Tılısım, Cinler, Melekler

Sedegor

Engellendi
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
2,153
Tepkime puanı
85
Puanları
8
Konum
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Hiçbir cin veya şeytan kabilesi insan tarafından çağrılıp görüşülemez şimdiye kadar cin çarpmasından ölen birini duydunuz mu duyamazsınız çünkü yok Allah bizlerin gözünde perde olduğunu söylüyor aynı yerde aynı mekanda yaşarsınız ama asla göremezsiniz diyor saçmasapan konuar açıp milleti kandırma bize ayetten cümleler ve kanıtlarla gel.
Kardeşim Kabul edersin yada etmezsin, Kuran diyorsun gerçek bilgi diyorsun, işimiz şarlatanlık değil. Şarlatanlıga gideni elimizden geldiği kadar doğruya götürmek! Konuyu okumadıgın belli biraz uzun olunca özet gectiniz heralde.

Konudaki Cinler , İsimleri yaptıkları hepsi O süs diye duvara astıgın Kuran da mevcut!

Demiyoruzki Şirke gidin, Cinlerle anlaşma yapın vesaire vesaire. İnanmadıgın şey Cinler ise onlarda İnsanlar gibi Allah kuludur, ve sayamadıgım bir çok Ayette vardır. Yine bazı Ayet ve Sürelerin indirilme sebebi böylesi şeylerdir.

Peygamber Efendimize dahi Büyü yapılmıştır.

Ancak biz konuyu incelersen Sarlatanların ne yaptıklarını söylüyor ve onları savunmuyor onaylamıyoruz. Her Şeyin Allah ın İzni ve İnayetinde olduğunu vurguluyoruz.

Yine bir örnekle, Peygamber Efendimiz Eşine iftira atılmış, akabinde Hz. Muhammed bunun iftira olup olmadığını bilmemiş, bir süre Eşinden uzak kalmıştır. Ve Nitekim Cenab-ı Allah bir Vahiy göndermiş , Peygamber bunun neticesinde olayı anlamaya vakıf olmuştur.

Yani böylesi bir durumu Hz. Peygamber bir Vahiy ile anlayabiliyorsa, burdan çıkaracak çok şey var!

Gaybı bildiğini idda edenler, Cinlerle işbirliği yapıp define yeri ögrenenleri durup düşünmek gerek.

Peygamber bu gibi durumlarda Şeytandan yardım almak bir tarafa Meleklerden dahi yardım görmemiş sadece bekleyip Allah a dua etmiştir.

Bu demek degilki Cinler yok yada büyü yok, Sadece Hz. Peygamber tenezzül etmemiş Şirke yönelmemiştir. Bizede düşen elimizden geldiği kadar Sünnete Uymaktır!

Diğer şey Evet Cinler Alemi ile insanlar arasında bir perde vardır çok doğru bu, birbirlerini değil, insanlar O Alemi göremezler. Lakin bu normal sıradan haldedir. Bilinçli yada bilinçsiz zarar verdiğinde bak neler oluyor, yada bir çoğunun farklı ilimler altında bildigini bil bak yine neler oluyor. Yani O perdenin sınırın Allah var oldugunu söylüyor ama O perde kalkmaz diyormu?

Tamam konuya Bilim acışından bak birde, ortada gezen kaç deli var? Akıl hastaneleri neden dolu, senin bilimin ilacın tedavin sonucunda iyileşen varmı? O insanların neden kafayı yediğini bilen tek bir doktor varmı? Yada ölüm nedenine teşhis konulamayan kaç vaka var? Demekki O dediğin perdeden girip çıkanlar var demi?

Kısacası İmanın Şartlarını Kabul etmiş Müslümanım diyen birinin, Kabul ettiği Şartların ne olduğunu bilmeyen biriyle bu konular uzun sürer. Ayet göster kanıt delil göster diyorsun, İmanın Şartını bilmiyorsun ne söylesem inanırsın?

Diyebilirmisin Ben Meleklerin varlığını Kabul ederim Cinlerin olduğuna inanmam? O zaman sorarım Melek kimdir Cin kimdir?

