Yine kare oyma

mevlüt42

Member
Bulursam kader denen vatandaş ne olduda arkadaşlığını iptal ettin? Arkadaşlık teklifini sana ben göndermedim? Bu sitede hiç bir vatandaşa göndermediğim gibi!!! Allah ıslah etsin ne diim olmayan bulunmayan vede sizin ön görünüzle belkide hiç bulunmayacak bir şeye amin dediğiniz için. Sevgili dostlar bilmek demek soyutlamak demek değildir. İnsanları tanımadan yargılamak hiç değildir. Şimdi acemiden beklenmedik cevaplar gelicek ama bu bir ibret olsun. Uzun yıllar verdiğim bu meslek hayatımda malesef ki sayısız donkişotkar gördüm fakat hep acemi olmayı tercih ettim insanlara hiç bir zaman bildiğim konuda bile ahkam kesmediim. Hayatımda ilk defa bir arkadaşımın tavsiyesiyle Arkeolojiden anlıyorlar vede insanlara yardımcı oluyorlar diye bir siteye üye oldum. Bir kaç denemeden sonra her zamanki malum sonuç yine ortaya çıktı çok bilmiş fakat hiç birşey bilmeyen ülkem insanı. Beni platforma davet eden seviyemi düzeltmemi isteyen o seviyeye inenem diyen ve ne gariptir ki bu söylemlerin hiç biri de benim haksız olduğum bi yerden gelmedi çok acemice yapılan seviyesiz işler. Şimdi sevgili dostlar yolunuz marmarise düşerse seviye konusu, bilgi konusu, vede akademik kariyer konusu olmak üzere o bilgili kültürlü insanlarla görüşmek isterim eminim sizden çok öğreneceğim şeyler var saygılarımla...

Son düzenleme:

mavikorku

Moderatör
Moderatör
Saçma sapan konularla ile saçma sapan polemiklere girmeniz yanlış koca koca adamlarsınız... Burası bir yardımlaşma forumu amaç dışına çıkmayın. Herkes hür istediğini der söyler, siz karşı tarafa saygı duymak zorundasınız o tarafda size.

Bu yeriniz ile alakalı teoriler 1968 yazısı yanındaki işlemler silah ve diğer işaret ustaca şekillendirilmiş. Burada yapmanız gerek çubuklar size yardımcı olacaktır.

mevlüt42

Member
Kardeşim konuşuldu konu kapandı diye biliyordum tekrar yorum yapılmış bende bıktım artık bu konuda cevap yazmaktan allah aşkına yorum yapmazsa kimse bende çok memnun olacam saygılarımla