Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen ustalarım

ragıp

Uzman
ustam,
aşağıdaki şarlakta, suyun döküldü alanda
suyun içindeki kayayı kaldır bakalım
altında neler varmış, hep beraber görelim :)

selametle

ragıp

Uzman
@No:name34
ustam, ek olarak
bu şarlak doğal bir şarlak değil
tamamen el yapımı, dizilerek yapılmış bir yer
suyun havuzla buluştuğu yere o kaya özellikle konulmuş.
suyun, tabanı oyması, engellenmiş
yukarıda bahsettiğim taşın altından iki şekilde şüpheliyim
bir miktar para olabilir
daha aşağıya inerseniz
şarlağın altına girmek için bir kapı ile karşılaşabilirsin.

suyun döküldüğü yerdeki, alında bulunan yosunları temizler iseniz
belki orada da bir başka emare ile karşılaşmanız mümkün

selametle

No:name34

Aktif Üye
ustam,
aşağıdaki şarlakta, suyun döküldü alanda
suyun içindeki kayayı kaldır bakalım
altında neler varmış, hep beraber görelim :)

selametle

Ragıp ustam, şelale şuan kurumuş yalnız önünde 5mtkare alan kadar 30 40 cm su var uzun bi ağaç dalıyla çok vurmuştum oraya tok tok sesi geliyordu ist deyim şuan bugün yarın çıkıyorum yola kısmetse içinden çıkanı hep birlikte görmeyi nasip etsin mevlam . tşkr ediyorum yorum için . Diğer yerler hakkında da önemli görüşlerinizi bekleyeceğim sağlıcakla kalın saygılar efendim.

Kafkaslı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Burası doğal kimse kızmasın

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Kıymetli Kardeşim,
Baştan sona konunu okudum. Daha önce okuduğumuz konuyu görüyorduk şimdi teknik bir sıkıntı var göremiyorum, çözülecek inşallah.

Söyleneceklerin hepsi söylenmiş, yerler işaretlenmiş.

Makinan güzel, dikkat çekici yerlerde sinyal vermiş. Bence ilk önce oralardan başla.
Birisi bitmeden diğerine el atma.
Makinanın sinyal verdiği ve senin ilk olarak baktığın yerde, hedefe ulaşırsan makinanı da test etmiş olursun.

Makina sinyal verdiği yerde hedefe ulaşamazsan;
makinanın sinyal verdiği yerlerle uğraşma, beklemeye al.

Sonra; boşluk tespit ettiğin bir yeri hedefine al.
Kapıyı aç. Hedefe ulaşırsan, diğer boşluk aldığın yerlere devam et.

Buralarda da hedefe ulaşamazsan;
Kaliteli iyi bir cihaz temin etme yoluna git.
Alanı tamamen elden geçir.
Net olarak tespit ettiğin yerler çıkarsa devam edersin.
Çıkmazsa; Kafkaslı ustamımız yorumunu kabul edip konuyu kapatır, yeni denizlere yelken açarsın.

Olduğu kadar, olmadığı kader dersin. Yola devam. Nasibi aramaya devam.

Kolay Gelsin.

Aktif Üye
Kıymetli Kardeşim,
Baştan sona konunu okudum. Daha önce okuduğumuz konuyu görüyorduk şimdi teknik bir sıkıntı var göremiyorum, çözülecek inşallah.

Söyleneceklerin hepsi söylenmiş, yerler işaretlenmiş.

Makinan güzel, dikkat çekici yerlerde sinyal vermiş. Bence ilk önce oralardan başla.
Birisi bitmeden diğerine el atma.
Makinanın sinyal verdiği ve senin ilk olarak baktığın yerde, hedefe ulaşırsan makinanı da test etmiş olursun.

Makina sinyal verdiği yerde hedefe ulaşamazsan;
makinanın sinyal verdiği yerlerle uğraşma, beklemeye al.

Sonra; boşluk tespit ettiğin bir yeri hedefine al.
Kapıyı aç. Hedefe ulaşırsan, diğer boşluk aldığın yerlere devam et.

Buralarda da hedefe ulaşamazsan;
Kaliteli iyi bir cihaz temin etme yoluna git.
Alanı tamamen elden geçir.
Net olarak tespit ettiğin yerler çıkarsa devam edersin.
Çıkmazsa; Kafkaslı ustamımız yorumunu kabul edip konuyu kapatır, yeni denizlere yelken açarsın.

Olduğu kadar, olmadığı kader dersin. Yola devam. Nasibi aramaya devam.

