gizemli 34
Bilgili Üye
Hiç bir bilgim olmadan tahmi yürüterek yazıyorum zarfın içindeki çizgilerin uç kısımlarının baktığı yönleri araştır.
Acik acik yazım bolge sinop aradim taradim.kaldirmadigim tas kalmadi kesinlikle 2. 3Muğladaki alındı antalyadaki alındı bu bölgelerdeyse alınmıştır büyük ihtimal. İşaretin zarf işareti diğer iki işareti bulmadan malzemeyi bulma ihtimalin çok düşük çünkü 2,5-3 metre derinlikte dedektörle arazide bulamazsın. Senin yerinde olsam gece gündüz çadır kurar ararım o bölgedeki kayaları santim santim bakarım. İki heybe dolusu malzeme var orda gümüşte çıksa iyi para ediyor altın çıkarsa zaten kalpten ölürsün muhtemelen ağırlığını yazmıyorum. Kolay gelsin diğer iki zarfı bulmadan yazma
Arastirdim gezdim dolandim o resimdeki kare oymadan baska bir isaret yokHiç bir bilgim olmadan tahmi yürüterek yazıyorum zarfın içindeki çizgilerin uç kısımlarının baktığı yönleri araştır.
Mezarlık alan, içindeki çarpı olan kare yarım kalmış yada mezar için uygun gorulmeyip yapilacakken vazgeçilmiş veyada meftanin ağır bir suçu varsa o şekilde işlenmiştir.Acik acik yazım bolge sinop aradim taradim.kaldirmadigim tas kalmadi kesinlikle 2. 3
Zarfi bulamadim arkadaslar
Aleykum selam usta evet resimlerdeki yanılmalardan dolayı oyle gorunuyor bir işaret olarak yapılmamış.Selamun aleyküm kardeşim resimlerin orjinal olmadığı yanılmışta olabilirim ama haç dediğimn eğer haç ise resme göre solunda mezarı yada odayı işaret ediyor. Mektubun karşısındaki işaretlediğim kalp ise ya tuzak der yada bayan mezarı der. Her halukarda sanaprada mezarı veriyor. Uzaklarda olmadığı aşikar ve büyük ihtimal kayalardan birinin dibinden en fazla 2-3 mt inip ya kapak taşını açıp girecen yada sıvanmış kapağı bulup kırıp gireceksin. Tespit için bu alanda en iyi sistem rezistivite yada çok iyi bir çubuk ustası olabileceğini düşünüyorum.
Hangi cihazi onerirsiniz ustalar burdaKare olan yer daha sonra açılmışa benziyor X olan yere su dök horosanda olabilir Cihaz desteği alman şart
Kendini kanıtlamış bir cihaz bulman şart ustaHangi cihazi onerirsiniz ustalar burda