Yardım edin ustalar

Jookerturk

Bilgili Üye
Bazen girişler hiç ummadığınız yerden çıkar. Boşluk için çubuk kullanın. Satılan cihazların %70’i dandik. Cihazın markası modeli nedir? Burada yorum yapan ustaların %90’ı güvenilirdir. Bu ustalar sayesinde çok tercübe edindim ve Bilgi sahibi oldum. Hala öğrenecek çok şeyim var. Ayrıca Bu iş gönül işidir. Gönül verip çalışırsan birşeyler elde edersin. Çalışma yaptığın alanda birşey çıkar çıkmaz o senin kısmetinde olan birşeydir. Kısmetinde varsa ayağına gelir, yoksa da Arş’a çıksan boş. Saygılarımla.

erbay

Member
buranın kalitesine lafım olmadı zaten bazı insanların zihniyetine lafım

_imhotep_

Member
Bazen girişler hiç ummadığınız yerden çıkar. Boşluk için çubuk kullanın. Satılan cihazların %70’i dandik. Cihazın markası modeli nedir? Burada yorum yapan ustaların %90’ı güvenilirdir. Bu ustalar sayesinde çok tercübe edindim ve Bilgi sahibi oldum. Hala öğrenecek çok şeyim var. Ayrıca Bu iş gönül işidir. Gönül verip çalışırsan birşeyler elde edersin. Çalışma yaptığın alanda birşey çıkar çıkmaz o senin kısmetinde olan birşeydir. Kısmetinde varsa ayağına gelir, yoksa da Arş’a çıksan boş. Saygılarımla.
Ustam tabiki herşey kısmet meselesi. Eğer nasibimizde yoksa gözümüzün önğnde bile olsa bulamayız. Biz elimizden gelen araştırmaları yapmakla mükellefiz sadece. Kullanılan cihazın markası OKM. Ne dersiniz güvenilir bi markamı? Model aklımda değil ama

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam eğer horasan varsa yapan usta çok muazzam yapmış. Her taraf ana kayayla aynı yapıda. Yada ben tesbit edemiyorum. Ama şimdiye kadar söylemeyi unuttuğum birşey var ki kaya çevresinde insan kalıntısı hiçbirşey yok. Defineciler her tarafı kazmış yoklamışlar ama ne bi kiremit parçası, ne bir kırık testi kenarı. Hiç birşey bulamadık.
Gömü alanında kalıntı olaca diye bir kural yoktur

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
İyide bununyaparken günlerce uğraştılar sonuçta. Hiçmi inaan kalıntısı bi iz olmaz
Çevresinde olur son noktada işaret yoktur toprak gömülerde kayamezarları hariç diğergomülerde son noktada işaret yoktur ölçü vardır.
Saygılar ve sevgiler hayatt en değerli hazine sevgidir.

Esteban74

Editör
merhaba ustam.
han kalıntısı dediğin yer buranın batı tarafındamı. birkaç arkadaşın ayak izi dediği işaretin sağ tarafında 400 - 500 metre mesafedemi ve orda bolca bir şekilde küp kırıkları varmı. bu tepenin her yönünden yol geçermi. hanın yanından kervan yolu geçermi.
Boşluk tespiti olmaması beni biraz şaşırttı. haçın arka tarafında toprak alanda boşluk olmalıydı diye düşünüyorum. girişinde dardanos ustanın işaretlediği yerden ama topraktan olduğunu düşünüyorum.
haç ın baktığı istikamette 2-3 km mesafede kilise olmalı . hatta bir yatır veya dede mezarıda olabilir.
çubuklarla tekrar boşluk bakmanı tavsiye ederim.
Ayrıca hanın yakınında başka işaretler ve üçlemeler olabilir. ve hanın yakınlarında bir çeşmede olmalı.