@
OZY.YA
Azizim, Resim, Bölge, Cevre, bilgi, hepsi gelir, Süphen olmasin. Müsade edin biraz konuyu burda acikliga getirelim, enine boyuna konusalim! Sizde bilgiler sunun! ALLAH Sahit Olsun, tüm bilgi ve resimleride paylasacagim! biraz Zamana taksim edelim su olayi!
Sahsimda Tasarlamis oldugum konulari burayada esasen yazmak istemiyorum, Kimlerden bilgi alirsam, onlarda bu isin ORTAGIDIR! Mal ve Mülk Paylastikca cogalir! Yardim edin bir iside cözelim,Basariya ulasalim..
Ben Buraya bir Konu actim, 1 Dünya savasindan kalma hazine diye! Resim derken su derken konu kapatildi!
ALLAH Sahit Olsun, Orda Büyük Hazine yatiyor ama gel gelelim, bizde vermeden almak, hastalik olmus!
insan her zaman aramadigi seyleri buluyor!
YALANSA ALLAH VE PEYGAMBERi SORSUN.
CiVLi TAVUK VAR! Ayan ve Beyan Hersey görülüyor! Benim Dostum Kardesim dedigim Arkadasimin buldugu bölge. Dostum Video cekiyor ve Kendinide Video´ya dahil ediyor!
Ben kendim Oraya Gitmedim, cünkü ben Yurtdisina Döndükten sonra olustu hadise.
Lakin olayin %100 hakikatina teminat veririm cünkü Dostum delil olarak kendinide dahil etti Video´ya
Ya ben size Samimiyetimle ve Kardeslerim diyerek yaziyorum!
Ben ilgilenmedigim bir konuyla bas basa kaliyorum! Hesabini veremeyecegim hicbir konuyu burayada yazmiyorum!
CiVCiVLi TAVUK OLAN ViDEOYU BURAYA ATAYIM! VARSA icinizde ben bunu cözerim diyen ! Buyursun gelsin! Hani Nerde Resim - Nerde Video, alin iste size bir firsat!
Selametle Kardesim...