yön olarak nasıl bir yol izlenmeli sence ustam?Mevzunun kendisinde üçleme var, büyük bir ihtimal ile yığın ve tünelle gidilen bir oda.
Hakim bir tepeden çekilen foto var ise böyle der büyük ihtimal.
Değerli ustam burada net bir boşluk tespiti yaparak, girişi bulmaktan geçer.yön olarak nasıl bir yol izlenmeli sence ustam?
mevzuda orda zaten ustam boşluk bulmada zamanında makinaydı çubuktu çok uğraştık sonuç sıfır yön verme anlamında işaretten tecrübeyle deneyim etmiş biri çıkarmı diye ekledim fotolarıDeğerli ustam burada net bir boşluk tespiti yaparak, girişi bulmaktan geçer.
Güzel düşünmüşsünüz ustam, mutlaka çıkacaktır yorumlayacak birileri daha fakat buradaki işin içinden çıkacak kişide siz olacaksınız her halükarda, ona göre sisteminizi tekrar gözden geçirmekte fayda var.mevzuda orda zaten ustam boşluk bulmada zamanında makinaydı çubuktu çok uğraştık sonuç sıfır yön verme anlamında işaretten tecrübeyle deneyim etmiş biri çıkarmı diye ekledim fotoları
ustam tam kenarından dozerle yol açmış o görünen taşlar o sebeptenarkadaki kesme taşlara ve çukurumsu yere bakınca sanki bir yapı varmış dağıtılmış havası verdi bana.