zengin olan var mı ?

Tastan

Editör
Bize düşen mücadele etmek tabi dogru bir çizgide kendine ailene çevrene ve kişiligine zarar vermeden. kısa bir süredir burdayım ama cok uzun zamanlarda alamayacagım kazanımlarım oldu kıymetli abilerim degerli kardeslerim en önemliside benim için menfaatsiz dostluk ve paylaşımlarım oldu bundan büyük hazinede olmaz kanaatimce bulmak bulmamak okadarda önemli degil nasip olursa o bizi bulacaktır zaten...

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Ben şunları buldum,bu kadar kazandım demek açıkça kedini ifşa etmektir.Aklı başında olan bunu yapmaz:244:

Savcı beye, hakim beye verilen ifade geçerlidir.
Karakoldaki ifadeyi dahi redetme, kabul etmeme hakkı vardır.
Savcı Bey sorar : " Böyle böyle yazmışın "
" Evet yazdım efendim, hızımı alamadım, birazcık havalanmak istedim".kahkaha:3:

Ev al araba al, iş makinası al.
Paran memlekette kalsın.
Uyuşturucu işin, terörle bulaşığın yoksa vs.vs. yoksa, sorun olmaz.
Varsa, zaten nefes aldırmazlar. iyi de ederler...

sandalci14

Operatör
arkadaşlar ''ben buldum'' dan ziyade - o biraz riskli- burada bulunanları ''görsel'' paylaşsınlar o sorun olmaz, çalışma alanları ve işaretleri ''görsel'' paylaşsınlar,bilgi ve tecrübe açısından daha verimli olur kanaatindeyim.

wesli1986

Aktif Üye
BulursamKader25 ustam Allah razı olsun 2015 ten buyana uyeyim buraya çoğu ustalarim gibi senide burada tanıdık sevdik rabbim işini gücünü ras getirsin inşallah dediklerinde haklısın işte umut dünyası ülkenin halı malum kötüye gidiyoruz sureyeliler yüzunden iş bulamaz olduk acaba nasip varmı diye çabalıyoruz rabbim ne verirse vardır bir bildiği şimdi Ramazan mübarek gün orucumuzu tutalım namazımızı kılalım birbirimize hep dua edelim herseyde bir hayır vardır dua edelim inşallah bizden daha zor durumda olanlar var çok şükür başımızı sokacak evimiz var kirada olsa zatı bu dünyada herkez kiracı emanetçi tek gerçek mülk sahibi yaradan bunada şükür bin şükür

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Bu sitede ekmeğine yağ süren bildiğim kişiler var ama piyasada yoklar
Ve ben bunlardan en yüklü malzeme kaldırımlardan birini tanıyorum

Yeri açmasına aşama aşama yardımcı oldum
Içeri girişi ve tüm malzemelerin görüntüleri bende mevcut lakin kendisi yok piyasada
Allah yolunu açık etsin ve sanırım en yüklü malzemede onda
Bu sadece bir tanesi

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Bu sitede ekmeğine yağ süren bildiğim kişiler var ama piyasada yoklar
Ve ben bunlardan en yüklü malzeme kaldırımlardan birini tanıyorum

Yeri açmasına aşama aşama yardımcı oldum
Içeri girişi ve tüm malzemelerin görüntüleri bende mevcut lakin kendisi yok piyasada
Allah yolunu açık etsin ve sanırım en yüklü malzemede onda
Bu sadece bir tanesi
Helallik isterse verme kahkaha

sandalci14

Operatör
Benim bir çift pirinç çubugum var çok şükür.bosluk bulmayida çözdümü ufak tefek takilmak niyetim."ben zengin oldum" demek bi fayda saglamaz.elbette zengin olan vardir bu site baska siteler yada internetle hic alakasi olmayanlardanda cok zengin olan vardir.ancak bize faydali olan bilgiler olsa daha iyi kanimca.mesela bulan bulup satan satmistir unanlarida iyi kotu kayit altina almistir.kendisinin degil gibi internetten gorsel gibi nerde neler bulunmus nasil issretlere ne gibi islemler yapilmis bilgi babinda cok degerlidir.dedigim gibi kacakcilik islerine giren konular sorunlu.benim hedefim cihaz edevat iyikotu bi arazi renosu.biseyler bulabilirsemde silah almayi dusunuyorum."savas cikacak" diyenlere cok fazla bilgisayar oyunu oynuyor diyordum ama bu sene sikintili.elin gavuru bos durmuyor.dogu akdenizde bir kivilcima bakiyor.abd irana saldiracak.israil kutsallarimiza.topyekun seferberlikte cephanemi kusanip cepheye kosacagim.yoksa trafikte artistik yapti diye gaza gelmek icin yaninda silah tasimak icin degil.vatan millet devlet din aile hepsi bizim.hayat bikere yasaniyorsa doludolu yasamak lazim.sinavimiz savaşsada cevap kagidina " ya istikbal ya şahadet" yazar cikariz.o kolay yanı.sairin dedigi gibi"biz bu cennet vatan icin yasamayi bile goze almisiz.ölüm dedigin nedirki gülüm.."))

