Üstadların yorumuna aynen katılıyorum kardeşim. Yamaçlar güzel yerlerdir. Sürülememelerinin en büyük sebeplerinden biri verimsiz olmalarıdır. Genelde bunun sebebi bizim ülkemizde altında boşlukların ve ya kayalıkların bulunmasından kaynaklanır. Bundan dolayı eski medeniyetler bu bölgelere defin işlemleri yapmışlardır. Sonraki kuşaklar da verimsiz olduğu için ekmemişlerdir. Tabii her yamaç böyle olacak diye bir kaide de yoktur lakin kanaatimce altın kokan güzel ülkemde bu mümkün olabilir. Bu yüzden o yamaçta
Şirvan üstadın da dediği gibi zamanla toprak örtmüş olabilir bazı işaretleri ki bunu ben bizzat çok gördüm.Buyur bu örnekte yüzyıllarca toprak altında kalmış fakat zamanla baraj suyunun yükselmesi ile ortaya çıkmış bir medeniyet. Burayı çok iyi hatırlarım bir yamaçtı ve yamacın üst tarafı düz arazi idi.
Ekli dosyayı görüntüle 156035
Senin yapacağın şey çok basit.
BulursamKader25 üstadın dediğini aynen uygulamak. Eline boş bir çakmak yada avuç içine sığabilecek bir top al çubuklarla beraber yamacı dolaş. Yamacın öteki tarafını da ihmal etme. Bakalım ne çıkacak. Selametle.