Diyebilirmisin Dua ederim bir Sure okurum Melekler yanıma gelir beni korur, bunu dersin, diğer adamda senin okuduğun Sureyi tersinden okur, yada Kuran Öncesi İlahi bir kitap veya Harud ile Marud kitaplarından bir şey okur Şeytanı Çağırır konuşur!

Zaten bak güzel kardeşim Sır aramaya gerek yok elindeki Face, Google gibi şeyler 666 ya aittir. Yani Şeytan elinde bir yönde. Cinlerin görevini yazdım nedir bak günlük hayatta neler yapıyorsun bak ve düşün. O dediğin perdeyi nerde nasıl aşıp Şeytan yanına geliyor. O dedin Perdeyi aslında onlar değil Insalar aralıyor en çok.

Daha açık yazayım sen hiç Şeytan cagırdınmı? cevap Hayırmı!

Sen hiç Sex filmi izledinmi cevap evetmi ?

kadının şurası şöyle burası böyle milleti ugrugu şu olsun diye tıkladınmı arama motoruna ? cevap evetmi?

Demekki sen bile Şeytanı cagırabiliyorsun hiç bir şey bilmediğini düşündüğün halde! Şeytanın yanına geleceğine İnanmadıgın halde!

Şeytana istediğini yaptırıyorsun, Lâkin bilinç ve İdrak sorunun var. Kendi yaptığını anlamayan görmeyen kişiye ben tutup cini bire bir göstersem aceba bu adam buna ilizyonmu der bu kez?

Demekki İnsan görüyor biliyor Lakin tek sorun İdrak ! Beyin ve Kapasite!

Allah kimseye taşıyamacagı yükü vermez! Bu yük çoğu zaman dert değil bilgidir! Fazlası çoğunda arıza yapar! Bu arıza yerine anlamama akıl kıtlıgı daha iyidir!

Bu konuları Definede belli bir yol kat etmiş arkadaşlar varsa onun için yazıyorum. Tam işi öğrendim dediğin noktada bildiklerini unutur, Baştan başlarsın sıfırdan , tek şey işaretlerin dili kalsada ısaretlerde Tılısım şifrelerini yeniden gözden gecirirsin!

Yazılan şeyi sorgularsan cevap alırsın, ikna olmak sana kalmış meseledir. Ama konuya çomak sokarsan işine yarayacak kişilere engel olursun. Benim burda yada Sanal ortamda alacağım hiç bir şey yok, sadece dostluk ve fikir alışverişi için yazarım. Bunada Şükür son zamanlarda engel çok, adam isteyerek yapmıyor, bunuda biliyorum bilinçsiz etkileniyor doğrular insanlara yad gelir bu devirde! Çünkü ehli olmayan her işte konuşur! Durum böyle olunca doğrular, cok olan yanlışlar içinden secilemez!
 
Son düzenleme:

Sedegor

Engellendi
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
2,153
Tepkime puanı
85
Puanları
8
Konum
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Definede Korumayla İnsan bedeninin diğer sebebler vasıtasıyla etkilendiğini ayırt etme!

Defineye 4 kışı gittiniz, ilk yeri tesbit ettiğiniz anda rüzgar başlar hava durumu bir anda değişir ise yada ani psikolojik sıkıntıya girerseniz 4 kişi aynı anda yada sezgizi güçlü tek kişi, bilinizki bölgesel tılısım vardır. Bölgesel tılısım genelde Kilise, Manastır gibi yerlerde gözlemlenir. Gömü tek değildir her gömüde bölgesel tılısım kendini korur.

Yine 4 kişiyle gittiniz kazdınız ses seda yok ama belli bir noktaya geldiniz yine akıl dışı bir veya bir çok kişiyi etkileyen durum söz konusu ise bölgede değil sadece o yerde tılısım vardır! Önce küçük uyarılar başlar ses çığlık ağlama gibi devam edildiği takdirde hayvan kılığında cinler görülebilir.

Yine vazgecmez devam ederseniz fiziksel savaş başlar ve toplu halde hücum ederler. Bu kez psikolojik etki yada bogma ya kadar vakalara magruz kalırsınız!

