Yine kare oyma

Pscyhe

Engellendi
Sevgili kardesim isaretlere bakiyorum saahtesonradan yapilmis define yada baska biseyle alakasi yok.sen halen kalkmis baska seylerden bahsediyorsun..ben kisaca birdan bisey cikmaz dedim.sebep ne sence yani ordaki isaretleri goruyorsun sahte oldugu bariz belli bunu anlaman lazim.belliki cok bilgin var biliyorsun burdaki isaretlerin sahte oldugunu anlayamadinmi..??simdi ben kalkipta bunlari es gecip kelimelere bi kac definecilik terimi eklesem bide resime yer isaretleyip yerin burasi desem sen saatlerce gunlerce ugrassan dahami guzel olacakti..bastan kestirip attik burdan bisey cikmaz diye daha ne istiyorsun anlayamadim..

mevlüt42

Member
Ya hayretle bakıyorum yaptığın yorumlara birde bilgili üye diye geçiyorsun hangi işaret sahte? Senin vereceğin bilgi lazım değil zaten ben diyorumki orda bir lale var silahtan tarihten bahsetmiyorum bunu bile idrak edemiyorsum ne diim dostum senden ricam o değerli fikirlerini başkalarına saklaman benim konularıma yorum yapma lütfen saygılar

mevlüt42

Member
Valla kazama usta sizin gibi değerli ustalar olduğu müddetçe bu sitenin sırtı yere gelmez ne mutlu sizden bilgi alan defineci kardeşlere:)))

mevlüt42

Member
Hadi sen yanlış bi yorum yapıyorsun birde seni savunmak için arkandan bi don kişot daha çıkıyor:))) Hala anlatamadım ama tabi ben sizleride kendim gibi gördüğüm için oluyor ondan galiba birde tane tane deniyeyim. O resimde yeni yapılmış tabanca resmi tarih yada vesaire şeyler ne güzel bunları zaten engin zekanızla hemen çözdünüz fakat hala benim söylediğim Laleyi göremediniz o laleninde allah cezasını versin:))) Sizi müşgül durumda bıraktı ama belki bundan sonra sizlerden bilgi alacak arkadaşlar için yardımcı oldu ne diim belki biraz anlatabilmisimdir

mucit

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hadi sen yanlış bi yorum yapıyorsun birde seni savunmak için arkandan bi don kişot daha çıkıyor:))) Hala anlatamadım ama tabi ben sizleride kendim gibi gördüğüm için oluyor ondan galiba birde tane tane deniyeyim. O resimde yeni yapılmış tabanca resmi tarih yada vesaire şeyler ne güzel bunları zaten engin zekanızla hemen çözdünüz fakat hala benim söylediğim Laleyi göremediniz o laleninde allah cezasını versin:))) Sizi müşgül durumda bıraktı ama belki bundan sonra sizlerden bilgi alacak arkadaşlar için yardımcı oldu ne diim belki biraz anlatabilmisimdir
oymalarda lalede bırak laleyi öteki işaretler orda diyor zaten oda mezar oda içinde mezar olduğu yere yakın zemin altı oda mezar bura yapman gereken iyi bi boşluk bulabilen çubukçu götürüp boşluğu net koridorla bulabilmesi gerisini zannımca acemi değilsin sen halledersin bu bölge oda mezarlarla dolu anlaşılan nasibinde varsa yemesi girişi yakındadır bulur girersin yoksa zaten görsende açamassın yada çalışmassınn saygı vede sevgilerimle

mevlüt42

Member
Eyvallah usta ya diyorum ya terbiyemizi takınıp bilgi ve birikimimizden bahsetmek istemiyorum hiç bir konuda insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum. Mesele lale filanda değil işaret hiç değil ama hem bilmiyor hemde bilmedigini bilmiyor benle dalga gecmeye çalıyor benim anlatmak istediğim bunlar yorumların için tşk ederim. Bende aynı fikirdeyim çok kritik bir nokta muhtemelen oda mezarlar var saolasın

hades40

Bilgili Üye
mevlüt42 Üstadım 1. resimde kare ile yuvarlak sunağın arasında boşluk bakarsanız çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum rast gele..

hades40

Bilgili Üye
mevlüt42 Üstad ilaveten 6. resimdeki çevrili yer oldukça dikkat çekici bana göre ilk orayla ilgilenirseniz daha başarılı olur şimdi dikkatimi çekti yazmadan edemdim..

mevlüt42

Member
Tekrar saol usta benimde ilk tercihim orası yuvarlak oymanın ön tarafına düşüyor nasip bakalım

hades40

Bilgili Üye
mevlüt42 Hayırlısı demeden başlama bölgeniz neresi? Sorma sebebim bildiğim bir medeniyet kültü'ise olasılıklar hakkında fikir yürütelim..