Başına gelmiş bir allahın kulu yok mu?
[/QUO
Üstad, yerli yabancı dedektör veyahut yeraltı göruntüleme cihazlarıda çubuklarda dahil herbir cihaz topraktaki mineral, maden, bitki ve ağaç köklerinin gaz ve oluşturduğu manyetik alandan etkilenirler, onun için her fırsatta kullanılan cihazların marka ve modelinin güvenilirliğinin önem kazandığını vurgulamaktaydım, önce cihazın, kullanılan çubuk yada yeraltı görüntüleme cihazının sonra ise kullanıcı operatörün buradaki önemi artmaktadır, piyasaya baktığımız zaman yüzlerce cihaz ve modelleri mevcuttur, bunların HİÇBİRİ kullanıcıyı memnun etmemektedir eğmeyecektirde,bunların başlıca sebepleri arasında kullanıcının ne arayacağını bilmemesi, kullandığı cihazla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmayışı enbüyük faktörlerdir.Elimize alırız bir cihaz veya yeraltı görüntüleme cihazı orası senin burası benim, şurda öttü burda sinyal alıp görüntü verdi yada birsürü farklı şey, sonrası ise cihazı nasıl satabilirimde bir üst modelini alabilirim, sonra yine aynı tekrar onuda satıp bir üst modelin peşine düşmek, bu döngü kullanıcı bıkana kadar devam eder, sizin sorunuza gelirsek bu tür olay mutlaka herkesin başına gelmiştir tamamıyla tecrübe ile alakalıdır, ne tür cihaz olursa olsun cihazların kapatisesini bilmemek büyük faktördür.Şayet ben sizin kullandığınız cihazın o derinliklere ineceğini düşünmüyorum ve yine cihaza hakim olamayıp dilinden anlamıyorsunuz gibi bir düşüncem var, yanlış anlamayın sakın sizi yada başka arkadaşımı küçümseme amaçlı bir yorum değil, varsa bulalım topraktan çıkaralım neyi arıyorsak, alacaksakta işimize yarayacak cihazı maddi imkanımızca alalım bizim için en iyisi en güvenlisi olsun.