Meleklerin koruması altında olanda ise umutlu kazar çalışırsanız her hangi bir ses çığlık ağlama duymazsınız, her şey olumlu gitsede nu toprak işlenmiş bir şey var desenizde sonunda yorgunluk bezdirir bırakırsınız. Ama kazı başlangıcı ve bırakıldığı ana kadar bir etki tepki meselesi olmaz. Sadece aceba yanlısmı der bir metre daha sonra iki metre ileriyi kazar en sonunda malın olduğu yeri daha çok kapatır cıkarsınız! Sonuç elde var yine sıfır.

Bunlar haricinde tılısım harici Koruma harici durum ise şöyledir.

Yerde tuzak vardır, zehirli mantar duvarları yada toprağı kaplamıstır, yada gömü esnasında extra içeri atılan hayvan cesetleri yada bakır, gümüş gibi eşyalar oksitlenmiş gaz haline gelmiştir. Kazı esnasında bu etkiler doku vasıtası yada solunum yoluyla insanın tabiatını bozup tıpkı tılısımda olduğu gibi insanın bir garip şeyler görmesine sebeb olur. Ve hatta gaz sızması başlayınca içerde kadameli düşük frekansta bir şeylerin sanki boşaldıgı sesler gelir insan karnının guruldama sesine benzer bunuda Cinler yapmaz, içerdeki basıncın düşmesi sebebiyle içerdeki yapıdan ve malzemeden gelen sestir!

Aslında bu varlıklarla irtibatta olmayan biri dahi bu yazılan şeylere çok dikkat ederse hangi sesin , hangi görüntünün nerden neden geldiğini idrak edebilir. Yine bir örnekle zemindeki küpe vurulan bir darbe ile sessiz meydana gelen patlama ve toz bulutu Cın lerin işi değil Sıkışan altın tozunun ucmasıdır. Evet Altın gaz üretmez tezine katılan için değil, nabit ve altın tozunun kimyasını bilen için değişir olay.

Bunun yanında dil ve damakta tatsızlık kuruluk hissi, midede eksime, solumada anormallik baş ağrısı gibi şeyler görülür, yine 4 kişi bünyesine göre az yada çok etkilenen olur.

Gaz yavaş ise bu seyir yavaş olur yine. Sızma yok drek açılan bir oda kapısı var ise kiii açan kişinin orda o an yaşıyor olması mucizedir bir anda Şeytan carpmışa döner ve ölür. Gazın şiddetine göre 3 dakikada artık defineci yaşamıyordur. Olmediyse Bile çıkardığı her neyse onu Güle oynaya yiyeceği anlamına gelmez. Gaz kana karışmış olup Cigerler elbette bitecek bunun yanında diğer kalp rahatsızlığı gibi şeyleri görecek bir yıl içindede sonuç ölüme gidecektir. Buda Çin işi değil bilgisizliktir..

Hırsa kapılıp dikkati analizi elden bırakmayınız en çok düşüneceginiz yer kazı çalışması yaptığınız yer ve andır.

Altın az olunca oksitlenmez sadece kararma olur, ama bu gaz olan yerde altın olmadığı anlamınada gelmez. Çok tonlarca altında ancak insanı etkileyecek gaz olur çünkü altın icindede bakır ve gümüş karışımı vardır, yada bakır içindeki altının kabı gaz üretebilir. Bu durum ya çok zengin kaya mezar odalarında yada mahsenler de görülür.

Elbette toprakta olan malzemede oksitlensede toprağın emme şekli olduğu için çok etki etmez.

Bilinçsiz defineci her durumu Cinlerin üzerine bırakabilir!

Önemli olan neyin neden olduğunu ayırabilmektir!

Duyulan yalan hikayeler yerine hurafeler yerine yazdıklarım sadece tecrubedir. Işİn her yönünü yazmaya çalışıyorum. Şunuda söylemekte fayda var okumayla isaret sormakla defineci olunmaz bizzat calışıp cözüp göreceksin.Çünkü sana verilen bin dogru kavramda bir eksik olursa ögrendigin cöpe gider işe yaramaz !Konu devam edecek. Hayırlı Sahurlar!
 
