eser34 Nasip Vaktine Esir... Moderatör Katılım 5 Eyl 2017 Mesajlar 1,822 Tepkime puanı 1,926 Puanları 20 Konum Sirbistan 19 Kas 2021 #25 Aykurt Bozkurt' Alıntı: Forum moderatörünün mezar açmaya teşvik etmesi ne kadar da yanlış bir tutum.Lütfen daha özenli mesajlar yazalım. Genişletmek için tıkla ... Sanki bizler yapma etme desek adam acmayacak hocam yapma Allah aşkına..Mezar açmayacak adamın ne işi var burada soru sormakla, bilgi almakla. Su mecrağında akar sn. Ustam.
Aykurt Bozkurt' Alıntı: Forum moderatörünün mezar açmaya teşvik etmesi ne kadar da yanlış bir tutum.Lütfen daha özenli mesajlar yazalım. Genişletmek için tıkla ... Sanki bizler yapma etme desek adam acmayacak hocam yapma Allah aşkına..Mezar açmayacak adamın ne işi var burada soru sormakla, bilgi almakla. Su mecrağında akar sn. Ustam.
mamostedijvar MAMOSTE Moderatör Katılım 25 Eyl 2017 Mesajlar 522 Tepkime puanı 250 Puanları 9 Konum ÖĞRETMEN 19 Kas 2021 #26 içinde bir şey göremiyorum diyerek doğru söylemiş görme şansı yok zaten.