece ustam diyerek kullanmak istiyorum.(kaplunbağa)bana pek uygun gelmedi.kusuruma bakma.kuru olunca dediğiniz gibi birçok şey fark edilmiyor.kimbilir kaç kişi yanından geçip gitti.ıslak olunca da diğer işaretlerden farklı bunlar benim dikkatimi çekti.bu kafa sizde neyi çağrıştırdı,iyi bakmanızda fayda var.yönüde okla belirttim.tünel girişini tesbit etmeniz gerek.
 

Turko

Uzman
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
3,303
Tepkime puanı
3,397
Puanları
23
Altındaki kaide özellikle kesi atılarak yapılmış ve rampaya doğru yön verilmiş yolculuk esnasında ölmüş vatandaş. Hakim yere rampanin sonunda mezarı büyük ihtimal ,oturuyor olması son zamanlarını simgelemis. Sol alt köşede çatallı x işareti gibi bir işaret var tırmanış kısmında yol ayrımı var sağ kola devam edeceksiniz. Mezara geldiğinizde kaya yüzeyinde sonsuzluk isaretiniz olacak omega işaretine benzer. Rast gelsin.
 

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Katılım
29 Kas 2016
Mesajlar
1,712
Tepkime puanı
681
Puanları
14
Ustam ihtişamlı bir koltukta tamamen yan sağına dönüp oturan sakallı bir erkek vatandaş sol elini göz hizasına kaldırmış ve yumruk yapmış sağ elinde ucunda haç olan bir değnek ve ayaklarının altında üçgen var. Selametle
 

palaks

Aktif Üye
Katılım
17 Ocak 2017
Mesajlar
171
Tepkime puanı
2
Puanları
0
hayırlısı olsun keşke çevresini görseydik yer tespitinde yardımcı olurduk rastgele
 
Üst