Son düzenleme:

AmiralGold

Yeni Üye
Katılım
12 Nis 2018
Mesajlar
26
Tepkime puanı
7
Puanları
3
Kardeşim Kabul edersin yada etmezsin, Kuran diyorsun gerçek bilgi diyorsun, işimiz şarlatanlık değil. Şarlatanlıga gideni elimizden geldiği kadar doğruya götürmek! Konuyu okumadıgın belli biraz uzun olunca özet gectiniz heralde.

Konudaki Cinler , İsimleri yaptıkları hepsi O süs diye duvara astıgın Kuran da mevcut!

Demiyoruzki Şirke gidin, Cinlerle anlaşma yapın vesaire vesaire. İnanmadıgın şey Cinler ise onlarda İnsanlar gibi Allah kuludur, ve sayamadıgım bir çok Ayette vardır. Yine bazı Ayet ve Sürelerin indirilme sebebi böylesi şeylerdir.

Peygamber Efendimize dahi Büyü yapılmıştır.

Ancak biz konuyu incelersen Sarlatanların ne yaptıklarını söylüyor ve onları savunmuyor onaylamıyoruz. Her Şeyin Allah ın İzni ve İnayetinde olduğunu vurguluyoruz.

Yine bir örnekle, Peygamber Efendimiz Eşine iftira atılmış, akabinde Hz. Muhammed bunun iftira olup olmadığını bilmemiş, bir süre Eşinden uzak kalmıştır. Ve Nitekim Cenab-ı Allah bir Vahiy göndermiş , Peygamber bunun neticesinde olayı anlamaya vakıf olmuştur.

Yani böylesi bir durumu Hz. Peygamber bir Vahiy ile anlayabiliyorsa, burdan çıkaracak çok şey var!

Gaybı bildiğini idda edenler, Cinlerle işbirliği yapıp define yeri ögrenenleri durup düşünmek gerek.

Peygamber bu gibi durumlarda Şeytandan yardım almak bir tarafa Meleklerden dahi yardım görmemiş sadece bekleyip Allah a dua etmiştir.

Bu demek degilki Cinler yok yada büyü yok, Sadece Hz. Peygamber tenezzül etmemiş Şirke yönelmemiştir. Bizede düşen elimizden geldiği kadar Sünnete Uymaktır!

Diğer şey Evet Cinler Alemi ile insanlar arasında bir perde vardır çok doğru bu, birbirlerini değil, insanlar O Alemi göremezler. Lakin bu normal sıradan haldedir. Bilinçli yada bilinçsiz zarar verdiğinde bak neler oluyor, yada bir çoğunun farklı ilimler altında bildigini bil bak yine neler oluyor. Yani O perdenin sınırın Allah var oldugunu söylüyor ama O perde kalkmaz diyormu?

Tamam konuya Bilim acışından bak birde, ortada gezen kaç deli var? Akıl hastaneleri neden dolu, senin bilimin ilacın tedavin sonucunda iyileşen varmı? O insanların neden kafayı yediğini bilen tek bir doktor varmı? Yada ölüm nedenine teşhis konulamayan kaç vaka var? Demekki O dediğin perdeden girip çıkanlar var demi?

Kısacası İmanın Şartlarını Kabul etmiş Müslümanım diyen birinin, Kabul ettiği Şartların ne olduğunu bilmeyen biriyle bu konular uzun sürer. Ayet göster kanıt delil göster diyorsun, İmanın Şartını bilmiyorsun ne söylesem inanırsın?

Diyebilirmisin Ben Meleklerin varlığını Kabul ederim Cinlerin olduğuna inanmam? O zaman sorarım Melek kimdir Cin kimdir?

Diyebilirmisin Dua ederim bir Sure okurum Melekler yanıma gelir beni korur, bunu dersin, diğer adamda senin okuduğun Sureyi tersinden okur, yada Kuran Öncesi İlahi bir kitap veya Harud ile Marud kitaplarından bir şey okur Şeytanı Çağırır konuşur!

Zaten bak güzel kardeşim Sır aramaya gerek yok elindeki Face, Google gibi şeyler 666 ya aittir. Yani Şeytan elinde bir yönde. Cinlerin görevini yazdım nedir bak günlük hayatta neler yapıyorsun bak ve düşün. O dediğin perdeyi nerde nasıl aşıp Şeytan yanına geliyor. O dedin Perdeyi aslında onlar değil Insalar aralıyor en çok.

