saglik olsun bizde yer cokBahsedilen noktanın koordinatları ve konum bilgileri bende mevcut. Ama işine yaramaz, Valilik ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işin içine girdi bile. Bahsedilen nokta Adrasan vs. alanlarda değil. Göynük'ün Batı kısmında, Likya yolunun 100 mt. doğusunda kalıyor. Hatta yetkililer yani İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışmayı devam ettirebilmek için, Mağaranın bulunduğu noktaya havadan Ekipman indirme peşindeler, çünkü karadan bu ekipmanı oraya götürmek oldukça zormuş. İnşallah kayıt altına alınırlar.
Oralara çok geldim.saglik olsun bizde yer coklikya yolunun batisina gelirsen haber ver
![]()
biz burda kuzu göbegi deriz cok lezzetli olursaglik olsun bizde yer coklikya yolunun batisina gelirsen haber ver
![]()
biz bunlara kuzu göbegi deriz cok lezzetli olurOralara çok geldim.
Ekli dosyayı görüntüle 122190
Zamanı geldi mi, hafta sonları durmadan bunların peşinde yürüyorum.
:16:
buda altın deyerınde bakma senOralara çok geldim.
Ekli dosyayı görüntüle 122190
Zamanı geldi mi, hafta sonları durmadan bunların peşinde yürüyorum.
:16:
Doğru söylüyorsun, bundan para kazanan çok köylü vatandaşlar var, ama biz ticaretini yapacak kadar yerlerini bilmiyoruz. Yine de evde yiyecek kadar bulabiliyoruz. Bunun da kendine özgü bir gizemi var, avcılık, definecilik gibi.buda altın deyerınde bakma sen
bulacagın yerlerı soyleyeyımDoğru söylüyorsun, bundan para kazanan çok köylü vatandaşlar var, ama biz ticaretini yapacak kadar yerlerini bilmiyoruz. Yine de evde yiyecek kadar bulabiliyoruz. Bunun da kendine özgü bir gizemi var, avcılık, definecilik gibi.
Başka bir konu hakkındaki yorumunu buraya yazmışsın sanırımkonu iyice dağılmış
nerede kalmıştık?
koltuka oturduk. karşıda askeriye vardı
o en son paylaştığın fotoğrafları bir tokmakla
çubuk işine de güvenmek zorundasın
işin ehli olduğunda, kapalı mahsenin içindekileri sana tek tek sayar emin ol
çubuklar la bolca antraman yapacaksın
kolay gelsin