Ekli dosyayı görüntüle 261310Ekli dosyayı görüntüle 261310ustam kırmızı ok yönündemi ilerlemeliyiz ? ve mesafe olarak nekadar uzakta olabilir?Kücük murç istikametinde boşluk araştırması yapabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 261310Ekli dosyayı görüntüle 261310ustam kırmızı ok yönündemi ilerlemeliyiz ? ve mesafe olarak nekadar uzakta olabilir?Kücük murç istikametinde boşluk araştırması yapabilirsin
anlamadımcevap vermeden önce yön olarak neresi ok tarafı?
kırmızı ok hangi yöne gideranlamadım
yönlerden pek anlamam ama batı yönü oluyor ok yönükırmızı ok hangi yöne gider
doğu batı kuzey güney ?
Ekli dosyayı görüntüle 261334yönlerden pek anlamam ama batı yönü oluyor ok yönü
ustam ilgin için sağolasın bulmaca içinde bulmaca gibi arazide bayağı zor ama işaret çok dikkat çekici olduğu için umut veren bir yer gibi geliyo ondan çok didikliyorum sağolasın göz gözden, tecrübe tecrüben üstün oluyo o yüzden ilgilenen dostlar teşekürler. Yorumları bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 261334
Şimdi çizdiğim ok istikametide araştırma yaparmısın.
Kaya tek kaya fakat birden fazla bağlantılar var o sebeple hm kırmızı istikameti hemde sarı ok istikameti araştırman iyi olur
valla ustam çubuktan anlamam anlıyom diyenide gördüm boş.. onun için bozulmamış işaret daha önemli bence tek sıkıntı yön ve mesafe anlamında deneyimi tecrübesi olan benzer yer denk gelmiş arkadaşlara ulaşmakcubuk kullan mayı biliyorsan bak zararı olmaz odaları bulduktan sonra giriş tüneline de bak bulamazsan köşelerde durup aşarıya dogru resimle
Boşluğa düşmen şart diğer türlü işin zor.valla ustam çubuktan anlamam anlıyom diyenide gördüm boş.. onun için bozulmamış işaret daha önemli bence tek sıkıntı yön ve mesafe anlamında deneyimi tecrübesi olan benzer yer denk gelmiş arkadaşlara ulaşmak