Daha açık yazayım sen hiç Şeytan cagırdınmı? cevap Hayırmı!

Sen hiç Sex filmi izledinmi cevap evetmi ?

kadının şurası şöyle burası böyle milleti ugrugu şu olsun diye tıkladınmı arama motoruna ? cevap evetmi?

Demekki sen bile Şeytanı cagırabiliyorsun hiç bir şey bilmediğini düşündüğün halde! Şeytanın yanına geleceğine İnanmadıgın halde!

Şeytana istediğini yaptırıyorsun, Lâkin bilinç ve İdrak sorunun var. Kendi yaptığını anlamayan görmeyen kişiye ben tutup cini bire bir göstersem aceba bu adam buna ilizyonmu der bu kez?

Demekki İnsan görüyor biliyor Lakin tek sorun İdrak ! Beyin ve Kapasite!

Allah kimseye taşıyamacagı yükü vermez! Bu yük çoğu zaman dert değil bilgidir! Fazlası çoğunda arıza yapar! Bu arıza yerine anlamama akıl kıtlıgı daha iyidir!

Bu konuları Definede belli bir yol kat etmiş arkadaşlar varsa onun için yazıyorum. Tam işi öğrendim dediğin noktada bildiklerini unutur, Baştan başlarsın sıfırdan , tek şey işaretlerin dili kalsada ısaretlerde Tılısım şifrelerini yeniden gözden gecirirsin!

Yazılan şeyi sorgularsan cevap alırsın, ikna olmak sana kalmış meseledir. Ama konuya çomak sokarsan işine yarayacak kişilere engel olursun. Benim burda yada Sanal ortamda alacağım hiç bir şey yok, sadece dostluk ve fikir alışverişi için yazarım. Bunada Şükür son zamanlarda engel çok, adam isteyerek yapmıyor, bunuda biliyorum bilinçsiz etkileniyor doğrular insanlara yad gelir bu devirde! Çünkü ehli olmayan her işte konuşur! Durum böyle olunca doğrular, cok olan yanlışlar içinden secilemez!
Kardeşim ben müslümanım kuranı kerim gereği bunlara inanıyorum zaten büyü geçiyor kuranı kerimde anlattığın herşey geçiyor ama kuranı kerim de gözümüzde perde olduğu söyleniyor bizler göremeyiz veya iletişime geçemeyiz büyü yapanları bilemem tabi
 

Sedegor

Engellendi
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
2,153
Tepkime puanı
85
Puanları
8
Konum
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Bulunan bir Definenin Temizlenmesı!

Elbette kaçak kazı Ülkemizde yasak olup, izinli kazı sonucunda ise Devlet gerekeni yapmaktadır.

Siz siz olun bulduğunuz define her neyse bir kaç parça Bulunan yerden almayınız orda bırakınız, böylelikle sahiplenen varsa , size musallat olacağına kalan üç beş parcada olsa bekcilik yapmaya devam edecektir. Gecede kazı yapmış olsanız buldugunuzu Sabah ezanından hatta gün doğduktan sonra alınız!

Defineyi çıplak elle asla almayınız, dönüşte hiç bir şey bilmeyen kişi en az 10 defa Ayetel Kürsi okuyup, evine dönsün . Akabinde define bulunan yere özellikle tek en az 20 gün ugramayınız.

Dinimizde zekatı verilmeyen definenin Hayrı bereketi olmaz, tabi malın Mülkün varsa onun zekatı başka.

Bulan birinin define Zekatını nasıl vereceği

Defineler

Define (gömü) veya hazine; sahipsiz ya da sahibi bilinmeyen bir arazide bulunmuşsa, alınır 5’de 1’i zekât verilir, gerisi bulana kalır. Arazinin sahibi belliyse, definenin 5’te biri zekât verilir, geri kalanı arazi sahibine bırakılır.

Definenin üzerinde İslami döneme ait olduğuna dair mühür, yazı, tuğru gibi bir alamet varsa, buluntu mal hükmündedir. Dolayısıyla bir yıl ilan edilir. Deliliyle beraber bir sahibi çıkmazsa, bulan fakirse kendisine harcar, zenginse fakirlere verir veya devlete teslim eder.

