Dedektorburada Banner Mobile

Yarım metre 30 cm yuksekli domuz

Dedektorburada Banner Mobile

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Bazen yanlış yonlendirmekte gerekiyor işaret olmadığı halde konu sahibine varmış gibi davranmak gerekiyor. ilk tespit ettiğim yer boş ve alakasız olduğu halde koleksiyon sahibi abim ( ki bilir kişidir okadar bilirki bazen gıcık eder adamı ) ricami geri çevirmedi bölgeye geldi 3 metre altta dedi gitti. 3 hafta boyunca kazdim yapay tepe yaptım kendime çıkardığım kum ile . Sonunda yanına gittim birşey yok kaya çıkmaya başladı dedim. Zaten birşey yoktu yok deseydim inanmiyacaktin kendin gördün dedi. Tam 4 yıl sonra ilk emanetini aldım. Bu işlerle uğraşanlar bazen boş hayallerine yoldaş arar heves kirmaktansa 2 kürek 2 kazma kirdiririm taşta toprakta daha iyi .
Sevgili Turko ustadim,
Usta ile cirak arasina asla girilmez. Usta bildigi uzre egitim verir. Biz genel olarak bahsettik. Ustanin özeline karismayiz. Her ustanin usulu farklidir. Kepceyi kafaya yemeden ahci olunmazmis. :))))

İndiana jones

Editör
Sana uzak değilse;
gittiğinde ne kadar işaret varsa bulman lazım.
Bunun içinde yosunlar dahil temizlemek gerek.
Yorulmayayım diyorsan;
Kurt ve Ayı kafalarını bul. Çevresini yakın uzak resimle.
Sonrasında da sana iyi bir çubukçu / makina parkı lazım olacak.

NOT: Resimleri çekerken makinayı bir yatay bir dikey kullandıgınızdan resimler yan çıkıyor.
bunu düzeltmek için siteye yüklemeden önce; Resmin üstüne gel. Fareye sağ tık. Birlikte aç.
Windows Fotograf Görüntüleyiciyi tıkla. Resmi düzelt. Hafızaya al. Sonra siteye yükle.
Eğri resim çok olursa konu göme gider doğal olarak. Zaman alıcı işe çoğu üyenin vakti yoktur.
Usta kurt ve ayı kafası buldunmu gömü altındamı bulurum kurtla ayı kafasını dedektörü veya çubukla nekadar mesafeyi arıyim

sepetkaya

Editör
Tesekkur ederim.
Magdem hobi olarak yapiyorsun bu en guzeli.
Cok para ile cok mutluluk olsaydi dunyanin en zenginleri en mutlu insanlari olurdu.
Definecilik hakikaten cok guzel bir hobidir.
Gordugum bir anit mezari 1 saat izledigimi bilirim.
Ben 49 yasindayim, sirf bu hobiden dolayi arkeolojiyi de okuyum diye arasira niyetleniyorum. Cocuklarim sen sinavi kazanip okursun diye beni gaza getiriyorlar. Belli olmaz birgun gerceklestirebilirim de.
Ya Nasip.
s.a kader ustam... Okumanin yasi yok tabi... Azmin elinden ne kurtulurki... Seviliyorsun abi... Allaha emanet ol.

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Usta kurt ve ayı kafası buldunmu gömü altındamı bulurum kurtla ayı kafasını dedektörü veya çubukla nekadar mesafeyi arıyim
altında olmaz.
baktıkları yön ve yakınları önem kazanır.
Bakacağınız alan daralmış olur.
En az 60 metre çaplı bir alanı taramak lazım.
Uzaktan boşluk alabilen usta için 5-10 dakikadır.

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Dün gece menderes usta online idi. Bir çok kişinin canını yakmış galiba :) baksanıza Ares-xl 'nin de fişi çekilmiş :)