Yutdışından Ülkemize define turu..

Mushap

Editör
Abi desene benim 1ay bosa gitti.cok gec kalmisim sizlerle tanismakta .bi daha hazirlikli gidecez artik.

Mushap

Editör
Bende tur şirketi kurayım.. İran Kazakistan. Bulgaristan da çok mal varmış. Şirketin adını Turko Ustam koysun
Ustam hala isim koymamis ama benim aklimda bir soru dolanip duruyor.az once takilarin fiyatindaki bahsi gecen paranin dolar mi tl mi oldugu ile ilgili soruya tenge cevabini vermis Turko ustam nerden nereye bagliyorum konuyu :) ustalarim ciddi ciddi kazakistan da bizim ilgilelegimiz turde bir seyler var mi.

Turko

Uzman
Ustam hala isim koymamis ama benim aklimda bir soru dolanip duruyor.az once takilarin fiyatindaki bahsi gecen paranin dolar mi tl mi oldugu ile ilgili soruya tenge cevabini vermis Turko ustam nerden nereye bagliyorum konuyu :) ustalarim ciddi ciddi kazakistan da bizim ilgilelegimiz turde bir seyler var mi.
Kazakistan , Kırgızistan gibi ülkelerde mezar kazarken yakalanirsan savcının yüzünü görmek için 5 vakit dua edersin. Orada 2 şey çok önemli. Bir ismini kazanmak , Yani babasının koyduğu adı haketmek , ikincisi mezar kutsal.

sef_er

Operatör
Turko ustan beynelmilel ustasin vallahi, hazir konu buraya gelmisken somali mogadisuda bir kaya mezar yerimiz vardi, acaba seninle cozebilirmiydik kahkaha

Mushap

Editör
Turko Usta desene ismi temirlan olanlarin işi cok zor.orda ustunde hilal olan mezarlar musluman mezari birde ruslarin mezarlarida var bazi mezarliklarda iki turden mezarlarda ayni mezarlikta bulunabiliyor o degilde kus ucmaz kervan gecmez yerlerde mezar kalintilari var kalinti dedigim ust uste bikac tas.yakinindan gecerken dua ediyorlar soruyorum ziret (mezar)dedi kimin oldugunu bilmiyorlar babasindan dedesinden oyle gormus devam ettiriyor .aklima acaba sorusu geldi sormak istedim.

Son düzenleme:

Turko

Uzman
Turko Usta desene ismi temirlan olanlarin işi cok zor.orda ustunde hilal olan mezarlar musluman mezari birde ruslarin mezarlarida var bazi mezarliklarda iki turden mezarlarda ayni mezarlikta bulunabiliyor o degilde kus ucmaz kervan gecmez yerlerde mezar kalintilari var kalinti dedigim ust uste bikac tas.yakinindan gecerken dua ediyorlar soruyorum ziret (mezar)dedi kimin oldugunu bilmiyorlar babasindan dedesinden oyle gormus devam ettiriyor .aklima acaba sorusu geldi sormak istedim.
Bende kaynak ekibi var Kırgız bir gün darlandim , aylarca yoluna yattığım bir yer vardı Elşan aga bana hafta sonuna 30 Adam lazım 12 saatte bir yere girmemiz gerekiyor dedim sen iste 50 tane vereyim dedi. Ne yapacaksın diye sordu mezar acacaz dedim 3 hafta gelmedi yanıma :)

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Bende kaynak ekibi var Kırgız bir gün darlandim , aylarca yoluna yattığım bir yer vardı Elşan aga bana hafta sonuna 30 Adam lazım 12 saatte bir yere girmemiz gerekiyor dedim sen iste 50 tane vereyim dedi. Ne yapacaksın diye sordu mezar acacaz dedim 3 hafta gelmedi yanıma :)
Ustam haberimiz olaydii bi kasa absolut yada smirnof ile cozerdik.olmadi kimiz ikram ederdik.ahbee Turko ustam gomunun dini milliyeti birdir.bizde burdan bi lahit verir anlasirdik

insan

Member
Bizide bizden gözüküp yabancı olanlar yönetmiyormu içerde dışarda her yerde düşman sistem aglamaķla sızlanmakla düzelmez

insan

Member
Mal bulan ustanın sorusuna cevap kaz gelecek yerden yumurta esirgenmez türkiyede ki yardım kuruluşlarını inceleyin derim

Mushap

Editör
Ustam haberimiz olaydii bi kasa absolut yada smirnof ile cozerdik.olmadi kimiz ikram ederdik.ahbee Turko ustam gomunun dini milliyeti birdir.bizde burdan bi lahit verir anlasirdik
Ar ge konularına bakıyordum da okuyunca kimiz içesim geldi .tekrar gittiğimde sanada getiririm kendi yaptığım kimiz dan .

Mushap

Editör
Eskiden uçağa almıyorlar di şimdi getirebiliyorum.buldum bir iki yolunu kimiz da getiririm.toz altında :)