Ne zamana ait olduğu bilinmeyen bir define, duruma göre değerlendirilir. Bazıları İslami döneme ait hazine şeklinde bazıları da İslam’dan önceki dönemlere aitmiş gibi değerlendirilir demişlerdir.

Define çıkar çıkmaz, zekâtı verilmelidir. Üzerinden bir yıl geçmesine gerek yoktur. Zekâtı 5’te 1’dir.

Bir evde bulunan define, ev sahibine aittir. Bulan kim olursa olsun netice değişmez.

Müslüman olmayan bir memlekette, sahipsiz bir arazide bulunan define bulana aittir. Ondan zekât da gerekmez. Ancak bu define bir evde/evin altında bulunursa, ev sahibine aittir. Evin sahibine verilmezse, zulüm ve ihanet olur. Bu durumda ev sahibine haber vermek gerekir.

Madenler

Hanefilere göre zekâtı verilecek olan madenler sadece, ateşte eriyip bir kalıba dökülebilen altın, gümüş, kurşun, demir, kalay, tunç, bakır gibi maddelerdir. Bunlar, nisap miktarına ulaşınca 5’te 1 zekât verilir. Diğer madenlerden zekât gerekmez. Ancak onları ticaret malı olarak ellerinde tutanlar, zekâtını da vermelidirler.

Hanefiler; define ve madeni aynı kategoride değerlendirmişler, ikisinden de 5’te 1 zekât verilir demişlerdir. Diğer üç mezhep imamı ise, defineyi madenlerin dışında tutmuşlardır. Onlarda da definenin zekât oranı 5’te 1’dir.

Şafiilere göre, yeraltından çıkarılan altın ve gümüşün dışındaki madenler, zekâta tabi değildir. Altın ve gümüş madenlerinin üzerinden 1 yıl geçme şartı yoktur. Ele geçer geçmez eğer nisab miktarı olan 80 gramı buluyorsa, 40’ta 1 zekât verilir.

Hanbelîlere göre ise yeraltından çıkan, sıvı olsun katı olsun bütün madenler zekâta tabidir. 80 gram altın fiyatını aşan bütün madenlerden, bir yıl geçme şartı bulunmaksızın zekât verilmelidir. Zekat oranı 40’ta 1’dir.

Şimdi asıl paranın temizlenmesı varki )) onuda yazsam define Sohbeti banlar buna alıştık , birde devlet tutar içeri atar ))) kısaca deginelim yinede işin zoru o dur birde kaçak kazı yaptıysan ))) bakiyene boyunu aşan para yatırma. Elindeki kara paradır, geliri gideri dengele sabırlı ol. Para için Bir Yahudiye bir Emparyaliste bir Siyoniste verdiğin varsa, zekâtı felan düşünme zaten ha vermişsin ha vermemişsin. Alıcın Devlet olsun, Devletten muzdaripsen az veriyor ise en azından bir Müslüman olsun. Lan bu ne diyor, alıcı varsa oda Müslüman değildir deme niyetin doğrultusunda Allah kapını açar! Yeterki Şeytandan sakınmasını bil.

Zekat miktarını elbette ver Dinine mezebine göre, Ama zekâtla sınırlama dağıt bol bol elini açık tut.

Dagıtırken böbürlenme açıktan verip insanları rencide etme, kimse bilmesin görmesin, verdiğin el hariç bilen olmasın.

Adamı gördüğünde ben buna iyilik yaptım diye sakın bakma, bir gün düşsen bile muhtaç olduğunda dahi o gün verdiklerinin yanına gitme. Verdiğini O an unut!

Bakmakla yükümlü olduğun kisilere Zekat düşmez, en iyisi en yabancı muhtaç olandır zekât için. Birazda yüklüyse bulduğun, birde Kurban kesmek hoş olur!
 