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Ona cesareti yok çünkü çok kızgınım pay vermediği için deyil ondan sadece birtek şey istedim o dedigimi yapmadığı için
Sildim onu
Bu ve bunun gibiler yüzünden ben telefon kullanmıyorum var hesap et artık
Abi ozaman miktiret deyyusu varmi laa raconda.adam satmak

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Abi ozaman miktiret deyyusu varmi laa raconda.adam satmak
Öyle yaptım zatende
Sadece bu deyilki :)

Sinopta elamanın biri bir gün görüntülü aradı
Burdan birşey çıkarmı diye

O çekim yaparken 4 noktayı ekran görüntüsü alıp
Ona bu noktalara gidip net yakın çekim yapıp bana yollamasını söyledim
Aldığım 4 ekran görüntüsünün 2 sinden birinde
Bu elaman kazma kürek almaya gidip gelene kadar teki alındı bu olay 5 saat içinde oluyor
Eve gidip yemek yemesi tekrar belirledigim noktaya gelene kadar görüntülü aramada ona soyledigim noktaların birini patlatıp malzemeyi alıyorlar
Ve giderkende sağa sola 4 tane çukur bizans ve farklı sikkeler dökmüşler

Bunun yani sıra aynı yerin 50 mt mesafesinde başka bir noktayida ben bu deyussa actiriyorum lavuk malzeme çıkar çıkmaz goruyoruyorum görüntülü çalışıyor çünkü
Aramayı bitirip telefon kapanıyor
2 gün sonrada aynı numara servis dışı
Hangi birini sayayım sana şimdi ezana bir kaç saat sabaha yetmez böylelerini saymakla

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Şu aldı bu aldı diyerek isim vermek dogru degil ama alan kayboluyor, yada nick degiştirip geliyor !

Alanı degile cebine para olarak koyanı konuşmak daha dogru olur.

Alan binde 10 ise cebine koyan binde iki bence.

Her gün birileri yakalatıyor, yani demekki cıkaran var, yakalananda o oranda fazla.

Bakın şansınıza degeri az olan bir şey cıkarsa bu iyidir. Büyük balıklar ilgilenmez !
Ama buldugunuz çok degerliyse o gün başınız büyük derttedir !

Türkiyede 3-5 kişidir alıcı ama aracıyım diyen çapulcunun haddi hesabı olmaz. Her çapulcu diger yüzlerce aracıyla bu 3-5 alıcıya gider. Her sordugunuz aradaki adam sayısına göre saat sonunda bazen aylarca sonra bu kişilere ulaşırlar.

Bu 3-5 kişi sizin elinizde olanı bir birbirleriyle paylaşır deger bicerler. Hangisine giderse gitsin malınız fiyat degişmez, hatta birinciyi es geçtiginizde digeri çok vermez fiyat düşürür, üçüncü dahada düşür. dördüncüye ulaşayım derseniz o mal artık degersizdir. İfşa olmuş yakalanmanız 100/ 1000 dir.

Hepsi sonuç olarak Yahudidir bakmayın ismine cismine, gidecek el Baronların babasıdır.

Yani bulma umudu olanlar bunu bilmez! Bulunca zengin olacagı hayali gerisini düşündürmez.

Müzeye vermekten imtina edenler kimle pazarlık yaptıgını hiç bilmeyenlerdir, O şeytanın taaa kendisidir ! Elindeki çok degerliyse ya yakalatır yada kafana sıktırır !

Müze ise deger biçilemeyene komik bir deger biçer alay eder ödemeyide alaycı bir şekilde yapar !

Bulursanız tarihi eser kendinizi riske atmadan hibe edin müzeye çünkü verecekleri para komiktir fakat canınız emindir.

Altın bulun siz ne olursa altından olsun gerisi sizi bulmasın !

Adam buldu siteye daha gelmiyor sefa sürüyor diye düşünenler başına belayı aldı öldümü hapistemi diye düşünmüyorlar.

Siz siz olun daha bulmadan ensesi saglam bir avkat bulun. Bu iş zenginlikten cokkk Beladır !