Yazarsam bu bu adam cinci derler
Ben yazmayayım
Bu koniya @BulursamKader25 hocam cevap vetsin inşallah
Ben yazmayayım
.Selam dostlar Hepiniz Haklısınız Benim fikrim Bu yönde
.Selam usdad ,Inan ben senin yazdigini begendim.
Bu ümmete islamin 5 sartı örgütlendi, Her kisi bu örgütün kaçını yerine getirdi kaçını yerine getirmediyse, bu ALLAH ile kul arasinda olan bir muhakeme ile sonuclanir ,,,,,,,,,,, Ama O sahte müslumanlara ,Ölürken ben varmadan canınız çıkmaz ben siz ölürken yanınıza varıp size benim.müridim oldugundan dolayi zorluk olmayacak, diye o zavallıları kandırmamış, Haramdan binalar kurmamış , Milletin elindeki parayla UCAK almamış,Otobüş filolari kurmamiş, Katlar yatlar almamis,
Peki ne yapmamış , Kelimei Sehadet getirmiş , Ama , Oruç tutmamış ,Namaz kilmamış,Hacca gitmemiş,Zekat vermemiş ,Bu kisi mükellef oldugu görevinin sualini verecek ,Dedikya BU kişi kul hakkindan degil de üzerine farz olanı yapmamış bunun borcü ALLAHA dır , Ya öteki ,O.mal mülk yilan olacak , zakkum olacak ,Sekar olacak,ki one kotu bir icecekdir , ALLAH AYETINDE BELİRTMİŞ , bunlara ne olacağını düşünmek .bile insani ürpertiyor.
Yazarsam bu bu adam cinci derler
Ben yazmayayım
@balkaya34 Bu görseldekiler canlı olma ihtimali var gibi sanki doğal yani sence banamı öyle geldi
Haklısın Hayaller ve gerçekler @Kafkaslı usta Sohbet babında yazıyorum çay fazla gelmiş olabilir fakat Bu aleme balıklama dalan insanlar var sinyallerle bir şekilde bağlanıyorlar yani fazlaca şahit oldum bu gibi görselleri filimleri nasıl izletiyorlar hala anlamış değilim burdan saniyeler içinde düşünsene gidip zemzem suyu içim gelmek Vay vay yani bu günki teknolojide yok böyle bir seyYok öyle hazıra konmak
O hikayelerde olur @mayhem ustam