Yutdışından Ülkemize define turu..

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Öncelikle zaten verilen para vergiden duser bu icebergin gorunen yuzu
Cikan malinda 4/3 nu sponsor bonusundan kaldiririm 4/1 ni de muzeye birakirim 15.000.0000 x4 olarak alirim ustune para alarakta reklamimi yaptirmis olurum her yonden kârlı is vesselam
Zeugma kazilarinda kaybolan mozaiklere ve tira yukledikleri 3 lahite de buradan selam olsun :)
Aynen doğru cevap.. Göbeklitepe yi kastettim soruda.. Ortak cevap vermişin. Geçen bir konuda yazdım böylee burdan elemanın biri bana bozuk attı. Kurcalama yapabiliyorsan sen yap diyee. Mevkii söyle kardeşş izinli gününde piknik yapcan adres için. szihoprenic üstad

Mushap

Editör
Abi bu okuduklarim sadece benimi gayretlendir di.bulamasa bile inadina arayasi gelir insanin.

Mushap

Editör
Kazakistan olursa tercuman benim.gonullu

Mehmet_mehmet

Engellendi
Ustam damarıma bastın açmıyacam dedim ama bu yaz karşılaştım yabancılar oldu... Allah bizleri bu hale getirenlerin belasını versin

Mal bulanındır

Ustam damarıma bastın açmıyacam dedim ama bu yaz karşılaştım yabancılar oldu... Allah bizleri bu hale getirenlerin belasını versin
Hangi bölgede karşılaştın. kardeş naapıyolardı. Gömüleri. Hüpletip. giderken bizimkiler yolluk olarak gözleme ayran ikram da etmişlerdir belkii

Mushap

Editör
Gomuleri cikaran coniler sinirdan nasil gecip gidiyorlarki ben bi koli gonderdim 3defa gumruge girdi cikti paket .minareyi calan kilifini hazirlar mis ya her seferinde ayni kilif da olmaz ki.lahirler gider gomuler gider arsivler gider platinyum gider bor gider islenmemis demir ayana.aklima gelen tek cevap bizim coniler yardim ediyordur .

Mal bulanındır

Bize her açıdan yakın.. gitmesi kolay kaya mezar oda lahit kakılı varr bu sitede oraları bilen varda dur bakalım nekadar sessiz kalacaklar.. Mushap kardeş nik ustanın görselleri çoğuda irandan