Dedektorburada Banner Mobile

Alan tarama çubuğu kullananlara ufak bir tüyo

Dedektorburada Banner Mobile

Amisos

Editör
Benim çubukları 100 de 100 iş yapar diyen bir abi var youtube murat gül satışları da iyi galiba 50 binin üstünde bir fiyata satıyor. Benim anlamadığım olay şu. Madem 100 de 100 iş yapıyor ise neden satıyorsun? Müslüman Müslümanı düşünmeli diyor isen neden parayla satacaklar ki? Tamam piyasası var haklısın satıcı olabilirsin ama bunu bu foruma gelip neden açıklarsanız? Amaç reklam mı? Bu foruma dedim çünkü burada herkes bildiklerini paylaşmaya geliyor. Benim için fark etmiyor alüminyum yada bakır yada pirinç ben her halükarda boşluğu alt zemindeki duvarı yada boş küpü bulabiliyorum. Öyle bir sır da değil normal tutuş kendini kasmadan zihnin boş vücut dinç olmalı. Yine size sormak istiyorum 100 de 100 ise neden 50 ye yada 30 a çubuk satayım bir küp bulur keyif çatarım diye düşünün. Buraya gelip tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Bu arada çubuk konusunda çok iyi ustalar var forumda onlar oldukça sizlere pek ekmek çıkmaz diye düşünüyorum. Kalın sağlıcakla Allah utandırmaz inşeAllah
Konuya birde şöyle bak abim kazı yapmak yasak anma çubuk satmak deyil kazı esnasında yanımda ne kadar ekipman var ise el koyuyorlar anma sadece çubuk oldun mu bir şey olmuyor bahanesi çok daha dediğin gibi bir küp bulup mis çekil kabuğuna yapamadık yapsak dahi ben yine rahat durmam ben zaten kendimi çok iyim demiyorum öğrenciyim bu işte doktora yapmış bir ustanın talebesiyim öğrenmeğe kavramaya çalışıyorum diyer ustaların çubuk ları nedir nasıldır bilmem ben bizdekini bilir onun üzerinden konuşurum bu uğraşın bir pazarı var ise talep de var ise neden bu pazar da bi dükkan da ben açmayayım işimi dürüst yapayım doğruluğunu kanıtlayayım benim reklamı mı çubuk alıp kullanıp memnun kalanlar zaten yapacak şuan zaten satış matış yok daha hazırlık yapacam çubuğu tanitacam metaller üzerinde ki tepkileri göstereceğim tespid edilen yerlerde çekimler yapacam en fazla 3 delik delip görüntü alsam o bana yeter zaten ben gönderim yapmayacağım arzu eden gelecek misafirim olacak bazı bölgelere gidecez kim kullancak ise çalışıp çalışmadığını çalışıyor ise nerede kolların duruşu gibi teknik detayları tavan derinlik taban derin lik metalin cinsine göre hareketlerini en ince detayına kadar eğitimini alacak gözü ve gönlü mutmayin olduktan sonra alır gider .
Teşekkür ederim sağlıcak la abim ALLAH c.c emanet olasın

Amisos

Editör
Site çubuk satıcılarına müsade ediyormu
Sitede satış yok şuan zaten satan da yok forum yöneticileri onay verdikten sonra sitede satış olur sen kendini yorma aslanım ben sayfasını acar ordan satarım sende izlersin unutmadan beyeni kasarsın yorum yaparsın oda yeterli olur

Amisos

Editör
Meselede bu zaten.Küpü bulamadıkları için çubuk satıyorlar:p
Küp parasını çubuktan çıkarıyorlar:giggle:
Sen rahat ol abim benim inanıyorum muaffak olacağımıza da öyle basit bir yer tespid edemedik daha 6 mt den aşağı iş yok yabancı araziler öyle 1 mt saklanmış küp bulsak ta hep birlikte izlesek malesef daha öyle bir şey rast gelmedi 28 mt bile çıktı kolay bişey kalmamış bize elimdeki işleri teslim etmeden vakit ayıramıyorum hobime önce iş sonra keyf yabancı bir köy arazisine 2 tip karot ile jenaratör ile 3 çuval uç ile tabla ile bir sürü su bidonu ile gitmek yerleşmek hiç te kolay deyil ustam emin olasın baya bi zahmet li ve yorucu tek amacım çubuğun doğruluğunu kanıtlamak kazı dahi yapılmayacak önceliğim odaya düşmek camera salıp görüntü almak bu şekilde video yada resim yapacam anma yayınlamaktan çekinmiyorum deyil yani sanal alemde gırla gidiyor anma tereddütüm de yok deyil nasıl olcak bilmem hakkımız da hayır lısı

Birisi37

Yeni Üye
Çubuğun daha neler yapabileceğini bilmedigin için konuşuyorsun istersen mala olsun istersen en kral gpr olsun hiç bir teknoloji çubuk ile boy ölçülemez bazı özel yapım alan taramalar hariç yerin 100 mt altında olsun frekans yüzeye ulaşsın çubuk bulur metalide boşluğu da suyu da her şeyi bulur yapıyı çizer niş de dahil dolgu da dahil sabir ile bekleyin define de kartlar yeniden dağıtılacak cihaz sektörün % 90 nına kepenk kapattiracam
Soylediğin bilimsel bile aykırı çok duydum böyle konuşanlari test sahasında arkasına bakmadan gidenleri.cok gidildi cubukcularin var deyipte hiç bir şey olmadığını ispat eden bir çok yer var sen çubukla tespit et ben sana varmı.yokmu söyleyecem bak mineralmi yumuşak zeminmi boslukmu yoksa kasılıp kapatilmis bir toprakmi söyleriz.Cubuk boşluk ve su bulur
Derindeki metali asla bulamazsin he boşluğu bulursun içinde metal vardır o ayrı ama o boşluga gitmiş olur.metale değil saygilar

