yok DEVE

murat5164

Bilgili Üye
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
333
Tepkime puanı
111
Puanları
7
Yaş
31
Bu devenin dogal olma imkani yok, asıl iscilik kafada yani o tas islenerek ağız yapılmış yoksa o kafa taşın dogal hali olamaz...
 

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Katılım
28 Ocak 2018
Mesajlar
1,364
Tepkime puanı
2,012
Puanları
23
Yaş
63
Sensizolamam

Sevgili kardeşim bende
dadas_25
ustama katılıyorum bu doğal değil. Diğer kardeşlerimizin görüşlerinede saygı gösteriyorum. Görüşler bir birini tutmayabilir bu gayet normal bir durum. Bu deve figürüne gelir isek. Tabiki bu deve figürleri ile igilibir çok kardeşimizin fikirleri var ve bunların çoğunu zaten sitelerden görüyorsunuz ve okuyorsunuz dur. Bu sizin deve figürüne gelince baktığımızda bunun odasının ve tehlikesinin habercileri olan işretler mevcut burada. Ve tahminimce odası tabiki resimden bu kayanın büyüklüğü hakkında yorum tam yapamasak da kendi içinden girişli olabilir yada odasının üstüne çökmüş de olabilir. Giriş ya boyun altındandır yada af edersiniz kıç tarfındandır. Ve resimde çizdiğim gibi bu hörgüç tek hörgüç dür ve işaretleri barındırır. Ve oradaki hörgüçün oluşturma olduğu aşikardır. Ve odayı ve mahzeni veren üçgende oradadır . Bu hörgüç bence değerli testinden geçmeli. Yok biz bunu inceledik bir şey yok derseniz o vakit bu devenin doğu kısmındaki küçük tümülüsünü bulacaksınız. Dediğiniz gibi bu kervan yolu kenarında ise dah mevzu uzun . Şimdilik bunları bir arge yapın olmadı eklenecek daha çok şey var.
Sonra devam ederiz. Daha deve Figürlerinin bir sürü izahı var ... Devamı sonra.Ekli dosyayı görüntüle 263668
 

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Katılım
29 Nis 2015
Mesajlar
2,307
Tepkime puanı
7,315
Puanları
23
Yorumlar için teşekkürler.Resimdeki deve olarak bakmış olduğumuz kayanın üzerindeki işaretleme yaptıgınız yerler dahil kıç tarafı detaylı çalışmaya maruz kalmıştır.kayanın her bir cm titizlikle cihazla kontrol edilmiş olup hatta bu deveyi ordan kaldırıp arka tarafında bulunan boş alana daha rahat dinlensin diye taşıma işlemi dahi yapılmıştır.Daha sonra İş makinasıyla peyzaj işlemi yapılmıştır. Sonuç 0.. ne altında ne arkasında ne sağında solunda kayde değer birşey bulunamamıştır.

Kayanın kıç tarafı



Kayanın arka soldan görünümü



Kayanın arkadan görünüşü



 
Üst