M Mirkut Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 18 Nis 2017 Mesajlar 2,286 Tepkime puanı 1,461 Puanları 20 12 Haz 2017 #49 Altiyla falan ugrasma krdesim tesbit ettigin yerle ugras. Tesbit ettiginiz yerin cephedende resimlerini cekip paylasin kardesim umbiraz uzak ve yakin olsun. selametle kalin
Altiyla falan ugrasma krdesim tesbit ettigin yerle ugras. Tesbit ettiginiz yerin cephedende resimlerini cekip paylasin kardesim umbiraz uzak ve yakin olsun. selametle kalin
O ozdoganlar Member Katılım 20 Eyl 2016 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 Puanları 0 13 Haz 2017 #50 Mirkut' Alıntı: Altiyla falan ugrasma krdesim tesbit ettigin yerle ugras. Tesbit ettiginiz yerin cephedende resimlerini cekip paylasin kardesim umbiraz uzak ve yakin olsun. selametle kalin Genişletmek için tıkla ... insallah kardesim en kisa zamanda yukleyecegim
Mirkut' Alıntı: Altiyla falan ugrasma krdesim tesbit ettigin yerle ugras. Tesbit ettiginiz yerin cephedende resimlerini cekip paylasin kardesim umbiraz uzak ve yakin olsun. selametle kalin Genişletmek için tıkla ... insallah kardesim en kisa zamanda yukleyecegim
KönigS Member Katılım 10 Kas 2015 Mesajlar 73 Tepkime puanı 35 Puanları 5 13 Haz 2017 #51 ozdoganlar akfil.net var orayla bi temasa geç bakalım ne dicekler. satışında sorun çıkmaz sanırım sonuçta dinamit satın almıyosun
ozdoganlar akfil.net var orayla bi temasa geç bakalım ne dicekler. satışında sorun çıkmaz sanırım sonuçta dinamit satın almıyosun
O ozdoganlar Member Katılım 20 Eyl 2016 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 Puanları 0 14 Haz 2017 #52 KönigS' Alıntı: @ozdoganlar akfil.net var orayla bi temasa geç bakalım ne dicekler. satışında sorun çıkmaz sanırım sonuçta dinamit satın almıyosun Genişletmek için tıkla ... sordum abicim bana a sinifi belgem olmasi gerekmis... mulku amirden izin almak gerek falan bayaa basvurup izinler aliyosun oyle veriyolar sana..
KönigS' Alıntı: @ozdoganlar akfil.net var orayla bi temasa geç bakalım ne dicekler. satışında sorun çıkmaz sanırım sonuçta dinamit satın almıyosun Genişletmek için tıkla ... sordum abicim bana a sinifi belgem olmasi gerekmis... mulku amirden izin almak gerek falan bayaa basvurup izinler aliyosun oyle veriyolar sana..