Karanlik23

Member
Soylediğin bilimsel bile aykırı çok duydum böyle konuşanlari test sahasında arkasına bakmadan gidenleri.cok gidildi cubukcularin var deyipte hiç bir şey olmadığını ispat eden bir çok yer var sen çubukla tespit et ben sana varmı.yokmu söyleyecem bak mineralmi yumuşak zeminmi boslukmu yoksa kasılıp kapatilmis bir toprakmi söyleriz.Cubuk boşluk ve su bulur
Derindeki metali asla bulamazsin he boşluğu bulursun içinde metal vardır o ayrı ama o boşluga gitmiş olur.metale değil saygilar
Yüzeydeki metallere giden bronz bakır altın gibi çubuklar var ama kendini çubuk konusunda geliştirenler. Ben daha dolu küp e denk gelmedim nasipse bu hafta içinde bir cihaz istedim arkadaşlar yarın alıp yollayacak. Çubuk, cihaz birde karot şart oldu bu işlerde. Allah herkese hayırlısı ile nasip etsin İnşeAllah

Amisos

Editör
inanmayan gelir kendi gozleri ile izler aha simdi geldim araziden nasıl oldu anlamadim anma 6 cm capinda 80 cm uzunluğunda katoru biraktim geldim hala anlamis deyilim BÜYÜK ihtimal diş sıyırdı var burda bi aksilik akülü karot calismadi 220 kurduk topuz kafa ile mezarin üstüne oturduk başlık değiştik kayaya girmek için onuda icerde biraktik bu 3 gidişimiz oldu hep bi aksilik dir gidiuor nasip .
Abicigim ben af edersin anma kıçımızdan laf uydurmuyoruz yalan da konusmuyoruz cubuk ile metali hadda metalin cinsini dahi söylerim ustam kg na kadar söyler 28 mt derinlikte degerli metal twspidimiz var isteyen gelir kazar biz birseyde idda ediyorsak dogrukuk payı oldugundan konusuyoruz başkaları gibi laf olsun torba dolsun diye deyil yani
Bu kadar malzemeyi taşıması hiçte kolay deyil bilesiniz % 90 emin olmasak bu kadar emek vermeyiz sabredin hep birlikte goreceksiniz cubuk neler yapiyormuş buranin butun analizleri cubuk ile yapildi hayırlı sabahlar sağlıcakla kalın

Ekli dosyalar

Amisos

Editör
Yine güzel bir gün takriben 1,5 saatlik bir yürüyüş ve 200 dönüm arazi taraması 40 ad yakalanan frekans 0 aradığım frekans :)
Hayranım azmine abim cubuklar kendi imalatın sanırım , kızma anma inan boşa kürek cekiyorsun gibi geliyor 25 yıl emek sarf etmissin hiç mi kayde deyer bir netice alamadın sana bizim cubuklardan sart abim nasipse yarın ve sonra ki gun iki ayrı ilcede usta tespide gidecek kızmaz ise video cekmeme izin verirse cekim yaparım boşluk metal ve dolgu çubuğu var mı yok mu herkez görür

DowserMan

Member
Hayranım azmine abim cubuklar kendi imalatın sanırım , kızma anma inan boşa kürek cekiyorsun gibi geliyor 25 yıl emek sarf etmissin hiç mi kayde deyer bir netice alamadın sana bizim cubuklardan sart abim nasipse yarın ve sonra ki gun iki ayrı ilcede usta tespide gidecek kızmaz ise video cekmeme izin verirse cekim yaparım boşluk metal ve dolgu çubuğu var mı yok mu herkez görür
aynen bu günlerde boşa kürek çekiyorum çok arazi geziyorum ve her taraf altın olmadığı için kürek sallamıyorum çünkü haybeye iş yapmıyorum daha doğrusu kürek ve kazma sporu yapıp kas yapmıyorum bu yüzden bayağı bi göbek yaptım :) ahhh ahhh keşke dağ taş altın olsaydı da şu kilolardan kurtulsaydım :) ama eski ata sözü var çok hoşuma gider dötüyle inatlaşan altına mıçarmış :) böyle genç çooooookkkk arkadaş geldi gitti yanımda :)sana bir ağbi tavsiyesi hayatta da bunu uygula yaptığın bir işte asla kendini övme bırak yaptıkların ve bıraktıklarınla insanlar seni övsün :) bak bu çubuk olayı adamı vezirde eder rezilde sana söyleyeyim bu gün gidersin oda çizer altın verir burda dersin ama bi kazarsın süpriiizzzzzz bom boş çoookkkkk karşılaştım çokkkkk :) ama sana diyecek tek sözüm umut fakirin ekmeğidir başarılar kardeşim :)