Birincisi kendin etmissin kendin sızlanıyorsun kordinat vermek zaten yasak ayrıca buradan kimsenin kordinatı alıp yanına birde hacı hoca takıp o yerlere gideceğini düşünmüyorum Türkiyede az sayıda şehir kaldı gezip görmediğim ama sana samimice söyleyeyim hangi köye hangi kasabaya gidersen git define işini yapmayan yoktur her bölgenin kendi insanı zaten yapıyor kendi bölgesinde ve ayrıca tapulu arazin olmadan benim bölgem burası başkasını çalıstırmam dersen zaten yanlısı orada yaparsın nasip kimdeyse onda kalacak evinin bahçesinde bile olsa...
Birincisi kendin etmissin kendin sızlanıyorsun kordinat vermek zaten yasak ayrıca buradan kimsenin kordinatı alıp yanına birde hacı hoca takıp o yerlere gideceğini düşünmüyorum Türkiyede az sayıda şehir kaldı gezip görmediğim ama sana samimice söyleyeyim hangi köye hangi kasabaya gidersen git define işini yapmayan yoktur her bölgenin kendi insanı zaten yapıyor kendi bölgesinde ve ayrıca tapulu arazin olmadan benim bölgem burası başkasını çalıstırmam dersen zaten yanlısı orada yaparsın nasip kimdeyse onda kalacak evinin bahçesinde bile olsa...
@psh o işler öyle olmuyor GERMA konusunda haklı adam .yeri araştırıyor buluyor ve yer analizi yaptırıyor bir şeyler meydana çıkınça herkes üşüşüyor oraya, nerde kaldı defineçi kuralları .germo orda ekmeği yiyecek. varmı öyle hazıra konmak Onurlu ve Şerefli bir defineci oraya gitmez kendinide maskara etmez . germo hata yaptı yeri belli etti fırsatçılarda değerlendirdi .germoda gereğini yapacak .
sevgive saygılarla.
@GERMO Surfer konusunun kapanmasinin sebeplerinden birisi koordinatlarin acikca paylasilmasiydi. Heyecaninizi iyi anliyorum ama art niyetli insan cok. Diger sitede de size soylemistim koordinat bilgilerini kapatin diye. Netice de forum kamuya acik ve uye olsun olmasin herkes yazilan mesajlari okuyabiliyor.