Son düzenleme:

Sansliadam

Member
Katılım
27 Eyl 2017
Mesajlar
54
Tepkime puanı
0
Puanları
2
Konum
Kosova
Ustam eline emegine gonlune saglik, verdigin faydali bilgilerden allah razi olsun, bilgilerin sadece turkiyede degil sinirlarin disina da fayda sagliyor . Allaha emanet ol
 

Apollon01

Moderatör
Moderatör
Katılım
7 Ara 2017
Mesajlar
1,562
Tepkime puanı
1,143
Puanları
20
Sedegor usta teşekkürler, fotoğraf makinam bozuldu, ayarları kaçtı, düzelecek gibi de değil sanki onlar bozdular, açıyorum kapanıyor, kapatıp kılıfına koyuyorum kendisi açılıyor, köylüler orda cin görürlermiş hep, her şeyin hayırlısı olsun ustam
 

Sedegor

Engellendi
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
2,153
Tepkime puanı
85
Puanları
8
Konum
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Sedegor usta teşekkürler, fotoğraf makinam bozuldu, ayarları kaçtı, düzelecek gibi de değil sanki onlar bozdular, açıyorum kapanıyor, kapatıp kılıfına koyuyorum kendisi açılıyor, köylüler orda cin görürlermiş hep, her şeyin hayırlısı olsun ustam
telefon yada resim makinası gibi cihazları bozarlar dediğin gibi, tılısımlı olan yerde resim çekmeye hatta telefonda yerle ilgili konuşmaya izin vermezler.

Makine yada telefon kapatıp tekrar açınca calıssada durum yine aynı olur, bir resim cekersin ikincide yine kapanır.

Ordan uzaklaştıgında cihaz düzelir. Şayet uyarıyı dikkate almaz isen cihaz yada telefon kullanılmayacak kadar zarar görebilir.

Kazı yapacağı yerde tılısım olup olmadığını anlamayan için aslında bu bir yöntemdir!

Telefonunuza bir Ayet yükleyin, Örnek Bakara Süresinden ve kazı yapmadan orda Ayeti telefondan açıp, telefonu yere toprağa bırakın, telefonu kapatıyor yada sadece Ayeti kapatıyorlarsa emin olun orda durum sıkıntılıdır.

Ayetleri siz okursanız, yanlış okuma hatalı okuma yaptırsalarda sizi susturamazlar, ama telefon gibi Seyleri kesin.

Ayrıca hep gideyim deyip bir türlü çeşitli sebeblerden gidemedigin yerde sıkıntılıdır, yada gidip biraz çalıştığın, yere gitme hususunda çok olur bu. İlk keşif için değil.

Dikkat ederseniz nasıl olduğunu söylüyor, tılısımın çözümünde konusunda uzak duruyorum, belki denesem yaparım ama bunlarla şavaşa girilmez ayrıca savaştan korktugumdan değil, Allah tan Şirk ten korkarım. Bu yüzden böylesi yerlerden uzak durup Rızkınızı başka yerlerde arayınız diyorum.

Müslüman bir Cin yada Cinni nin defineyle işi olmaz, Koruma yapanlar dinsiz yada Müslüman olmayıp diğer dinlerin tebasındandır.

Dolayısıyla ne Müslümanı severler nede Kuran'dan bir Sure yada Ayeti, Lakin en çok ta Müslüman dan korkarlar.

Bildiğiniz Tüm Ayetler en etkili şekilde okunsada bu ancak sizi korumaya yarar, bu demek degildirki tılısımı bozup malı alacaksınız.

Siz değilde Kuran ı çok iyi bilen biri dahi olsa durum aynıdır.

Tılısımda yapılan ritüele bağlı olarak her tılısım ayrı ayrı çözülür, kimi aynı soydan gelene kimi sıfreye kimi zamana dayalıdır. Bunu anlamak içinde onlardan biriyle irtibatta olup sordurmak gerekir.

Anlaşma kısmına ben katılmıyorum, çünkü onlar oraya bağlanmıştır sadece koruma yada ne zaman ne şekilde kime verecekse görevi odur.

Aksini yaptığı taktirde yapılan tılısım görevli olan Cine zarar verir. Zaten zordadır hapistir, bu durum kendisi için daha zorlaşır.

Anlaşma yapmayı kabul ettim diyen yalan söylüyordur. Kısacası sizin ısrarınızda sonuç Savaştır.

