ozdoganlar
Member
ya kirmak demek istemedim zaten ben acemiyim ben anlamam o islerden sadece merak benimki o kadar otesine gidemem ben
bosuna ugrasma diyosun yani abi oglemiKardeş o gördüğün ne ise o hediyesi filan olmaz hata bak su çekilsin git oraya kapıdan girince sol tarafında 3 satır bir yazı göreceksin sana burada yatanların isimlerini söyleyecek
içeriden dener isen yanlış yaparsınverdigin tavsiyeler icin cok tesekkur ederim abicim.. lakin kapi girisi onunde yigma seklinde horasan harcina benzer bi harc var o bizi zorladi zaten cok sert.. ama icerden deneyecegim bakalim
oylemi diyosun abi.. ozaman durumumuza gore bakicaz insallahiçeriden dener isen yanlış yaparsın
horasanı çözen bir dünya yol varken
oylemi diyosun abi.. ozaman durumumuza gore bakicaz insallah
cok sagol abim insallah ise yarar..1- tuzruhu, porçöz, üzüm sirkesi karışımı hazırlayıp, bunu horasanlı bölgeye camsil fıs fısı ile ıslatır beklenir, yumuşayan bölüm kazınır. aynı işlem bir kaç kez, tekrarlanır. Önemli uyarı : karışıma el değdirilmemeli, solunmamalı
2- HORASANLI BÖLGEYE SADECE SAF ALKOL DÖKÜLÜR İKİ SAAT SONRA PİKNİK TÜPLÜ PÜRMÜZLE ISITILIRLARAK ÇEKİÇLE VURULUR.
en kisa zamanda yukleyecegim abi suan baska yerdegim gittigimde cekip yukleyecegim abicim@ozdoganlar boşluk tesbit ettiğin yerin resimlerini çekersen ustalar yardımcı olabilir
ustam.. dedigin gibi aynen.. 2metre yukseklik dusun 1,5 metre belki biraz daha fazla dikdortgen tas var acik olanlardan gozlemledigim.. o kapak seklindeki tasin ust tarfinda kalan kismi buyuk taslarla ormusler biz o kisimdan zorluyoz abi
en kisa zamanda gidip cekip paylasicam ustam selametleustam,
hele bir fotoğrafla ve paylaş
bu konuda tecrubesi olan ustalar sana işin çok daha
kolay ve zahmetsiz şeklini önereceklerdir
selametle