Yeni yer

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Usame siteyi biraz gez tek tekcilikle alakalı bilgi edin sen hızlıca ... menfaatine olur ....

Usame

Member
Neresini geziyim :) birde haç işareti var ya çatallı 1 m2 çevresini kır demişler sitede ?

Usame

Member
Anladım ne demekse ama müdür tektekcilik yapacak vakit Yok İnan iş güç yoğun benimki merak heves alınca yüklü olsun yoksa zor iş tek tek yorar insanı :)

Usame

Member
mayhem az önce attığım fotoğrafa bakıp yorumlarmısınız lütfen ? Birde haç işaretini

Usame

Member
Haç işareti olan kayada kaya mezarı var diye düşünüyorum

Usame

Member
Üç ayrı yerde merdivenler var ama boşluk bulamadım küçük çekiçle denedim

Pscyhe

Engellendi
Ekli dosyayı görüntüle 165322

Devamli giremiyorum bakamiyorum yeni gordum hakkini helal et kardesim..yeni resimlere baktim evet bende senin gibi dusundugum ve bazi seylerden suphelendigim icin hacli kayada mezar olma ihtimaline yoneldim..temizlemeden sonra ekledigim resimlerde hacli kayadaki yerde murc izleri var onundeki kayada daire icine aldigim yanlis gormediysem islem gormus iscilik var o kayada supheli...arkadaki ucgen kaya dedigin yer ve altinda cizdigim yer kesme kaya gibi duruyor buda oranin kapama oldugu hissini yaratiyor..simdi burda tespit amacli ne kullaniyorsunuz..bosluk tespiti yapildimi bu alanda çubukla bile nokta atisi yapilir.yer muazzam ve mukemmel desem abartmis olmam herhalde..kafamdaki tek deli soru burasi insallah daha onceden elden gememistir.gecmis olsa bile tahminimce buyuk oynanmis ve saglam malzemeye gidilmistir sizin su anda islem yapip eklediginiz bisimde suphelendigimiz alanlara dokunulmamis..bu alana 3 adet merdiven cikisi oldugundan bahsetmissiniz yanlis okumadiysam..baslangic yada basamaklari unutun bu merdivenler nereye ikiyor ciktigi alanlari kontrol edip bosluk arayin..3 adet merdiven olmasi benim aklima ayin yada toren yapilan bi alan seklini cikariyor ama insallah ben yanilmam.oyle olsa bile eklenen resimlerde mezarlar oldugu hatta kaliteli bos cikmayacak yerler var.oncelik dedidigim gibi cihaz cubuk ne olursa burda kullanin boslugu tespit ettiginiz yere verin ayari..biz resimde gorduklerimizi yorumlayabiliyoruz yanilma payimiz olabilir ama siz sahadasiniz bu desiklerimizi uygulayin nokta atisi yapip sonuca ulasin derim..