aga_0074
Member
ister tır olsun ister fıss ama diğerlerinden daha sağlam emin ol....Sen istedigin programi kullan hepsi fıss
Bilişim şube gerektiginde çok guzel ayikliyo
ister tır olsun ister fıss ama diğerlerinden daha sağlam emin ol....Sen istedigin programi kullan hepsi fıss
Bilişim şube gerektiginde çok guzel ayikliyo
Oyoyoy hoş geldin gundi nasılsın iyimisinhiç olmasa whatsapp kadar tırt değil
hiç olmasa whatsapp kadar tırt değil
Sen bilirsin herkesin zevki birinci mevki renkler zevkler tartisilmazmis.amma DNS IP adresleri degismez tespit alanlariymisister tır olsun ister fıss ama diğerlerinden daha sağlam emin ol....
ip ve dns nasıl değiştirilmiyor hocam ???Sen bilirsin herkesin zevki birinci mevki renkler zevkler tartisilmazmis.amma DNS IP adresleri degismez tespit alanlariymis
hoşbuldum can dost gundiiiOyoyoy hoş geldin gundi nasılsın iyimisin
Kıymetli ustam tekrardan başınız sağ olsun çok açı dolu bir süreçten geçtiniz ondan sonra görüşemedik rabbim sabırlar versin inşallah siz nasılsınız iyisiniz inşallahhoşbuldum can dost gundiii
hamd olsun iyiyiz cn dost evdeyiz işlere devam evimizde...evet bir ayda 8 yakın akrabamı toprağa verdik..rabbim herkese rahmet etsinKıymetli ustam tekrardan başınız sağ olsun çok açı dolu bir süreçten geçtiniz ondan sonra görüşemedik rabbim sabırlar versin inşallah siz nasılsınız iyisiniz inşallah
Rabbim merhamet etsin mekanları cennet olsun yakınlarına da sabır versin inşallah tekrardan hoş geldinhamd olsun iyiyiz cn dost evdeyiz işlere devam evimizde...evet bir ayda 8 yakın akrabamı toprağa verdik..rabbim herkese rahmet etsin
eyvallah rabbim dostlara uzun ömür versinRabbim merhamet etsin mekanları cennet olsun yakınlarına da sabır versin inşallah tekrardan hoş geldin
Tekrar basın sağolsun dostum seni aramaya korkuyorumhamd olsun iyiyiz cn dost evdeyiz işlere devam evimizde...evet bir ayda 8 yakın akrabamı toprağa verdik..rabbim herkese rahmet etsin
Sevgili kardeşim devlet veya yetenekli bir insan senin bağlantılarına bilgilerine erişmek istiyorsa eyer sen şifrede koysan kırmak ve görmek ya birkaç dakika yada birkaç saat sürer sen sıkı bağlada kaçarsa kaçsınWhatsApp üzerinden mesajlaşmak veya sesli görüntülü konuşma ne kadar güvenlidir? Devletin bu mesajlara ve görüşmelere erişme imkanı var mıdır sizce? Malum define ile ilgili konuları şebeke üzerinden konuşmak biraz sakıncalı.