PiSaGoR
Engellendi
:zuhaha::zuhaha::zuhaha:Başka bir konu hakkındaki yorumunu buraya yazmışsın sanırım
:230:
:zuhaha::zuhaha::zuhaha:Başka bir konu hakkındaki yorumunu buraya yazmışsın sanırım
:230:
Adrasan - Kemer korsan koyudur rivayetler doğrudur tonajı yüksek korsan hazinesi ararlar yıllardır eskilerde sık sık hikayeleri anlatır belgelerden bahsederler FAKAT bölgede son 5 yıldır hızlanan Tünel çalışmaları mevcuttur karyolaları karış karış arıyor ağababaları bu işleri bu tarz bölgelerde yüksek meblağlar harcayarak yapıyorlar. İşi öğreten büyüklerimizden amcalarımızdan defalarca hikayeleri dinlemişimdir. En sağlamı ve işaretleriyle doğruluğunu kanıtlayan Düden şelalesi hikayesi vardır. Düden şelalesinde bulunan kapının oyma kalp figürü olan ve bu kapıyı açan 2 parça bölünmüş kalp anahtarı bir parçası köyün birinde minare duvarın da. Defalarca kamyona dozere halat bağlayıp yıkmaya çalıştılar minareyiDerler ki 2 parça birleşince kapı açılıyor derin dehlizlerden tünellerden mahzenlerden geçerek Toros dağlarına çıkıyor. İçerideki hat km lerce sürüyor. Korsanlar tarafından yıllarca kullanıldı derler. Hatta güzergah verirler. Çıkış kapısı Tahtalı dağı derler. Tahtalı - Güllük - Olimpos dağları tarihi eski kültür zengini yerlerdir. Her sene bir furya haber çıkıyor. Yıllardır da korsan hazinesi ararlar. Bende defalarca gezdim Kemeri adamı bunalıma sokan bir ikizkayası var ki her gittiğimde saatlerce gezerim.Ekli dosyayı görüntüle 122179
Madem alçı adamları neden tutukladin alçı yapmak sucmu ?Yazmayayim diyordum yine kendimi tutamiyorum uzun olacak ama olsun
1. X haber kanali defineci S. Altinlari buldu muze yetkilileriyle gorusup fiyat pazarligi yapti muze yetkilileride emniyete haber verdi defineci sahis yakalandi.
Simdi antik donemi diyor oyle biryerse bu adam defineci olarak taniniyorsa bos yeri kazmaz ve asla muzeye pazarlik atmaz.( yersen)
2. Y kanali defineciler antik bolgede kazi yaparken ihbar uzerine calisma bolgesinde yakalandilar defineci S. Ve arkadaslari goz altinda.(yersen)
3. Z kanali defineci S. Antik bolgede kayayi dinamitle patlatiyor jandarma cikan ses sonucu defineci S.yi yakaliyor .
Sonuc ya biliyorlardi cikarmalarini beklediler operasyon yapip mali aldilar resmiyete dokuldugunde mal 20 iken 300 500 grama dondu yada ekipten biri ihbar etti beni hicbirguc baska bir sonuca inandiramaz altin renginde alcinin orda ne isi var Allah askina ve sonuc birakin bizi antalya halki bile olayi unutmak uzere goturen goturdu mali fakire oldu olan yine bakin burda olayi konusuyoruz halen.