Ayakta bir aslan.
Bunu cozmek zaman alir.
Otursaydi kolaydi.
Cok iyi resimleme yapmaniz lazim.
Manzara resimleri icin ustune cikin ve en az yari profesyonel makina ile cekmeniz lazim.
Cevresi mezar ve bundan başka kaya yok baktığı yönde yakında gözle görünür çalılık ve çalıligin arkasında ne var bakmadım NE kadar mesafeye bakmam gerek
Kayayı tahta tokmak veya cihaz ile kontrol et ama sakın kırma. Ustaların da dediği gibi resim yetersiz çevre resimleri çekmelisin ama kaliteli bir makine ile. Kare mezar diyor aslan da bunun çok önemli olduğunu söylüyor. İki çizgi bazen tünel der bazen de uzak dur tehlikeli alan der. Dört noktanın anlamı da değişir. Dört kasa olabilir yön verebilir mesafe belirtebilir aynı zaman da gizli kare yani gizli oda olabilir. Bu resimle net bir şey söylenemez. Resimler gelince detaylı bakalım. Şimdilik selametle kardeşim.
Evet inceledim Yunusss bey ama dört noktayı göremedim. Bu arada ben konuyu incelemeden resimleri masaüstüne indirip detaylı bakmadan kolay kolay yorum yapmam. Buyrun örnek burda
Önunde fazla dikkat etmedim bahçe falan var detaylı yarın bakarım ama arkasında 300 metre gerisinde ufak dere ve dereyi çıkarken tepe var ortalama 500 veya 750 metre mesafede bu kaya saten yüksek tepe yamacında