oguzkagan
Bilgili Üye
Selamun Aleyküm değerli ustalarım arkadaşlarım ... Resimleri ben çekmediğim için tatmin edici açılardan çekilmediği ve içerik bakımından eksik olduğu noktasında sizinle hemfikirim maaleeef mevcut doneleri kullanıp elimizden geleni yapmaya çalışalım inşallah.
Ermeni-Hitit-Roma-Selçuklu medeniyetleri için özel ve önemli bir bölge olarak nitelendirilen bir bölge de hakim tepe üzerinde yer alan bir mevkide ki bazı noktalar bilinçsiz kurcanlanmış. Tecrübeleriniz görüşleriniz ve fikir alışverişleriniz neticesinde bazı sağlamalar yapmak üzere yardımınızı rica ediyorum...
Alluç ağaçları ve kuşburnu ağaçlarının arasında bir koltuk taşı mevcut bu koltuk taşının 20m alt tarafında
Ekli dosyayı görüntüle 232841 bu taş
Altına doğru yapılan 1 metrelik çalışma sonucunda Ekli dosyayı görüntüle 232843
Ve
Ekli dosyayı görüntüle 232844
Devam edildiğinde yan yana olan ebat olarak 20-25 cm büyüklüğünde olan bu taşlar çıkmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 232845
Ekli dosyayı görüntüle 232846
Ermeni-Hitit-Roma-Selçuklu medeniyetleri için özel ve önemli bir bölge olarak nitelendirilen bir bölge de hakim tepe üzerinde yer alan bir mevkide ki bazı noktalar bilinçsiz kurcanlanmış. Tecrübeleriniz görüşleriniz ve fikir alışverişleriniz neticesinde bazı sağlamalar yapmak üzere yardımınızı rica ediyorum...
Alluç ağaçları ve kuşburnu ağaçlarının arasında bir koltuk taşı mevcut bu koltuk taşının 20m alt tarafında
Ekli dosyayı görüntüle 232841 bu taş
Altına doğru yapılan 1 metrelik çalışma sonucunda Ekli dosyayı görüntüle 232843
Ve
Ekli dosyayı görüntüle 232844
Devam edildiğinde yan yana olan ebat olarak 20-25 cm büyüklüğünde olan bu taşlar çıkmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 232845
Ekli dosyayı görüntüle 232846