H HAYALAT Yeni Üye Katılım 24 Eyl 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 6 Puanları 1 2 Kas 2021 #13 teşekkürler üstad sağolasın.
H HAYALAT Yeni Üye Katılım 24 Eyl 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 6 Puanları 1 2 Kas 2021 #14 Yabgu' Alıntı: Dedektörün hassasiyetini 2 tık düşür ve tekrar tut. Bakalım ne diyecek. Genişletmek için tıkla ... dedektör nokta makro impact pro paket modeli tüm skalalarda denedim, ötüyor, değerli cog modu var dedektörde onada ötüyor üstad.
Yabgu' Alıntı: Dedektörün hassasiyetini 2 tık düşür ve tekrar tut. Bakalım ne diyecek. Genişletmek için tıkla ... dedektör nokta makro impact pro paket modeli tüm skalalarda denedim, ötüyor, değerli cog modu var dedektörde onada ötüyor üstad.
H HAYALAT Yeni Üye Katılım 24 Eyl 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 6 Puanları 1 2 Kas 2021 #15 Karabulut' Alıntı: Aynı alanda geliyorsa Cihazın kapasitesine göre bir sonuca varılabilir Kullandığınız cihaz nedir Genişletmek için tıkla ... nokta makro impact bir hilti ayarlayıp gireceğiz bakalımda yeri kış gelmeden halletmek lazım yoksa önümüzde ki seneye kalacak gibi
Karabulut' Alıntı: Aynı alanda geliyorsa Cihazın kapasitesine göre bir sonuca varılabilir Kullandığınız cihaz nedir Genişletmek için tıkla ... nokta makro impact bir hilti ayarlayıp gireceğiz bakalımda yeri kış gelmeden halletmek lazım yoksa önümüzde ki seneye kalacak gibi
28karayel28 Moderatör Moderatör Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 1,327 Tepkime puanı 1,283 Puanları 17 2 Kas 2021 #16 HAYALAT' Alıntı: teşekkürler üstad sağolasın. Genişletmek için tıkla ... Bana göre resim eklerseniz daha iyi yorumlar alabilirsiniz ustalardan.
HAYALAT' Alıntı: teşekkürler üstad sağolasın. Genişletmek için tıkla ... Bana göre resim eklerseniz daha iyi yorumlar alabilirsiniz ustalardan.