nik hocam öncelijke çok teşekkür eder, sevgi saygılarımı sizlere sunuyorum.
İşlem yapılan yerden kastımız kazılmış dediğim mezar alanıysa bu sununun bulunduğu kayalık dağın yaklaşık 1,5-1,8km doğu veya güney arasında bir yöne denk geliyor. Sununun bulunduğu kayalık dağda ise neredeyse doğal bir kaya parçası bulmak çok zor, her yerden temel taşları çıkarılmış gibi keski izleri gibi nokta nokta izlerle dolu.
Resimde işaretleyip okla gösterdiğiniz yönde o yere yakın bir köyde ‘Beşik’ diye anılan bir tepe var, höyük diye söyleniyorlar fakat ben anlamadığım için bu konuda olabilir-olamaz gibi herhangi birşey söylemem yanlış olur diye düşünüyorum.
Birde hocam sunu fotoğraflarını çekerken bilgisizlikten hiç içini veya etrafını incelememiştim. O bölgeye en kısa zamanda tekrar gidip yazdıklarınızı en ayrıntılı noktasına kadar dikkate alıp inceleyip herhangi bir bulguya rastlarsam fotoğraf ve video kaydı ile konuya yorum olarak ekleyeceğim, bir kusuru olmazsa yeni eklentimin olduğunda sizi bilginiz olması açısından etiketlemek istiyorum.
Tekrardan çok teşekkür ederim hocam, elinize yüreğinize sağlık. Allah gönlümüzden geçenleri nasip eder inşallah, hayırlı geceler dilerim.