Dedektorburada Banner Mobile

Yorumlarınızı esirgemeyin. Kafa şeklinde taş.

Dedektorburada Banner Mobile

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
abi yığma demedim yağma dedim..isterseniz daha kapsamlı anlatayım.patikayı takip ederse muhtemelen bi kaç tane el değmemiş mezar var dedim..arkadaş zaten yeri de bulmuş.ama uğraşmak istemiyor..mezar sakat iş..ben de tövbeliyim.. orda olsam uğraşmazdım.heykeldi çanaktı,çömlekti çıkarıp ne yapıcan..anca başa bela olur..bizim kovaladığımız sarıkızdır..şöyle bi küp olsa yeterli..arkeolokmu bu adam mezar açsın..zaten adın mezarcıya çıktı mı lanetli gibi bi şey olursun..hayatta ne mezar açarım ne de açana mani olurum..kendi bileceği iş..
Yok yok senin için demedim. Ben karşıda yığma olucak dediydim. Kendi sözüme binaen yazdım yani 🙂

sanal defineci

Editör
Yok yok senin için demedim. Ben karşıda yığma olucak dediydim. Kendi sözüme binaen yazdım yani 🙂
abi senin sözünün üstüne söz söylenmez..ustalığın dillere pelesenk olmuş..bizimkisi biraz hissiyat..senin gibi arazide pişmedik.tecrübe konuşur her zaman..biz tatillerde eylencesine biraz adrenalin için bu işlerle uğraşıyoruz.ama profesyönellere de şapka çıkarırız.içimden geçeni söylerim..bilgi bi yere kadar..kimseye garanti vermem. açık kapı bırakırım .varsa nasibi zaten bi yerde mutlaka bişeyler bulur..senin gibi bu işlere gönül vermiş ustalar baştacımız..

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
abi senin sözünün üstüne söz söylenmez..ustalığın dillere pelesenk olmuş..bizimkisi biraz hissiyat..senin gibi arazide pişmedik.tecrübe konuşur her zaman..biz tatillerde eylencesine biraz adrenalin için bu işlerle uğraşıyoruz.ama profesyönellere de şapka çıkarırız.içimden geçeni söylerim..bilgi bi yere kadar..kimseye garanti vermem. açık kapı bırakırım .varsa nasibi zaten bi yerde mutlaka bişeyler bulur..senin gibi bu işlere gönül vermiş ustalar baştacımız..
Estağfurullah. Herkesin yorumu önemli ve kıymetli. Bilgi ve tecrübe Kimden çıkar bilinmez. O yüzden bilenlerin konuya katkısını önemsiyorum...