Sen takili kalmisin kardasim..Üstat daha çok resmim var rivayetleride yazdım mühürde varmış ama ben görmedim balık işaretini köylüler yağmalamış kayada mevcuttu giriş neresi bu problem yardımız gerek
Yedirmezler derken hocam ? Ne olabilir kimse bişey demiyorki hep üstü kapalı cevaplarSen takili kalmisin kardasim..
Bir an once hedefe varmak istiyorsun.
Amma hedefin orasi degil, olmamali.
Bilinen hicbir isaret bulamazsin orada.
Ben burayi illa cozmem gerek diyorsan
Profesyonel destek lazim size.
Bir universitenin arkeoloji bolumu ile calisman lazim. Nizami calissaniz size bir adet sikke dusmez. Gayri nizami calisacak kimseyide universitede bulamazsiniz.
Orasi seni beni aşar. Yedirmezler.
Baska yerlere bak.
Civarda daha cok yer vardir.
Tmm bakarım üstat yerle ilgili evveliyatını yazdım umarım okumuşsundur özellikle balıkEkli dosyayı görüntüle 188932
sarı ile işaaretli yerde boşluk baak ...pembe ile işaretlediğim yer doğalmı işciliklimi tam çözemedim ...kırmızılar merdiven ve işcilikli yer gibi .. yoklarsın .
Açık yazayım o zaman:Yedirmezler derken hocam ? Ne olabilir kimse bişey demiyorki hep üstü kapalı cevaplar
Üstat diğer resimleri hikayeyi okudun mu?Ekli dosyayı görüntüle 189023RESIMLERDE PEK GORUNEN BIR SEY YOK ısaretledıgım yerlerın yakın resmını cekersen bı bakılır asagıda gorunen tek evın arkasınddakı kayayıda resımle