Kayanın üstüne çıkıp ok işaretleri yönünde uzak görecek fotograf çekebilirmisin. Aradıgın şeyin bu tepede oldugunu sanmıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 213005
Baktık hocam. Uzaktan öyle görünsede birşey yok. Hatta orayı bizde sanki horasan sıva sanıp hiltiyle falan yokladık_imhotep_....
Sevgili kardeşim şu işaretlediğim yere hiç baktınızmı .
Orası çok güzel bir ortama benziyor.Ekli dosyayı görüntüle 213027
Şu an için bölgeye gitmem pek mümkün değil ustam. Mesafe uzak ama o işaretlediğin ok yönünde orman manzarası var.Kayanın üstüne çıkıp ok işaretleri yönünde uzak görecek fotograf çekebilirmisin. Aradıgın şeyin bu tepede oldugunu sanmıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 213005
Ustam tabiki herşey kısmet meselesi. Eğer nasibimizde yoksa gözümüzün önğnde bile olsa bulamayız. Biz elimizden gelen araştırmaları yapmakla mükellefiz sadece. Kullanılan cihazın markası OKM. Ne dersiniz güvenilir bi markamı? Model aklımda değil amaBazen girişler hiç ummadığınız yerden çıkar. Boşluk için çubuk kullanın. Satılan cihazların %70’i dandik. Cihazın markası modeli nedir? Burada yorum yapan ustaların %90’ı güvenilirdir. Bu ustalar sayesinde çok tercübe edindim ve Bilgi sahibi oldum. Hala öğrenecek çok şeyim var. Ayrıca Bu iş gönül işidir. Gönül verip çalışırsan birşeyler elde edersin. Çalışma yaptığın alanda birşey çıkar çıkmaz o senin kısmetinde olan birşeydir. Kısmetinde varsa ayağına gelir, yoksa da Arş’a çıksan boş. Saygılarımla.
Gömü alanında kalıntı olaca diye bir kural yokturUstam eğer horasan varsa yapan usta çok muazzam yapmış. Her taraf ana kayayla aynı yapıda. Yada ben tesbit edemiyorum. Ama şimdiye kadar söylemeyi unuttuğum birşey var ki kaya çevresinde insan kalıntısı hiçbirşey yok. Defineciler her tarafı kazmış yoklamışlar ama ne bi kiremit parçası, ne bir kırık testi kenarı. Hiç birşey bulamadık.
İyide bununyaparken günlerce uğraştılar sonuçta. Hiçmi inaan kalıntısı bi iz olmazGömü alanında kalıntı olaca diye bir kural yoktur
Çevresinde olur son noktada işaret yoktur toprak gömülerde kayamezarları hariç diğergomülerde son noktada işaret yoktur ölçü vardır.İyide bununyaparken günlerce uğraştılar sonuçta. Hiçmi inaan kalıntısı bi iz olmaz