Malzeme yer degiştirir mi?

Y@vuz

Aktif Üye
Katılım
30 Eyl 2017
Mesajlar
195
Tepkime puanı
111
Puanları
7
Melleibrahim ustam yer bakma orda olup olmadığını görme durumu doğrumu böle bişey varmı
 

Melleibrahim

Member
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
54
Tepkime puanı
0
Puanları
0
S.A arkadaslar bu konuları okuyunca şaşırıyorum daha oncde bu konularla ilgili yorum yapmıştım.konuyu acan arkadas millete sıkmayı bırak ve destekleyen yetkililer bile var . herkesi korkutmayın ARKAFASLAR BUNLARA İNANMAYIN derinliyi oksijenle alakalandırın ve calıstıgınız yerin oksijenine bakın. bu konu hikayelere kadar gidecek o garanti.geceleri okadar mezarlara magaralara girdim turkiye bircok sehire gittim bu iş uzere.hiç rastlamadım.okadar insan tanıdım sizin gibi hurafecilerden gel gidelim dediyimde kimsede gelmedi gecin bu işleri bırakın herkes korkusuzca rızkını arasın!
Biz kimseyi rızkından vs engellemeye calismiyoruz bir yanliş anlasilma söz konusu tarafinizdan. Tam tersi bazı hocayım diye gecinen insanların ümidlerini suistimal eden kisilerin onune gecmeye maddi olarak dolandırılmalarına engel olmaya calisiyoruz.Oldugunu söyleyipte aslinda olmayan seyleri aciklamaya calisiyoruz ... iyi gunler dilerim
 

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
4 Tem 2016
Mesajlar
2,887
Tepkime puanı
1,749
Puanları
20
Konum
Türkiye
Bu konu hakkinda uzun bir yazi yazacagim öyle birsey yok aksi takdirde butun cinciler zengin trilyonluk olurdu?
Ustam kayıp malın yerini bilen biri gömen kişinin nereye gömdüğpünü göremezmi acaba ? Birde toprağın altını cinler ne kadar görebilirler onlarında sınırı nedir ?
 

İndiana jones

Editör
Katılım
15 Mar 2017
Mesajlar
528
Tepkime puanı
58
Puanları
8
77-Bunun üzerine yine gittiler. Nihayet bir köy halkına varınca onlardan yemek istediler. Ancak onlar, kendilerini mİsafir etmekten kaçındılar. Derken orada yıkılmak üzere olan bir duvar buldular, tutup onu doğrulttu. Musa: "İsteseydin bunun karşılığında mutlaka bir ücret alırdın" dedi.

78-O: "İşte bu, seninle benim ayrılmamız olacak! Şimdi sana o sabredemediğin şeylerin iç yüzünü haber vereyim.

82-Gelelim duvara; o,şehirde iki yetim oğlanındı, altında onlar için saklanmış bir define vardı ve babaları iyi bir zat idi. Onun için Rabbin onların erginlik çağına ermelerini, definelerini çıkarmalarını diledi. Bütün bunlar, Rabbinden bir rahmet olmak üzeredir ve ben hiçbirini kendi görüşümle yapmadım. İşte senin sabredemediğin şeylerin açıklaması!" dedi.keyf suresi bu işler ilimle Allahın bildirmesiyle olur bir defineci için hiç kimse toprak altındaki altını göremez gene bir defineci için toprak altındaki parayı gören olur peygamber hz musa bile duvar arkasındaki altını göremiyor ama hz hızır görüyor Allahın izniyle belki hz hızır da duvarda define işareti oldundan orda altın oldunu anlıyor varsa öylebiri kimse cihazla işi olmaz herkez haci hocaya gider bilen söylemez söyleyen bilmez demişler
 

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Katılım
29 Nis 2015
Mesajlar
2,306
Tepkime puanı
7,312
Puanları
23
Malzemeyi buldunuz yer değiştirmeyimi tartışıyorsunuz :) Malzemeyi görelim değişen yerler Allahın izniyle bulunur.
 

İndiana jones

Editör
Katılım
15 Mar 2017
Mesajlar
528
Tepkime puanı
58
Puanları
8
Malzemeyi buldunuz yer değiştirmeyimi tartışıyorsunuz :) Malzemeyi görelim değişen yerler Allahın izniyle bulunur.
Asıl malzeme aşadaki kadın gibi adama 30 çukur kazdırır bu ara aşada toprakta altın olcak defineci bunu kesin bilcek onu ne yapar ne eder almaya bakar en az 50 çukur kazar gene alır onu
 

meratan

Aktif Üye
Katılım
8 Kas 2017
Mesajlar
185
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Şimdi bu tip paylaşımları okuyan arkadaş arazide çalışırken aklının bir köşesinde bu olay hep duracak.Bütün aksilikleri cinlere bulacak hele birde korkarsa sesler ve hayaller görecek.Eğer etrafta cin varsa aklını iyiden iyiye karıştıracak.
Arkadaş işlem yapmadan çek besmeleyi bişey olmaz Allahın izniyle genel kuralkara uy yeter.Tuvaletini düzgün bir yerde yap küfür etme sıkıntı olmaz.İşi h.z. süleymana kadar götürmeye gerek yok.Cinler Peygamberlere,Allah dostlarına hizmet etmiştir.Günümüzdede var hatta cinlere tövbe veren alimler var şu anda.Kafir cinlerde kafirlere hizmet etmiştir halan ediyor bilgi olarak.Bir KGB ajanının kitabı var Simyacı diye orada anlatıyor cinlerden istibarat aldıklarını.Ancak cinler fiziki olarak hiç bir şey yapamaz.
Mal kaybolmaz eğer mal boşlukta değilde topraktaysa sinyal kayar çünkü sinyal toprağın en hafif yerinden yukarı çıkar.
Asıl soru şu sen bir oda veya mağara veya mahzende bir mal tespit ettinde o kayboldumu yok böyle bişey değilmi.Ha ne olur mal tam sinyal aldığın yerde değilde biraz daha yan tarafındadır.Çünkü oradada sinyal en zayıf yerden çıkmıştır
Saygılar
 

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
15 Ağu 2017
Mesajlar
2,514
Tepkime puanı
1,876
Puanları
23
Konum
Ankara
Hz Süleymana Belkısın tahtını getirdiler, kabenin yapımında taş taşıdılar... gibi ruhani varlıkların fiziki dünyada pekçok şeyleri yaptığını Müslümanlar olarak inanıyoruz. Peygamberimiz Hz muhammed (s.a.v.) zuhur ettikten sonra bütün bunlara kısıtlama getirildi, güçleri ellerinden alındı yada yasaklandı. artık cin,peri,hadim,hüddam... gibi ateşten yaratıkların yapabilecekleri şeyler sınırlıdır. Gözünüzü ve gönlünüzü yanıltıbilirler, korkutabilirler ama eşyanın yerini değiştiremezler.
 

man_correct

Bilgili Üye
Katılım
23 Nis 2018
Mesajlar
220
Tepkime puanı
18
Puanları
4
Cenabı Allah Rab.bil ALemin rast getirirse işini mermere gecirirsin dişini rast getirmese işini yogurtta kırarsın dişini.
 

Nil

Engellendi
Katılım
16 Kas 2017
Mesajlar
932
Tepkime puanı
7
Puanları
0
tespit edilen hedef mineral ise malzeme yer değiştirdi olur :) aksi takdirde metal hedef ise yer değiştirmez
 
Üst