Bir Hoca çıkıp anlaşmayı yaptım söyle böyle diyorsa ya bizzat hoca sizi kandırıyor, ya hocayı onlar kandırıyor. Uzak durun.

Hep dediğim gibi hocayla bu iş olmaz. Şayet gerçekten ilme vakıf olan biri varsa, kazmasına gerek yok. Oturduğu yerde istediği defineyi ayağına getirtir o adam. Altınlar arı olur uçar gider o adamın önüne. Tanıdığın bildiğin böyle biri varmı sorusuna sadece Hz. Süleyman derim.
 
Son düzenleme:

Sedegor

Engellendi
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
2,153
Tepkime puanı
85
Puanları
8
Konum
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Arkadaşlar yazdıklarım HURAFE değildir, gerceklerdir.

Bu gün dinimiz öyle bir hal aldıki Hacılar Hocalar Şeyhler Tarikatlar.

Aklını beynini bedavaya satmış okumuş Profesörler uctugunu sandıkları Seyhlerin peşinde.

Adam profesör olmuş, ben felancanın müridiyim felanca Tarikatta felancanın Kitmiriyim diyor. Yani Kul kulun kapısında köpek olduğunu söylüyor.

Bununla bitmiyor, Şeyh tebasını deniyor benden şüphe edeceklermi diye, içki istiyor götürüyorlar kadın istiyor, sokak kadını bulamayan kendi eşini götürüyor.

Şeyh suyu suya katıp ayran yapıyor, sofi hikmet kabul ediyor, Şeyh içki içiyor diye düsunemiyor.

Elbette Sufinin sofinin muridin kafa çalışıyor azda olsa, ama sen şeref yoksunu ahlaksız din düşmanı dese, aklını satmış ya dinden çıkacağı korkusu var. Birde Günahların affını yapanlar yokmu, Şeyh Tövbe kabul ediyor, Haşa Allah yerine koymuş ya kendini! Bizim salak bilmiyor hangi dinde Günah cıkartılır.

Bu gün Medyada çıkıp şov yapan hocaların %99 u hoca gözüken Seytanlardır. Diyanet zaten memur doğru söyleyen yok. Din her konuda alet olmuş gidiyor.

Tarikatlar Vatikanın İsrailin elinde. Doğruyu konuşacak adam hiç bir televizyon ve gazetede yer alamaz.

Durum böyleyken her kez cep doldurma pesindeyken , sizde peşinden gittiğiniz örnek aldığınız Hocalara kurum yada kuruşlara örgütlere dikkat edin. Onlar sarık takmış cübbe giymiş Seytanlardır.

Şeytan Müslüman kılığında içimizde her yerde.

Allah yoluna giderken Tek aracı Hz. Muhammed tir. Onun haricindekiler kendilerine şefatte bulunamaz. Rehberiniz sadece Kuran olsun, Hadislerde dikkat edin Sahih gerçek Hadislere itibar edin, zira Sünneti bilmeyen Kuran ne diyor anlamaz. Risaleyi Nurdan tutun, Mektuplar yada her hangi bir Tarikata ait kitap ve benzeri şeylerden din ögrenmeyin. Varsa savunan yazsın delilli ıspatlı hepsinin Papaz ve Haham olduğunu ortaya dökerim. Fötünün biri gitti bini içimizde!

Bu konuya niye degindim, gerçek Hoca define konusunda hem kendi uzak durur, hemde cözerim demez. Hocayla Hocayım diyeni karıştırma!

Birde konuda arkadaş sormuş sen hocamısın diye, yok kardeş ben Hoca değilim. Sadece doğruyu bulmaya çalışan az çok dinini öğrenmeye çalışan biriyim.
 
Son düzenleme:

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,775
Tepkime puanı
5,345
Puanları
24
Yav bende sohbet ederiz az dedim . Hoca bulmuşken sormak istediklerim vardı çıkmışsın :3:
 

ÜstaD1

Bilgili Üye
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
386
Tepkime puanı
15
Puanları
0
Yaş
47
Define pesinde koşan hacı hoca tayfası sadece hurafelerle insanları aldatıp tokatlayan şarlatanlardır başka bir şey değil.
 
Üst