Kolay Gelsin.
Bulursamkader25
Ustam sizin ve diğer değerli ustalarımın verdiği bilgiler doğrultusunda ilerleyeceğim bencede tek tek ilerlenmeli çok yerde boşluk ve değerli tespiti aldım işlem yapamadım malzeme yetersizliğinden şimdi her konuda gerekli önlemleri alıp Allah ın izni ile yola çıkıcam gazamız mübarek olsun inşAllah bende sizlerde istediğimiz sevdiklerimize güzel yaşam sunabiliriz. Tşkr ediyorum ayrıca vermiş olduğun önemli bilgiler için ustam saygılar. Konuyu dağıtmak istemedim bu yerle birlikte bir keşifim daha var rivayete göre orda 40 katır yükü mal olduğu söyleniyor zamanında o köylünün erkeklerini eşkiyalar alı koyup gözlerini bağlayıp gece gündüz altın taşıtmışlar vefat etmeden önce söyledikleri mağaraya girerken su sesi geliyormuş nokta atışı bu yeri buldum muazzam güzellikte bir yer ormanın içinde sedan taksi büyüklüğünde kesme kayalar ve üzeri sırf horosandan mükemmel bir yer hemen yanında kilit taşlardan yapılma muazzam kale duvarı gibi bir yapı toprak altından çıkardım geri kapattım fotoları mevcut oranında kısa zamanda paylaşacağım finans olarak kuvvet elde edip kolay yer değil işçiliği uzun olucak ve eminim öle bir yerin zorluğu çok olucak özellikle manevi siz değerli ustalarımın abilerimin yardımlarını bekliyor olucağım inşAllah. Yalnız çok ürkütüçü biryer gece çığlık sesleri ve horoz sesine benzer şeyler oluyor 100 mt yakınında bir papaz mezarı var o bölgede de misket kadar ışık topluluğu oluyor o mezara yaklaşınca içimden çığlık atıp deli gibi koşma hissi oldu bunu önceden paylaşmam siz bilgili ustalarımın bir bildiği vardır ön görüş ne bilim hani önlem bakımından uyaracağına bilgi vereceğine eminim saygı ve sevgilerimle Allah ıma emanetsiniz değerli manevi ailem.

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Anlattigin yer sorunlu bir yer.
Beklesin, biraz daha. Zaten bu zamana kadar beklemis, biraz daha beklesin. Nasibinse sana ulasir merak etme. İse baslamadan bunlari gordun duydun, baslayinca senu perisan ederler. Biraz daha arazi tecruben artmasi lazim. Su anda cok cabuk tesir altinda kalmisin. Gece sana yakin mezarlik varsa git yalniz basina oralarda dolas. 1-2-3-4-5 saat degisik gunlerde kal, gez, dolas. Kendinden emin oldugun bir gun de sabah namazina kadar orada uyu. Korkun kalmadigi gun, konuyu ac. Sana neyi nasik yapacagini anlatiriz insallah.
Tekrar ikaz ediyorum, uzak dur oradan. Ekubin haric kimseylede orasi hakkinda paylasim yapma.
İlk once elindeki su isi neticelendir. Biraz palazlan, sonrasi kolay olur insallah.

Aktif Üye
Haklısın ustam maddi ve manevi olarak hazır değilim gerçeği konuşmak gerekirse, dediğin gibi sıkıntılı bir yer dağın zirvesinde sayılır herşey olabilir orda. Şimdilik bu yere yoğunlaşıyorum akşam yada sabah yola çıkıyoruz inşAllah takıldığım yerde yeni fotolar paylaşıcam siz değerli ustalarımdan yardımlarınızı beklicem önerileriniz benim için çok değerli sizlerin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda ilerliyecem şartlar el verdikce alan taramada olucak gelişmeleri birebir paylaşıcam selametle sevgiler

Aktif Üye
S.aleykum değerli Admin bey, ustalarım , abilerim , kardeşlerim bu yerlerle ilgili çok sıkıntılar yaşadık siz bilgili ustalarımın dediği gibi normal bir yer değildi hep sorun hep sıkıntı anlaşmazlıklar burası yüzünden hocaya gitmek zorunda kaldım .s hoca kimseyle paylaşmasan iyi olur dedi sadece şunu söylemek istiyorum bakire bir kızı kesmiş tılsım yapmışlar bir ustamın göaterdiği yer çıktı giriş fakat dediğim gibi girişi tuzaklı ve tılsımlı ekipte sadece ben çıktım oraya belki korumalar sayesinde sıkıntı olmadı orda ama cinnet geçircek gibi hisler duygular yaşattı bana sonuca ulaşılamadı birkaç parça eşya haricinde hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için Allah razı olsun sizden görsel için girişin fotosunu atıyorum tecrübe olabilir belki sizlerinde görmenizi istiyorum. Yeni bulduğum yer için yeni konu açacağım yardımlarınız için şimdiden Allah razı olsun saygılar ve sevgiler efendim.