Xp deus mu? Impact pro mu?

Mavigöz

Member
Katılım
18 Nis 2020
Mesajlar
97
Tepkime puanı
72
Puanları
7
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar bu iki cihaz arasında secim yapicam sizlerden istediğim bu iki cihazın derinlik ve ayrim konusunda bildiklerinizi karsilastirmalarinizi bekliyorum

Haydi buyrun.......
 

Definecikuzu

Bilgili Üye
Katılım
20 Tem 2014
Mesajlar
357
Tepkime puanı
530
Puanları
11
Konum
auri sacra fames
Yorum yapacak iyi niyetli kardeşlerimize duyuru arkadaş ilk kez dedektör kullanacak o yüzden dilinden kolay anlayacaği ve arazide çok kafasını karıştırmayacağı bir cihaz önerin.Ya da bence baslangiç için gayet uygun olarak yazdiği deus ve impact arasında lütfen nesnel yorumlar yazın.
 

leon

Aktif Üye
Katılım
20 Ağu 2018
Mesajlar
123
Tepkime puanı
159
Puanları
7
Bende Impact var, ilk ve tek hobi cihazım. Bu yüzden, başka bir cihazla karşılaştırma yapamam, zaten nette bolca video mevcut. Lakin, bu cihazla ilgili sorularını cevaplayabilirim.
 

leon

Aktif Üye
Katılım
20 Ağu 2018
Mesajlar
123
Tepkime puanı
159
Puanları
7
Pro paket, standart başlık var.
Cihaza alışana kadar yani acemiliği atana kadar biraz zorluk çektim, alaşımlı nal çivisi topladım. Zamanla, hangi toprak türünde, hangi modda & frekansda kullanmam gerektiğini çözdüm. Şu anki tecrübemle & yaptığım ayarlarla asla demir ve türevlerine vakit kaybetmem.

Standart başlık fazla derine inmiyor ama bu bana derinliğin herşey demek olmadığını gösterdi. Özellikle bakir, el değmemiş bir alandaysan, ilk önce yüzeysel olarak standartla gezeceksin, daha stabil ayrımla, yüzeye yakın boncukları zahmetsiz 15-20 cm boyutuna göre büyük boncukları 25-30 cmden toplayacaksin, sonra da büyük başlıkla son vuruşu yapacaksın. Bu benim görüşüm.

Cihazda aşırı fazla özellik var. Farklı toprak yapısına göre farklı modlar, ayarlar. Farklı hedef boyutuna göre farklı frekanslar.

Üniversite sınavına hazirlanir gibi, kullanım kilavuzunu 8-10 kere, uygulamalı tekrar ettim, notlar aldım. Zamanla yerine zaten oturuyor taşlar.

Ayrımı güzel, püf noktası; Kulağın demir sesinde olacak, hedefe farklı yönlerden de, yavaş yavaş, daha dar açıdan sallama yapacaksın.

Bu fiyata, bu cihazı kullanmaktan memnunum. Keşke, büyük başlık + pro paket promosyonu daha önce olsaydı da, elimin altinda büyük başlıkta olsaydı.

Distribütör/üretici kusura bakmasın, neredeyse bir makina fiyatı da veremem başlık için. Ben hobi olarak geziyorum, maddi bir beklentim yok, ihtiyacım da yok.
 
Üst