Devamli giremiyorum bakamiyorum yeni gordum hakkini helal et kardesim..yeni resimlere baktim evet bende senin gibi dusundugum ve bazi seylerden suphelendigim icin hacli kayada mezar olma ihtimaline yoneldim..temizlemeden sonra ekledigim resimlerde hacli kayadaki yerde murc izleri var onundeki kayada daire icine aldigim yanlis gormediysem islem gormus iscilik var o kayada supheli...arkadaki ucgen kaya dedigin yer ve altinda cizdigim yer kesme kaya gibi duruyor buda oranin kapama oldugu hissini yaratiyor..simdi burda tespit amacli ne kullaniyorsunuz..bosluk tespiti yapildimi bu alanda çubukla bile nokta atisi yapilir.yer muazzam ve mukemmel desem abartmis olmam herhalde..kafamdaki tek deli soru burasi insallah daha onceden elden gememistir.gecmis olsa bile tahminimce buyuk oynanmis ve saglam malzemeye gidilmistir sizin su anda islem yapip eklediginiz bisimde suphelendigimiz alanlara dokunulmamis..bu alana 3 adet merdiven cikisi oldugundan bahsetmissiniz yanlis okumadiysam..baslangic yada basamaklari unutun bu merdivenler nereye ikiyor ciktigi alanlari kontrol edip bosluk arayin..3 adet merdiven olmasi benim aklima ayin yada toren yapilan bi alan seklini cikariyor ama insallah ben yanilmam.oyle olsa bile eklenen resimlerde mezarlar oldugu hatta kaliteli bos cikmayacak yerler var.oncelik dedidigim gibi cihaz cubuk ne olursa burda kullanin boslugu tespit ettiginiz yere verin ayari..biz resimde gorduklerimizi yorumlayabiliyoruz yanilma payimiz olabilir ama siz sahadasiniz bu desiklerimizi uygulayin nokta atisi yapip sonuca ulasin derim..