Sarıyerli34
Bilgili Üye
Sağolasın usta bakıp deneyip gene sana uğrarım selametle kalYan ve alt yüzeyinde diyorum. Ruh deliğini bulmuşsun ama o delik iki parmağın gireceği kadar daralır. Bir işine yaramaz.
Sağolasın usta bakıp deneyip gene sana uğrarım selametle kalYan ve alt yüzeyinde diyorum. Ruh deliğini bulmuşsun ama o delik iki parmağın gireceği kadar daralır. Bir işine yaramaz.
Yuans kardeş mekanda küçük bi çalışma yaptık..üstteki yığmaları kaldırıp açınca alttan toprak çıktı ama kayalarda cabasıYan ve alt yüzeyinde diyorum. Ruh deliğini bulmuşsun ama o delik iki parmağın gireceği kadar daralır. Bir işine yaramaz.
Selamun aleyküm muhteremCubuk yurutebilseydiniz kesinlikle boslugu bulurdunuz. Hic degilse su mezar bosluklarini bulabilecek kadar cubugu sevmek lazim.
Hayirlisi insallah.
Gonlumden bir heykele denk gelirsiniz diye gecirmistim. Hersey nasip.
Yapma olduğu çok belli kardeş ...ama gidince bi fısfıslayıp bakıcam kalp mutmain olsun..yada kayaya komple döksem köpürüp aksa içi açılsa içimiz açılsa ne güzel olurdusıvalı gibi dediğin yerlere kireç çözücü dök bakalım köpürecekmi bişey olmazsa çalışmayı noktala bence kardeş rastgele
Ekli dosyayı görüntüle 131738Usta cubuk yardimiyla guneydogu cephesinde bosluk aramani tavsiye ederim ve giris ararken uzaktan bakin dogru noktayi mantikla cozersin ne demek istedigimi anlamissindir usta mezarin var hayirli olsun ama giris icin guneydogu cephesi colk onemli selametle..
Usta bu mezar kayanın içindemi yoksa güneydoğu cephesinde kayanın önündemi??Usta cubuk yardimiyla guneydogu cephesinde bosluk aramani tavsiye ederim ve giris ararken uzaktan bakin dogru noktayi mantikla cozersin ne demek istedigimi anlamissindir usta mezarin var hayirli olsun ama giris icin guneydogu cephesi colk onemli selametle..
merhaba dostumGüncel konu