.bu radyo ve mesap makinasini bir turlu yapamadim video lu sekilde yarsimci olurmusunuz
Mal Bulanindir, Gercekten bilmedigin bir nesne yok...Öncelikle bu konu yeni başlayanların hem alıştırma yapması hem bedava 30.tl ye maliyetle kısa mesafe dedektörüne sahip olması hemde milyarlık cihaz alamayıp kimsenin boynu bükük kalmasın diyedir eleştirilere açıktır ben icat etmedim araştırdım denedim oldu.... //... Radyoyu AM ayarında en yüksek bantla ayarlayın. Bir istasyona ayarlanmadığınızdan emin olun. Statik tonu net ve sabit bir şekilde duymalısınız. Bu, cihazınız metal bir nesneyi algıladığında tondaki farklılıkları duymanızı sağlar.
1-
Arama başlığını birleştirin. Hesap makinenizi açınız. Ardından, sabit ve donuk bir ses çıkana kadar iki cihazı arka arkaya konumlandırın. Bu tonu elde etmek için cihazları belirli açılarda veya mesafelerde düzenlemek zorunda kalabilirsiniz.
2-
Cihazlarınızı pozisyona bantlayın. Hesap makinesi ve radyo doğru tonu ürettikten sonra, bunları bu konumda bantlamanız gerekir.
3-
Tahta bir sopaya takın. monte etmek için koli bandını hızlı ve güvenli bir yöntem olarak kullanın. Alternatif olarak, iki parçayı birbirine sabitlemek için plastik kelepçe kullanabilirsiniz.
4-
Metal dedektörünüzü bazı ev metallerinde test edin. İlk olarak, metal dedektörün masaya bir kaşık yerleştirerek çalıştığını kanıtlayın. Dedektörü kaşık üzerinde çalıştırın ve dedektörü bip sesi çıkaracak veya yeni bir ses çıkartacaktır (üretmekte olduğu sabit tondan farklı). Şimdi, diğer metal nesneleri bulmak için evinizin dışına veya etrafına alabilirsiniz.diamanyetik olan aliminyumda denenmiş ve sinyal alınmıştır..... Anladın sen onu.. Altın soran.))). Kesinlikle A. M. Frekansını olacak. Bazı küçük el radyoların anten daha uzundur bu iyidir bide arama yaparken üstünde telefon ve metal olmayacak haddi hayır işler bol nasipler.
Ekli dosyayı görüntüle 214874Ekli dosyayı görüntüle 214875Ekli dosyayı görüntüle 214876Ekli dosyayı görüntüle 214877Ekli dosyayı görüntüle 214878
Ustam konu basinda yazdim ben icat yada kesifetmedim yabanci bir sitede gorup okudum amator bir define dedektoruyle ayni kapasitede hemde maliyeti 2 paket sigara kadar .Mal Bulanindir, Gercekten bilmedigin bir nesne yok...
Senin Kalibrende su Ülkede 100 kisi olsa, eyvallahim olmaz VESSELAM!!!
Bu Sunmus Oldugun Bir Yöntem ama cözüm degil......
Samimiyetimle tebrik ederim....
Burda Mesele senin bulman ve Bulmaman degil!Ustam konu basinda yazdim ben icat yada kesifetmedim yabanci bir sitede gorup okudum amator bir define dedektoruyle ayni kapasitede hemde maliyeti 2 paket sigara kadar .
cihazi olmayana tek para sikke buldurur bulduruyoda haalen anca nevsimizi körlūyoz iste
Radyo yanımızda demi cep radyosuÖncelikle bu konu yeni başlayanların hem alıştırma yapması hem bedava 30.tl ye maliyetle kısa mesafe dedektörüne sahip olması hemde milyarlık cihaz alamayıp kimsenin boynu bükük kalmasın diyedir eleştirilere açıktır ben icat etmedim araştırdım denedim oldu.... //... Radyoyu AM ayarında en yüksek bantla ayarlayın. Bir istasyona ayarlanmadığınızdan emin olun. Statik tonu net ve sabit bir şekilde duymalısınız. Bu, cihazınız metal bir nesneyi algıladığında tondaki farklılıkları duymanızı sağlar.
1-
Arama başlığını birleştirin. Hesap makinenizi açınız. Ardından, sabit ve donuk bir ses çıkana kadar iki cihazı arka arkaya konumlandırın. Bu tonu elde etmek için cihazları belirli açılarda veya mesafelerde düzenlemek zorunda kalabilirsiniz.
2-
Cihazlarınızı pozisyona bantlayın. Hesap makinesi ve radyo doğru tonu ürettikten sonra, bunları bu konumda bantlamanız gerekir.
3-
Tahta bir sopaya takın. monte etmek için koli bandını hızlı ve güvenli bir yöntem olarak kullanın. Alternatif olarak, iki parçayı birbirine sabitlemek için plastik kelepçe kullanabilirsiniz.
4-
Metal dedektörünüzü bazı ev metallerinde test edin. İlk olarak, metal dedektörün masaya bir kaşık yerleştirerek çalıştığını kanıtlayın. Dedektörü kaşık üzerinde çalıştırın ve dedektörü bip sesi çıkaracak veya yeni bir ses çıkartacaktır (üretmekte olduğu sabit tondan farklı). Şimdi, diğer metal nesneleri bulmak için evinizin dışına veya etrafına alabilirsiniz.diamanyetik olan aliminyumda denenmiş ve sinyal alınmıştır..... Anladın sen onu.. Altın soran.))). Kesinlikle A. M. Frekansını olacak. Bazı küçük el radyoların anten daha uzundur bu iyidir bide arama yaparken üstünde telefon ve metal olmayacak haddi hayır işler bol nasipler.
Ekli dosyayı görüntüle 214874Ekli dosyayı görüntüle 214875Ekli dosyayı görüntüle 214876Ekli dosyayı görüntüle 214877Ekli dosyayı görüntüle 214878
Bit pazarindan al gec ustam hic ozenme ikiside calisir olsun yeter ikiside el tipi yassi olacak sirtsirta getir frekansi am yap sinyal sesi gelince sabitle bagla bantlaRadyo yanımızda demi cep radyosu