4x2.50 odayı 6.5 metrede cinler kaçırdı oynadılar resmen

cinmusallati

Yeni Üye
Katılım
7 Şub 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
oraya national geographic i gönderin bak bakalım ini cini kalıyormu. yıl olmuş 2018 insanların inandıklarına bak arkadaş ya:D
 

oguzkagan

Bilgili Üye
Katılım
3 Ara 2017
Mesajlar
347
Tepkime puanı
94
Puanları
7
Sn uçmuş hocam bahsettiğiniz resimleri çekmek şimdilik nasip olmadı ama kısmetse cumartesi rabbim nasip eylerse çekicez inşallah sizin çalışmalarınızdan ulaşabildiğiniz bir sonuç var ise duymak isterim ayrıca hocam emmim buraya bir eleman bırakmış öğrendim 41 gün geçti , konumuz güncel olup Nasip34 hocam @BulursamKader hocam ve konuya içerik olarak hakim olan sakinlerden bir değerlendirme ricasında bulunucam şimdiden Allah (cc) hepinizden razı olsun inşallh
 

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
25 Ocak 2017
Mesajlar
3,972
Tepkime puanı
2,317
Puanları
23
Konum
tam olduğum yer
oguzkagan emmin oraya 41 gün duracak kadar eleman bıraktıysa ... ya zorlanmıştır yada öldürmüşlerdir .. eğerki orada tılsım ve sahipli olanlar oradalarsa .... veya emminin bıraktıkları oraya yaklaşmıyodur ....eksik olan 1 şeyler var ozaman .. 1 şey diyemiyecem .... sen resimleri yükle ben çözmeye çalışacağım inşaallah ... şuan pek 1 şey yaptığım yok ... iş yoğun luğu sebebeyle pek pc başına oturamıyorum bile .... arada cepten bakıyorum .... bazende akşam olunca böyle yardımcı olmaya çalışıyorum ... açmam gereken 1 kaç konu da var vakit bulup resimleri düzene ve sıraya dizip yükleyemiyorum ... ilk fırsatta yine normale dönecez inşaallah ..
 

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
25 Ocak 2017
Mesajlar
3,972
Tepkime puanı
2,317
Puanları
23
Konum
tam olduğum yer
oguzkagan eyvallah kurban bizlerde tüm burada yardım isteyen defineci ...vatan evlatlarına elimizden ne giliyorsa yapmaya çalışacağız ... rast gelsin ..
 

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
25 Ocak 2017
Mesajlar
3,972
Tepkime puanı
2,317
Puanları
23
Konum
tam olduğum yer
Sırtını şömineeye verince ne görünüyor onuda yükle.. Bakam.. Ama acele etme benden yana... Hem pc bozuk. Hem iş yoğun... Ama Allâh tan 1 mani olmaz sa mutlaka bakarım
 

ARCHAEOLOGISt

Yeni Üye
Katılım
13 Mar 2018
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
ÇANAKKALE
odayi caldilar kacirdilar vs ire şeyler şirke girer aman yanilgiya dusmeyesiniz cin di periydi şeytandi vs ire şeyleri surekli konuşursaniz yolda giderken bile darphaneyi gorursunuz yeralti gomu olaylarinda metafizik olayi yoktur cin peri şeytan vsire ilim ve teknik vardir bunlarin basinda simya ilmi gelir oyle bir karişim hazirlarki simyagerler oda ayi kurt lahit altinlar o an kafanda ne varsa onlari baslarsiniz gormeye teknik ise tuzaklamalardir yaniltmalardir.

ve şu aşağida yazilanlarida unutmayiniz rabbinize siğinin yoksa cok oda lar gider.

malikü’l Mülk Mülkün ebedi sahibi.

Malikü’l Mülk
Kainat, mülk ve servetin hakiki sahibi, bütün varlık emrinde, hikmetine kimse karışmayandır.
Allah Teâlâ mülkün hem sâhibi, hem hükümdârıdır. Mülkünde dilediği gibi tasarruf eder. Hiçbir kimsenin O’nun bu tasarrufuna itiraz ve tenkide hakkı yoktur… Dilediğine verir, dilediğinden alır. Mülkünde hiçbir ortağa ve yardımcıya ihtiyacı yoktur.
Cenab-ı Hak buyuruyor:


“De ki: Mülkün gerçek sahibi olan Allah’ım! Sen mülkü dilediğine verirsin ve mülkü dilediğinden geri alırsın.” (Ali İmran, 26)
“Mutlak hakim ve hak olan Allah, çok yücedir. O’ndan başka tanrı yoktur, O, yüce Arş’ın sahibidir.” (Müminun, 116)
“Oldukça kudretli, mülkünün sonu olmayanın yanında doğruluk makamındadırlar.” (Kamer, 55)
Allah, mülkün gerçek sahibidir, ebedi sahibidir. Bütün her şey O’nun mülküdür. “Mülk de O’nun, hamd de O’nun.”
Allah, mülkün ebedi sahibi olduğuna göre O’na sığınmaktan başka çaremiz yoktur. Sadece O’na dua etmeli, yalnız O’ndan korkmalı, yalnız O’na umut bağlamalı, yalnız O’na boyun eğmelidir.
 

Wise99

Aktif Üye
Katılım
20 Nis 2017
Mesajlar
142
Tepkime puanı
8
Puanları
4
Cinlerin işi gücü yok senin tesbit ettigin odayı kaçıracak arkadaslar cinler kaçırmaz yapmaz gerekde duymaz nedeni su eger seni ulaştırmak istemiyorsa oraya zaten sen oradan haberin bile olmaz yok kaçırdı su bu deme yalnis dusuncedesin kardeskm cin olayları farklı fazla bilgin yoksa bilgili kisilerden bilgi alaraktan veya arastiraraktan yazarsan daha mantikli konu acmis olursun selametle
 
Üst