Melleibrahim ustam yer bakma orda olup olmadığını görme durumu doğrumu böle bişey varmı
Bu konu hakkinda uzun bir yazi yazacagim öyle birsey yok aksi takdirde butun cinciler zengin trilyonluk olurduMelleibrahim ustam yer bakma orda olup olmadığını görme durumu doğrumu böle bişey varmı
Biz kimseyi rızkından vs engellemeye calismiyoruz bir yanliş anlasilma söz konusu tarafinizdan. Tam tersi bazı hocayım diye gecinen insanların ümidlerini suistimal eden kisilerin onune gecmeye maddi olarak dolandırılmalarına engel olmaya calisiyoruz.Oldugunu söyleyipte aslinda olmayan seyleri aciklamaya calisiyoruz ... iyi gunler dilerimS.A arkadaslar bu konuları okuyunca şaşırıyorum daha oncde bu konularla ilgili yorum yapmıştım.konuyu acan arkadas millete sıkmayı bırak ve destekleyen yetkililer bile var . herkesi korkutmayın ARKAFASLAR BUNLARA İNANMAYIN derinliyi oksijenle alakalandırın ve calıstıgınız yerin oksijenine bakın. bu konu hikayelere kadar gidecek o garanti.geceleri okadar mezarlara magaralara girdim turkiye bircok sehire gittim bu iş uzere.hiç rastlamadım.okadar insan tanıdım sizin gibi hurafecilerden gel gidelim dediyimde kimsede gelmedi gecin bu işleri bırakın herkes korkusuzca rızkını arasın!
Ustam kayıp malın yerini bilen biri gömen kişinin nereye gömdüğpünü göremezmi acaba ? Birde toprağın altını cinler ne kadar görebilirler onlarında sınırı nedir ?Bu konu hakkinda uzun bir yazi yazacagim öyle birsey yok aksi takdirde butun cinciler zengin trilyonluk olurdu?
Asıl malzeme aşadaki kadın gibi adama 30 çukur kazdırır bu ara aşada toprakta altın olcak defineci bunu kesin bilcek onu ne yapar ne eder almaya bakar en az 50 çukur kazar gene alır onuMalzemeyi buldunuz yer değiştirmeyimi tartışıyorsunuz Malzemeyi görelim değişen yerler Allahın izniyle bulunur.
evet doğrutespit edilen hedef mineral ise malzeme yer değiştirdi olur aksi takdirde metal hedef ise yer değiştirmez