Dedektorburada Banner Mobile

Yine ve yine ben Yardım.

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Member
Bunların hepsi doğal boşuna uğraşma. Etrafta biraz daha gez buna benzer bir sürü işaret benzeri taş bulursun
Yaa kardesim bu isaretler nasil dogal olur, gozunde problemi? var, yoksa tetikcilikmi? yapiyorsun anlayamadim. Cogu yorumun bunun gibi proveke etme amacli... Lutfen git baska platfomlarda egonu tatmin et. Cogu insan icin burasi ''umut kapisi'' lutfen buna sende saygi goster.

Brtak

Yeni Üye
Bunlar her biri ayrı bir işaret bunların net resimlerini istiyorum ve çevreye resimleri istiyorum uzak ve yakın hepsi güzel bir şekilde görebileceğim sana noktayı verebileceğim şekilde resmini bu şekilde bu şekilde olmaz güzel resimlendirmen lazım

Ekli dosyayı görüntüle 317219

Ekli dosyayı görüntüle 317220

Bu her iki resim Aynı bölgede mi ayrı ayrı bölgelerde mi onu belirtin kaplumbağa var tavus kuşu var başka Kuşlar da var Gok var Yani kısacası bu şehirde bayan mezarı var ve normal mezarlar var güzel resimlendirirseniz çok güzel yorum olabilirsiniz iyi forumlar diliyorum geç de cevap verirsen Üzülmeyin ben size yazarım Vakit buldukça yazarım
Bu iki resim arası 1.2 metre dahi yok tahminimce oyuklu taş bulunan resmin çok az ilerisinde çaprazında kalıyor diğer görsel

• Beğen
Tepkiler: nik

Brtak

Yeni Üye
Bunlar her biri ayrı bir işaret bunların net resimlerini istiyorum ve çevreye resimleri istiyorum uzak ve yakın hepsi güzel bir şekilde görebileceğim sana noktayı verebileceğim şekilde resmini bu şekilde bu şekilde olmaz güzel resimlendirmen lazım

Ekli dosyayı görüntüle 317219

Ekli dosyayı görüntüle 317220

Bu her iki resim Aynı bölgede mi ayrı ayrı bölgelerde mi onu belirtin kaplumbağa var tavus kuşu var başka Kuşlar da var Gok var Yani kısacası bu şehirde bayan mezarı var ve normal mezarlar var güzel resimlendirirseniz çok güzel yorum olabilirsiniz iyi forumlar diliyorum geç de cevap verirsen Üzülmeyin ben size yazarım Vakit buldukça yazarım
Tamam ben o alana gidip resimlendirme yapacağım en kısa sürede inşallah ben anlık denk gelip anlık heyecanla çektiğim için kısıtlı zaman içerisinde güzel resimlendiremedim ayrıca aşağı resim bırakacağım o resimde bu görsellerden çok uzakta değil onu da ekleyeyim belki bağlantılıdır bilemiyorum

Ekli dosyalar

Brtak

Yeni Üye
Bunların hepsi doğal boşuna uğraşma. Etrafta biraz daha gez buna benzer bir sürü işaret benzeri taş bulursun
Rabbimin işaretleri diyorsun ,
belki bizi bir yere vardırır ne dersin ?
Kendinden doğal oluşumla böyle olmuşsa ekstra değerli bölge olur 👍🏻 ha şunu da eklemek isterim bu bölgede o kadar define bulundu ki tesadüf olamaz tabi düşüne bilenlere

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
james lütfen doğal diyerek insanların umudunu şevkini kırma bariz işçilik var konu resimlerinde sadece çözmesi zor bir alan yapı kalıntısı kalmamış herşey yer altında zorlanıyoruz araziyi de bilmediğimiz için yorumunu buna göre yap kafadan doğal diyerek bizi de zor durumda bırakma.
Bunlar hiçbiri doğal değildir

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tamam ben o alana gidip resimlendirme yapacağım en kısa sürede inşallah ben anlık denk gelip anlık heyecanla çektiğim için kısıtlı zaman içerisinde güzel resimlendiremedim ayrıca aşağı resim bırakacağım o resimde bu görsellerden çok uzakta değil onu da ekleyeyim belki bağlantılıdır bilemiyorum
Bu resmin de 6 tarafını çek ustam resimlerin doğal değil bilginize

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
Brtak arkadaşım yanında mutlaka biraz su taşı böyle şeylere denk geldiğin zaman ıslat işaretler daha net ve belirgin olur üzerinde bir figür var son attığının ama net belli olmuyor

• Beğen
Tepkiler: nik

harun_mmk

Yeni Üye
Herkese S.A. , Brtak kardeşim alanda işaretli, el değmiş kayalar var, kusura bakma senin konuna denk geldi. Ben bir acemi olarak , öğrenme maksatli burdan ustalarima sormak istiyorum. Ustalarim eski konularda da cok gördüm kayalar sabit kaya değilse , önemsiz denildi. Bu kayalar sabit mi sizce? Ben resimlerde sabit değilmiş gibi görüyorum. Brtak kardeş tekrar kusura bakma , sen araştirmalarina devam et Allah gönlüne göre nasip etsin.