Niyesinide yaz tam olsun ??Ermeni işi ise, çevrede hilal figürü de varsa, kaçın ordan..
Oyoyoy gardaşım bilirim @Keskingöz gardaşım tecrübesini aktarsın ermeni işinde çok güzel bilgileri var muhabbete getiremedim bir türlüAşırı tılsım veya tuzak sanırım Deli abim.
Resmen kapalı arşivdir @Keskingöz ustam bi arşivi patlatmak lazımOyoyoy gardaşım bilirim @Keskingöz gardaşım tecrübesini aktarsın ermeni işinde çok güzel bilgileri var muhabbete getiremedim bir türlü
Alacam bir gün arşivi bir türlü kara demliğe gelmedi bu aralar ? bilirsin çok etkilidir demlik ve muhabbetimResmen kapalı arşivdir @Keskingöz ustam bi arşivi patlatmak lazım
Baş tacısın gecikmeli cevap verdim size uğradım beş dakika önce@deli firat abim KArademliğe gelmeyen usta mı olur gelecek elbet.Ustalığın icazeti o karademlikten geçer.
Baş tacısın kıymetli kardeşim arşivler öksüz kalmasın ?@delifirat , @ROOT doğrudur ustalarım. Tuzak ve tılsımı boldur. Tabi bu arkadaşların sistemi ayni mı farklı mı bilmiyorum ama genel araştırmalar ve tecrübeler bu yönde.
Bazı ustalar; roma Frig, Bizans gibi rahat, tılsımsız alanlarda ömür geçirdiği için sitede bu aralar absürt şeyler okuyorum maalesef. Tabi şu cümlemi yineliyorum;
Doğu ve güneydoğu’nun suyunu içmeyen kendine defineciyim, ben tecrübe sahibiyim , demesin..
Gönlümüzün Delisi Ustam;Baş tacısın kıymetli kardeşim arşivler öksüz kalmasın ?